![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar hala sergen isteyen varmı? alın size 2 sergen: biri sağ ayaklısı ve koşanı DELGADO, ve hızlısı RİCARDİNHO..... Peki nihatı özleyen varmı alın size BURAK... GÖKHANI da unutmayalım bu çocuk kara murat...arkadaşlar bu takım beni heyecanlandırıyor, biraz daha uyum gelişsin varya ne ligi ipleriz ne uefayı bizi ancak şampiyonlar ligi keser ondan sonra. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkdaşlar delgado bu takıma cok yararı oluyo ricardinho gelirse bambaşka olacak insallah ama tek sıkıntım gol atmakta zorluk cekiyoruz.bana katılan olur katılmayan olur ama defans alınmayacaksa ailton bu takımda öyle bir oynarki leblebi gibi gol atar.bu adam ''golcülük'' bakımından dünyada parmakla gösterilecek bi adam zaten bu kadroya onuda koydugunuzu düşünsenize iddaa ediyorum rahat 35 gol atar. | ||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya unutmadan şunu söyleyeyim,biz 10 kişi kalmış olabiliriz ama bu laubalilik nedir??Adamlar kendi sahalarında 15-20 pas yapıyor ne pres yapan var,ne de top kapmak için hareketlenen.Yani 10kişi kaldık diye birara beraberliği kabulmu ettik anlayamıyorum,insan biraz saldırır,hareketlenir.Tamam iyi takımız ama biraz daha ruhlu olmamız lazım..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #10 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdi geçen haftada söyledim bobo kendini toplaması lazım hiç top kullanamıyor gökhan güleçte sakatlıktan kurtulur umarım nobrede cezalı zaten forvetlerimizden hiç verim alamadık 2 haftadır. Ama gökhan düzelsin ben çok ümitliyim nobre gökhan iyi olur bence ama boboyuda unutmamalı ancak bobo topla kendini yoksa takımdan kesilmen çok yakın.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |