![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
O giriş hoşuna gitmiyorsa sorun koyanda değil sendedir. Laiklik ile inanç özgürlüğü çatışan kavramlar değillerdir. Saçma sapan yorumlar yapıp kilobayt israfına sebep olmayın... | |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
eger gayri müslim birisi bundan rahatsiz oluyorsa o kisi saygsizlik yapmis olur.. o zaman yarin ramazan bayramindada burda kardeslerimizle bayramlasmaylim bazi azinliklar rahatsiz oluyor diye..
__________________ bjkliyiz | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
ah keske simdi yanımda olsaydın sen... | |||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bu arada söylemeyi unuttuk ama herkezin kandilide mübarek olsun...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hangi düşüncesini ne düşüncesini sölemiş.? adam tamamen popülistlik yapıyor. ne olursa olsun müslüman değilse bile saygı göstermesini ögrenecek ondan sonra yorum yazacak buraya.!! o insanın son zamanlardaki yorumlarını okuyorumda çok dikkafalılık yapıyo,tamamen siyasi yorumları var!! farkındaysan daha önceki forum açılışındaki resim varken bişey dediği yok!! ama müslümanların en güzel gecelerinden birine dil uzatırken burası BEŞİKTAŞLI nın sitesi değilmi diye boynunu 2m uzatıp diklenmesini iyi biliyor ama indirmesinide biz iyi biliriz. dediğim gibi o insanın dini,dili,düşüncesi ve ırkı ne olursa olsun saygı göstermesini ögrenecek bu kadar basit.!!! | ||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
cumhurbaşkanı ve başbakan da kandil mesajı veriyor tıpkı sokaktaki vatandaşın birbirine yaptığı gibi, tuttuğun takımın başkanı da git bunları mahkemeye ver yapamıyosan kendi kendine kına bunları ama unutmaki bu miletin yüzde doksanı müslüman sen rahatsız olabilirsin ama kendinde kalsın saçmasapan konuşma akıllı ol! | |||
| |
| | #7 | |||
| B J K ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
1.nci olarak site girişindeki şehit logosunu ben koydum 15 gün yayınladım ve üstüme düşüni yaptıktan sonra kaldırdım. 2.nci olarak bü ülke müslüman bir ülke ve bu gün benim ve diger müslümanlar için çok önemli kutlamaktan şeref duyarım. 3.ncü olarak burasi din sitesimi demişsiniz 17 Agustos u koydugumuzda deprem sitesi mi idi? Şehit logosu koydugumuzda siyaset sitesimi idi? Din insani güzelleştiren saygınlaştıran bagdaştıran bir gerçektir. Şu mübarek Günün ertesinde Allahın rahmetinin üzerinde olmasını dileyerek. Forumda Siyaset Proveke Yapma nedeni ile Süresiz Uzaklaştırıldınız. Konu Kapatilmiştir (karabudun17 ın bahsettigi). Bu Konu ile ilgili Konu ve Yorum açılmasın forumun herhangi bir yerine. Konu odin tarafından (21-08-2006 Saat 06:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
En çok niye üzülüyorum biliyor musun? Bu tip insanlar yanlış yolda olduklarını anlayınca iş çoktan işten geçmiş oluyor, pişman oluyorlar ama son pişmanlık fayda vermiyor.. Keşke daha önce fark etseler , anlasalar ve bulsalar doğru yolu,... Biraz geç oldu ama kandiliniz mübarek olsun... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |