![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben kendi kendime sorular soruyorum cevabini siz verin: 1. Neden Nobre ile baslanmadi? 2. Neden Ali Gunesi baslatti? Adam daha yeni sakatliktan cikti. 3. Neden Hala BAKI? 4. Rico neden sol tarafta? 5. Neden Serdar Kurtulus? 6. Ali Tandogan Nerde? ve en onemli olan sorum: Jean Tigana ne zaman gidecek??? Benim sabrim kalmadi, 2 sene husran, bu sene flas transferler yaptik neden hala boyle bombok futbol oynuyoruz? Tigana korkagin teki. Neyse galiba biraz fazla gittik BJKnin uzerine. BU SENE SAMPIYON KARTAL!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | waLLa kardesim bu sorduun soruLarIn mantIkLI bi acIkLamasI oLsa zaten koyardIk trabzona.. hatta bi tane de ben ekLiim.. 8. neden 2 tane super AMC de oynicak maestro'n warken 2 forwette Israr? ps: tigana bu mac bence de sacmaLadI ama ne zaman gidicek demek için cok erken.. ben suna inanIyorm basarI istiktarLa geLir bence tigana kaLmaLI.. en azIndan sezon sonuna kadar..
__________________ şu aLemde iki büyük wardIr.. biri BEŞİKTAŞ.. diğeri 70'Lik rakI.. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
1.Saçmasapan bi kadro çıkardı yine Tigana acaba iyi bi teklif aldı da gitmek mi istiyo. 2.İlk yarı orta saha tel tel dökülmüş topa basacak adam yok. Klebersonun sırtına yüklenmiş bütün orta saha Serdar çıkarıp Fahriyi sokacak bu kadar basit ortasaha bi nebze kendine getirecek. Ama ne yaptı Tigana ikinci yarıya yine aynı kadroyla çıktı. Kahrolduk yaa! 3.Sağ kanadımızda 5 tane adam var sol kanatta bi tane adam gibi topçu yok. Baki ve i.Üzülmez. Al birini vur ötekine. 4.Karşı takımda Gökdeniz gibi bi adam var maç öncesi araştırma yapıp önlem alabilirdi. Hadi onu geçtim ilk yarı sürekli o kanattan geldi Trabzon Bakinin feleği şaştı bari maç içinde ya da ikinci yarının başında bi değişiklik yap sırf bu maç inadından vazgeç çıkar Bakiyi sok i.Üzülmezi ancak ıslıklandı da çıkardı Bakiyi. 5.Taraftar muhteşemdi. Yazık oldu... | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Merak ediyorum hala bakiyi savunan olacakmı bu maçta ama kesinlikle suç onda değil onu oynatanda bu suç.Sen Bakiden ve "anelka beni maymun etti" diyen bir ali güneşten bek oluşan bir kadroyla sahaya çıkıyorsan,bütün herkez nobreyi beklerken sen boboyu bu takıma koyup nobreyi yedek çıkarıyorsan,rico gibi adamı 2 forvetli takımda sol açık oynatıyorsan,klebi her zamanki gibi orta sahada bu denli yalnız bırakıyorsan ben sana ne yaparsan yap hoca demem artık.Yazık!!Gökdenizi yeniden milli yaptılar.Ya bide yattara olsaydı ne olacaktı,düşünmek bile istemiyorum tarihi fark olabilirdi.Hayır bu ali tandoğan kini nerden geliyor,toraman yok gene oynatmıyorsun,sağ bek serdarı sağ açık yapıyorsun yani ayıptır ya,hiçmi görmez bu hoca anlayamıyorum.Rico gibi adamı alıp sol kanat yapacaksın bide üstüne beğenmeyip 55 de oyundan alacaksın.bütün türkiye bu takım tek forvet arkası delgado-rico oynar diyor ama bizim hoca görmüyor,enteresan yani.Evet ts iyi oynadı ama onların iyi olmasının tek sebebi bence bizim çok çok kötü olmamızdan kaynaklandı.Tiganaya ders olur inşallah bu...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #6 | ||
| Guest
| arkadaşım ben burda lucescu daha iyi dediğimde herkez luce iy iama tigana da çok iyi gereksiz bir karşılaştırma diyorlardı..ve herkez bir futbolc ualındığında yada alınacak olduğunda tigana istiyorsa bir nedeni vardır..tigana işini bilir..tigana şöyle böyle işte gördük tigananın futbol anlayışını..hangi zihnitey ile nobre yedek bekletildi hala bakide neden bukadar ısrarcı neden ali tandoğan oynamadı..neden sen richardinhoyu oyundan aldın..nasıl bir teknik le oyuna dağıldın anlamadım aili güneş , baki bu maçta olmamalıydı bu maç hazırlık maçı mı...düne kadar tigana iy itigana işini bilir tigana kurt hoca diyenler şimdi o laflarından dönmesin savunmaya devam etsinler bakalım.... | ||
| | #7 | ||
biri bana söylesin Delgadonun oynadığı futbolun Klebersondan bi farkı var mı? Kleberson biraz esmer o kadar. Delgado gereksiz bi transfer bence. İkisi de aynı tip futbolcular. Birisi fazla. Konu Markus Münch tarafından (11-09-2006 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #8 | ||
| Guest
| bir maçta kötü olabilir ama arkadşaım sanmıyorum DELGADO gerçekten iyi bir transfer gözü ile bakıyorum..yani DELGADO'yu almasak kimi alacaktik ki bence iyi de yaptık...ben bu maçta futbolculardan çok tiganayı sorumlu tutuyorum..... | ||
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ben Delgado kötü demiyorum kötü bir transfer politikası Rico geldikten sonra bu hata günyüzüne çıktı Eğer bu yabancılardan bi takım kurmak istiyosan bence biri Rico diğeri de Kleb-Delgado ikilisinden biri olmalı Ortasahada oynayacak diğer bir isim ön libero yani kesici özellikli savunmayı bilen bir adam olmalı Delgado ve Kleberson aynı tip futbolcular İkisinden birisini yedek oturtmak zorunda kalırsın eğer adam akıllı bi takım kuracaksan Madem Delgado alındı Kleberson gönderilseydi Kleberson da kötü oyuncu deil Yanyana oynatılmaları hata. O kadar eksik bölgelerimiz var solbek ve ön libero mesela Oralara takviye yapılmalıydı. | |||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Yok Kardesim yok.Bir insan ancak bu kadar sacmalayabilir!!Macin kadrosunu ögrendigim zaman sonucundan da emindim artik.Daha kötüsü Ziya Dogan geldiginden beri Trabzonspor a macta artik Besiktas in degil Trabzon un favori oldugunu bilmeyen kalmadi!! Ya bu adam tam tamina 2,5milyon $ aliyo inanabiliyormusunuz? Ve benim bir taraftar olarak yaptigim doru kadroyu kendisi sürekli futbolcularla beraber oldugu halde olusturamiyo.Bu adami tartismak artik bosuna zaman kaybi.Kimse istikrardan bahsetmesin 1 senedir burda olan bir adam daha aptalca bir kadroyla maca cikarken ben onun düzelmesini bekleyemem.Resmen cileden ciktim maci izlerken. Ne demek BAKI ya?Bu adama bizi düsman mi ettircek niye sacmaliyo?FRANKFURT ta ki Süper kupa macinda daha ilk 10 dakika icinde bu cocugun bu yükü kaldiramayacagini ben gördüysem bizden 2,5 milyon$ alan bi adamin agzinda Kürdanla oynayacagina onun da görmesi sart degil mi? Ibrahim Üzülmez ve IBRAHIM AKIN gibi sol kanat oyuncusu olan 2 adami sen al Baki gibi kaplumbaga hiznda kosan ve Ricardinho gibi görevi 2 li forvetin arkasinda serbest oynayan ve asist yapan üstelik pres yapmasini bile beklemedigin bir adama teslim et!!! PEH PEH PEH!!Bizim bu ligden degil ama bu Tigana dan cekcegimiz var bu sene!!! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |