![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bu Serdar Kurtuluş bursadayken sağ bek oynamıyomuydu Allah aşkına adam herkesin yerini değişitiriyo madem sağ bekimiz cezalı ki o da bi sağ bek değil bu sezon hiç oynamayan Ali Güneş nerden çıktı offffffffffffffff basın toplantısında keni dio orta sahayı rakibe kaptırdık diye ama bi fahri hiç düşünmüyo çok enteresan | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ha simdiden soyleyim bu takim boyle oynarsa uefa danda elenir burda nobreyi turk yapmisin bari iyi bir defans alin tigana bazi oyunculardan yapamayacagi seyler istiyor herkesin basarili oldugu bir yer vardir herkes oyandigi yerde oyansin yada basarisizssa o bolgeye adam alin o kadar | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence de bugün yenilginin sebebi kesinlikle forvetin değil.Düzgün organize atağımız olmadı ki. rico çıktıktan sonra özellikle doldur boşalta döndük ayrıca rico nun ilk maçları die fazla eleştiremiyorum ama bu mücadelesiye eski avrupa maceraları gibi olucak maalesef. Nasıl Alex avrupa maçlarında nal topluyo aynı onun gibi | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | belki yeri degil su an telegole bakiyorum bu ziya sengul ne kaadr ezik bir adam ya lugananin elini savunuyor gecen haftalarda buraki elestiriyordu birde orda aybaba var inasan biraz yumrugunu vurur yada yapmaz bu isi neyse arkadas;ar simdi birlik zamani bazen olur boyle kazalar insallah persembe cska sofyayi hafta sonuda gsyi yenerizde moraller duzelir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |