![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | |||
BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu maci alacaklar baska yolu yok eger yine yenilirlerse hemen topluca basta tigana olmak uzere kendilerini denize atsinlar ne bu yahu konusunca mangalda kul birakmiyorlar oyuna gelince oynayacaksin | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | inş. kazanacağız !!!
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu maçta kesinlikle 3 puanı almamız gerekiyor... taraftarın geçmiş yıllardan zaten hayal kırıklığı mevcut,bir de bu sezon puan kaybederek lige başlamamız ortamın gerilmesine neden oluyor.... dolayısıyla antep maçında beraberlik bile taraftarın sabrını taşırmaya yeter.... inönüde taraftar şov bekliyor takımdan...
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BEŞİKTAŞ: Runje , İbrahim Toraman , Gökhan Zan , Mehmet Sedef , Koray , Kleberson , Ali , İbrahim Akın , Delgado , Nobre , Burak Yılmaz YEDEKLER: Murat Şahin , Mustafa, Fahri , Serdar , İbrahim Üzülmez , Gökhan Güleç, Bobo (Baki kadro dışı ![]() TEKNİK DİREKTÖR: Jean Toprak (Bu 11'de gerektiğinde Koray orta sahaya çıkıp ortayı 5 leyebilir. Zaman zaman 3-5-2 ye döneriz. Böylece Türkiye'de 3-5-2 nin sağ kanadını en iyi kullanan oyuncusu Ali Tandoğan'dan da en iyi şekilde yararlanabiliriz.) Beyler ben ilk 11'de ufak çaplı bir revizyon yaptım. Sol bek'e Mehmet Sedef'i koydum Baki'yi çıkardım, İ.Üzülmez' in yerine de İ.Akın'ı koydum. Sağ tarafı canlandırmak için Fahri'nin yerine Ali Tandoğan'ı koydum. Forvette ise Nobre'nin bana göre partneri uzun boylu, hızlı ve tekniği iyi olan bir futbolcu olan Burak Yılmaz. Tabi ki Delgado'dan yine çok şey bekliyoruz... İnşallah bu sefer İnönüyü rakibe dar edicez. Nobre en az 2 atar diyorum. Farklı yensek bile(inş) 1'i yabancı 2 tane süper transfer yapmalıyız... Saygılar, tt | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |