![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | icimden 3-0 yada 3-1 geciyorya..ama nedense biz hep gol atiktan sonra geri cekiliyoruz örnegin denizli maci.. söyle bi bastirsak 2-3 cü gol icin...
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | heyt be bilmisim 3-1 ama yinede kirmizi kart hic iyi olmadi...hele de ilk yarini son larinda konyasporuin arkada sag sola oynamasi sinir edi.... ach delgado penaltiya atamadi ama allahttan kazandik..
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çok iyi bir tespit bende senin gibi düşünüyorum zor maç olacak ama kazanırız gibime geliyor. Konya yıda yabana atmamak lazım denizliden iyi bir takım oldukları kesin skor 1-0 diyorum...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya artık bu bizimkilerin yaptığıda ayıp yaw delgado fazla geliodu ztn bi de gittk ricoyu aldık ayıptır ya olan var olmayan var: )ama tekbişy biliorum cuma akşamı inönüde şov var.alexde artık bavulun toplasın yürüyerek oynayıp geçiniodu yıllardır ama artık havası sönecek. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |