![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haydaaaaaa.şimdi LUCESCU nerden çıktı abi.tamam Tigana kötü kadro çıkardı,yanlış değişiklikler yaptı yenilginin en büyük sorumlusu ama böyle hemen istifa demekle bir yere varamayız.yapmayın allah aşkına ya!
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
abi bak. Senin istedigin futbolcular alinsin, hattaaa avrupada bircok klübün istedigi futbolculari al.senin kafana göre futbolculari al. ondan sonra basarili olma. Bi yanlislikmi? Abi sen maclara bakmadin herhalde bu seon. hangisinde iyi oynayarak kazandik? Bu kadro lucenin elinde olacak ooooooooooooooooooooo. Bakaydin o zaman trabzonu nasil evine gönderiyorduk ... | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
| |||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İşte sorun o zaten bir takıma delgado rico ne kadar gerekliyse,tayfur gibi savaşçı,hep koşan micadeleci adam okadar lazımdır.Realdede dünyanın en iyi hücumcuları vardıda ne oldu,yani hem rico-delgado hem de iki forvet çok lüks ve tehlikeli bunu biz hep söyledik demekki tigana bir kere görmemiş..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
LUCE NEDEN GİTTİ!!! | |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
tam üstüne bastin. 1-0 aliyorduk ama aliyorduk. 3 tane yimiyorduk. 1-0 olsun bizim olsun. ne önemli? averajmi puanmi? haaaaaa tamam sen bol gol istiyorsun, herkes ister ama tigana iki isi birana yapamiyor luce gibi. hem gol atabilmelisin hemde savunma yapabileceksin! bu macta vallaha bizi allah korudu. trabzon biraz daha becerikli olsaydi o zaman vay halimize. 6 kesin olurdu!!!! Rezillik icinde yüzerdik | |||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
HATIRLATIRIM... İLLAKİ YİNE KUPALARIN BİRİNDEN ELENMESİNİ Mİ BEKLİCEZ... TİGANA saplantılı bi t.d...baki 5 maçdadır ilk 11...şu ana kadar bi yararlı hareketini görmedim...2.çağdaş olabilir... | |||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aİlton Gİderayak DemİŞtİ Zaten Tİganadan BİrŞey Olmaz Dİye Adam Sapina Kadar Hakli Çikti Be Ne Dİyelİm... Bİrde Kİm Ne Derse Desİn Aİlton Olsaydi Bu MaÇta En Az 2 Gol AtmiŞti ..tİgana Nobre Nobre Dedİ Adami İlk Onbİre Bİle Almadi Bu Nasil Zİhnİyet Bu Hangİ Akla Hİzmet Anlamadim Gİttİ....bakİ De YolgeÇen Hani Gİbİ Gelene GeÇ Dİyor Adam Bunuda GÖremİyorsa Ne Dİyelİm Artik Tİgana Ya Taraftar Isliklamasaydi Belkİde Oyundan HİÇ Çikarmayacakti...tİgana Bu Bakİnİn Hatalarini Nasil GÖremİyor Bunuda AnlamiŞ DeĞİlİm...taraftar Isliklamasaydi Belkİde Oyundan HİÇ Almayacakti Bu Bakİ Den Ne Umuyor Hala Anlayamadim | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigananın oyun anlayışına uygun oyuncular transfer ettiğini düşünmüyorum. bu takımda burak bobo nobre delgado rico aynı anda oynayamaz.böyle olunca yabancılardan en az biri kulübe de oturacak gibi duruyor.peki o zaman planlamada hata yok mu yani... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |