![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #162 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ.Uzatmaya Gerek Yok... | |||
![]() |
![]() | #165 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
O giriş hoşuna gitmiyorsa sorun koyanda değil sendedir. Laiklik ile inanç özgürlüğü çatışan kavramlar değillerdir. Saçma sapan yorumlar yapıp kilobayt israfına sebep olmayın... | |||
![]() |
![]() | #167 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | niye bu kadar istikrarsızız anlayamıyorum, ikinci yarının basından itibaren bitse de gitsek dedim, çok sıkıcı oynadık, öldük öldük dirildik.Delgado ile buluşmuyo bile top ki adam oyun kursun ya da etkili paslar versin.Baki bu takım için çok gereksiz bir oyuncu bence, ibo geri çekilip sol açıkta da rico oynamalı.Tek tesellimiz bu sıcakta ve kötü oyunda aldığımız 3 puan ve Delgadonun Beşiktaşımız için ilk golü | ||
![]() |
![]() | #169 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Türk olarak ibrahim TORAMAN, yabanci DELGADO
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #170 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
eger gayri müslim birisi bundan rahatsiz oluyorsa o kisi saygsizlik yapmis olur.. o zaman yarin ramazan bayramindada burda kardeslerimizle bayramlasmaylim bazi azinliklar rahatsiz oluyor diye..
__________________ bjkliyiz | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |