![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | NOBRE'Yİ ATMAMI 4. HAKEM İSTEDİ!.." Cuma, 11 Ağustos 2006 Beşiktaş-Gaziantepspor karşılaşmasının uzatma dakiklarında Siyah-Beyazlı futbolcu Nobre'yi kırmızı kartla oyun dışı bırakan karşılaşmanı hakemi Kuddusi Müftüoğlu, kararı dördüncü hakem Barış Şimşek'ten aldığını söyledi!.. ![]() Kuddusi Müftüoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, Bekir ile girdiği mücadele sonrası Nobre'nin kırmızı kartla oyun dışı kaldığı pozisyonla ilgili olarak, ''Pozisyonu gördüm ama Nobre'nin hareketini görmedim. Dördüncü hakemim Barış Şimşek'ten yardım istedim, o da ihraç kararını vermemi söyledi. Ben de kırmızı kart verdim. Nedenini söylemedi. Bu konuyu da raporuma yazacağım'' ifadelerini kullandı. Kırmızı kart pozisyonunda Nobre ile ikili mücadele olan Gaziantepsporlu Bekir ise, son dakikada Beşiktaş'ın kontraatak yaptığını ifade ederek, ''Ben faul yaptım. Nobre ise bana dirsek attı. Ben de ona vurdum ama sert değildi. Kırmızı kart kararı, hakemin maç içinde verdiği ender doğru kararlardan biriydi. Tabii Nobre'nin böyle agresif oynaması rakibi zorluyor'' diye konuştu. Kod: http://www.dakka90.com/site/index.php/content/view/5389/87/ | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Stadın Yıkıldığı An http://www.hemenpaylas.com/download/...o_02_.zip.html Quick Time Player ile çalışır cep tel görüntüsü..... http://www.apple.com/quicktime/download/win.html Buradan indirebilirsiniz | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ..Arkadaşlar.. kimse kusura bakmasın ama ben bir Türk insanı olarak takımımda her zaman Türkleri görmek...onların başarılı olmasını ummak.. ve onların başarılarıyla onurlanmak ve mutlu olmak istiyorum... Bu benim görüşüm ve beklentim.. olay sadece futbol değil.. her alanda Türklerin üstün.. başarılı ve sonuç alıcı olmasını beklemek.. bir Türkçü - Toplumcu olarak en doğal hakkımdır.. öteki arkadaşlarımın görüşleri de kendilerini bağlar... onlara da saygım var.. ama ben..böyle düşünüyor ve istiyorum.. yabancılar da olacak elbet.. ama onlar var diye Türkler ikinci sınıf durumuna düşmemeli... Ulusal takımımızda... kaç tane Beşiktaşlı var.. ve kaçı direk oyuncu..? İşte bunlar beni tatmin etmiyor.. Bana göre öyle bir kadromuz olmalı ki.. ulusal takıma en az 6-7 oyuncu vermeliyiz.. dikkat ettiyseniz.. Burak gibi bir oyuncu çağrılmadı takıma.. onu ümit takıma çağırdılar.. ama bir maç oynayan.. gayseli ardayı hemen çağırdılar.. önemli olan Türk oyunculara daha çok ve ısrarla şans verilmesidir.. saygı ve sevgilerimle. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | burak zaten son derece farkında beşiktaşta oynadığının. şu ya da bu demeyelim arkadaşlar.geçen seneki ruhsuz şerefsizlerden kurtulup formaya aşık adamlarla doldurduk kadromuzu daha doğrusu tigana doldurdu. sonsuz teşekkürler sana tigana. ayrıca çarşıya bir kere daha mest oldum.şu şerefsiz,ruhsuz,dengesiz çağdaş ı hakettiği şekilde ifade etiikleri için.ve adem i de.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | bu maçta en iyi performansı biz seyirciler verdik. beşiktaşım ilk on dakkada çok baskılı oynadı fakat devamlılık sağlayamadı.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |