![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben bu takımdan 8-10 maç iyi oyun beklemiyorum, yeter ki ilk haftaları minimum kayıpla atlatalım, sonrasında kazanmanın verdiği motivasyonla da iyi oyun zaten kaçınılmaz... iyi oyun diyenler ekim'i beklesinler, az kaldı... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bu beşiktasın orta sahasından acayip korktum çünkü dünkü maçta ortasaha varmıydı onuda bilemiyorum ama bu takımın iyi olacagına hepimiz gönülden inanıyoruz yalnız bu takımın 4-5 haftaya ihtiyacı var.bu süre zarfında alabilecegimiz en iyi puanı almayı bakalım ondan sonra işler rayına oturur.arkadaşlar i.akın konusunda cok acil karar veriyosunuz sunu da unutmayın i.akın oyuna girmedse o pozisyonların hiçbirini bulamazdık.çünkü adam nereye kosacagını biliyo.sadece top ters ayagına geldi ve sanssızlık yasadı bazı arkadaşlar i.akın için dedigime karsı cıkabilirler onun için macı özetine tekrar bakmlarına i.akını izlemelerini istiyorum... | ||
| |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sonatcan adlı arkadaşım ben diyorum ki oyuna i.akın girince oyun canlandı çünkü adam nereye kosu yapacagını iyi biliyor eger sen bunu göremediysen maçı bosuna izlemişssin sen ancak atamadıgı gol pozisyonlarına bakarsan olmaz.milli takımda attıgı gole iyi bak ayrıca geçen seneki maçlarda akının attıgı gollere iyi bak.o maçta girdigi pozisyonlar hep sag ayagına geldi eger sen bunu dikkat edebilseydin olayı çözerdin.bobo ile gökhan sahada boş boş dolastı onlara kimse bişey demiyo ama sende bu zihniyet varken haftaya onlarıda suçlarsın. | ||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ne kadar egoist desekte desteklemeliyiz..oyunu hareketlendirdi adam da haklı aslında kendini kanıtlamak istiyor.ve başaramayınca deliye dönüyor....ben ümütliyim Alıntı:
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | |||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Ibrahim Akin'in girdigi pozisyonda kendi becerisi yok, tamamen sag kanattan Buragin hazirladigi pozisyonlar, bir forvet sadece pozisyona girip nasil hareketlilik kazandiriyor? Ayrica Milli Takim beni ilgilendirmez, ben Besiktas'taki oyununa bakarim ve o su ana kadar son derece yetersiz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |