![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #292 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bobodan iyi oynayan varmiydi, ben göremedim!!!!!!! | |||
![]() |
![]() | #293 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben kendi kendime sorular soruyorum cevabini siz verin: 1. Neden Nobre ile baslanmadi? 2. Neden Ali Gunesi baslatti? Adam daha yeni sakatliktan cikti. 3. Neden Hala BAKI? 4. Rico neden sol tarafta? 5. Neden Serdar Kurtulus? 6. Ali Tandogan Nerde? 7. Neden Hala KLEBERSON???? ve en onemli olan sorum: Jean Tigana ne zaman gidecek??? Benim sabrim kalmadi, 2 sene husran, bu sene flas transferler yaptik neden hala boyle bombok futbol oynuyoruz? Tigana korkagin teki. Neyse galiba biraz fazla gittik BJKnin uzerine. BU SENE SAMPIYON KARTAL!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #295 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haklısın galiba...doğruluk payın yok değil Alıntı:
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | |||
![]() |
![]() | #296 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Merak ediyorum hala bakiyi savunan olacakmı bu maçta ama kesinlikle suç onda değil onu oynatanda bu suç.Sen Bakiden ve "anelka beni maymun etti" diyen bir ali güneşten bek oluşan bir kadroyla sahaya çıkıyorsan,bütün herkez nobreyi beklerken sen boboyu bu takıma koyup nobreyi yedek çıkarıyorsan,rico gibi adamı 2 forvetli takımda sol açık oynatıyorsan,klebi her zamanki gibi orta sahada bu denli yalnız bırakıyorsan ben sana ne yaparsan yap hoca demem artık.Yazık!!Gökdenizi yeniden milli yaptılar.Ya bide yattara olsaydı ne olacaktı,düşünmek bile istemiyorum tarihi fark olabilirdi.Hayır bu ali tandoğan kini nerden geliyor,toraman yok gene oynatmıyorsun,sağ bek serdarı sağ açık yapıyorsun yani ayıptır ya,hiçmi görmez bu hoca anlayamıyorum.Evet ts iyi oynadı ama onların iyi olmasının tek sebebi bence bizim çok çok kötü olmamızdan kaynaklandı.Tiganaya ders olur inşallah bu...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #297 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo asla besiktasın forveti olamaz bobo boş kaleye topu yuvarlayamayacak kadar kötüydü.dönen top da gol oldu.bomboş kafayı kalecinin kucağına attı.forvet ettiği mücadeleyle değil attığı gollerle anılır.hadi bakalım boboyu beceriksizliğiyle analım... | ||
![]() |
![]() | #299 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Baki cagdasin durumuna düsecek o belli. Serdar kurtulusu bence oynatmak icin yönetimden baski var, o kadar para verdik, kimse bosuna para vermisler demesin diye. Kleberson türkiye liginde belkide avrupada o pozisyonda oynayacak en iyi futbolculardan biri. Kamera onun yaptiklarini görmüyor! Tigananin bileti kesilmek üzere, son sanslarini tüketiyor!! | |||
![]() |
![]() | #300 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haydaaaaaa.şimdi LUCESCU nerden çıktı abi.tamam Tigana kötü kadro çıkardı,yanlış değişiklikler yaptı yenilginin en büyük sorumlusu ama böyle hemen istifa demekle bir yere varamayız.yapmayın allah aşkına ya!
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |