![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #221 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bu beşiktasın orta sahasından acayip korktum çünkü dünkü maçta ortasaha varmıydı onuda bilemiyorum ama bu takımın iyi olacagına hepimiz gönülden inanıyoruz yalnız bu takımın 4-5 haftaya ihtiyacı var.bu süre zarfında alabilecegimiz en iyi puanı almayı bakalım ondan sonra işler rayına oturur.arkadaşlar i.akın konusunda cok acil karar veriyosunuz sunu da unutmayın i.akın oyuna girmedse o pozisyonların hiçbirini bulamazdık.çünkü adam nereye kosacagını biliyo.sadece top ters ayagına geldi ve sanssızlık yasadı bazı arkadaşlar i.akın için dedigime karsı cıkabilirler onun için macı özetine tekrar bakmlarına i.akını izlemelerini istiyorum... | ||
![]() |
|
![]() | #223 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #224 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sonatcan adlı arkadaşım ben diyorum ki oyuna i.akın girince oyun canlandı çünkü adam nereye kosu yapacagını iyi biliyor eger sen bunu göremediysen maçı bosuna izlemişssin sen ancak atamadıgı gol pozisyonlarına bakarsan olmaz.milli takımda attıgı gole iyi bak ayrıca geçen seneki maçlarda akının attıgı gollere iyi bak.o maçta girdigi pozisyonlar hep sag ayagına geldi eger sen bunu dikkat edebilseydin olayı çözerdin.bobo ile gökhan sahada boş boş dolastı onlara kimse bişey demiyo ama sende bu zihniyet varken haftaya onlarıda suçlarsın. | ||
![]() |
![]() | #225 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ne kadar egoist desekte desteklemeliyiz..oyunu hareketlendirdi adam da haklı aslında kendini kanıtlamak istiyor.ve başaramayınca deliye dönüyor....ben ümütliyim Alıntı:
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | |||
![]() |
![]() | #226 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ibrahim Akin'in girdigi pozisyonda kendi becerisi yok, tamamen sag kanattan Buragin hazirladigi pozisyonlar, bir forvet sadece pozisyona girip nasil hareketlilik kazandiriyor? Ayrica Milli Takim beni ilgilendirmez, ben Besiktas'taki oyununa bakarim ve o su ana kadar son derece yetersiz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #227 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #228 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | i.akın a hala destek verenler tumer gitti diye oturup aglasınlar i akın ın gol kacırması onemli deil isterse 50 tane kacırsın ama sahada 4 pozisyon var affı yok 1. pozisyon burak a pas vermedi sıfır a dogru calıma girdi 2. pozisyon 6 pasta bombos koray a pas vermedi sut cekti 3.pozisyon musait durumda topa acayip bi vurus yaptı. ben sag ayagına geldi lafını kabul etmiyorum topal degil ki bu adam hani bide buyuk topcuya vurucak kardesim ampul gibi takıcak cunku o pozisyonda guclu bi sag ayaga gerek yok 4. pozisyon affedileemz delgado gol atıyo beyimiz dizini dovuyo yani problem su i. akın takımın ahengini ritmini ve birligini bozuyo koray la burak a illallah dedirtti bu adamın aldıgı nefes zarar iyi futbolcu mu? evet ama bjk formasını giymek icin bu yetmez tumer de iyi futbolcu ama karakteri yok bu yuzden hic bi bjk lı uzulmedi gittigine sıra i.akın da bence hemen gitmeli bu takımında ki arkadaslık havasını bozmaya kimsenin hakkı yok | ||
![]() |
![]() | #230 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şu anda size soruyorum arkadaşlar beşiktaştan o eziklere hangi futbolcumuz gitse çok üzülürüz.bence i.akın.çünkü tümer gitmeden önce onu biz yani beşiktas taraftarının cok sevdigini söyleyemeyiz ama adam trasnfer oldu yer yerinden oynadı.herkes actı agzını yumdu gözünü allah ne verdiyse söyledik.kabul etmek gerekirki iyi oyuncumuzdu milli takımda harikalar yaratıp beşiktasta oynayamıyordu ama biz en cok tümere tepki gösterdik.şimdi biz egri oturup dogru konusalım beşiktastan hangi futbolcu o eziklere trasnfer olsa cok üzülürsünüz cevabı size burakıyorum saygı deger kardeşlerim... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |