![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #371 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=almanKartal;121921]tabiki asıl suçlu tigana.3 puana maloldu bize.ama kaybedilmiş bişey yok.bence takımın en kötüsü tiganaydı.bir de kleberson.bu maçta birtek olumlu hareketini göremedim. | ||
![]() |
|
![]() | #372 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #373 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Yok Kardesim yok.Bir insan ancak bu kadar sacmalayabilir!!Macin kadrosunu ögrendigim zaman sonucundan da emindim artik.Daha kötüsü Ziya Dogan geldiginden beri Trabzonspor a macta artik Besiktas in degil Trabzon un favori oldugunu bilmeyen kalmadi!! Ya bu adam tam tamina 2,5milyon $ aliyo inanabiliyormusunuz? Ve benim bir taraftar olarak yaptigim doru kadroyu kendisi sürekli futbolcularla beraber oldugu halde olusturamiyo.Bu adami tartismak artik bosuna zaman kaybi.Kimse istikrardan bahsetmesin 1 senedir burda olan bir adam daha aptalca bir kadroyla maca cikarken ben onun düzelmesini bekleyemem.Resmen cileden ciktim maci izlerken. Ne demek BAKI ya?Bu adama bizi düsman mi ettircek niye sacmaliyo?FRANKFURT ta ki Süper kupa macinda daha ilk 10 dakika icinde bu cocugun bu yükü kaldiramayacagini ben gördüysem bizden 2,5 milyon$ alan bi adamin agzinda Kürdanla oynayacagina onun da görmesi sart degil mi? Ibrahim Üzülmez ve IBRAHIM AKIN gibi sol kanat oyuncusu olan 2 adami sen al Baki gibi kaplumbaga hiznda kosan ve Ricardinho gibi görevi 2 li forvetin arkasinda serbest oynayan ve asist yapan üstelik pres yapmasini bile beklemedigin bir adama teslim et!!! PEH PEH PEH!!Bizim bu ligden degil ama bu Tigana dan cekcegimiz var bu sene!!! | ||
![]() |
![]() | #374 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=kleberson;121929] Alıntı:
tigana daha simdiye kadar 6 puana mal oldu, umarim yönetim elini cabuk tutar fazlasi gelmez | |||
![]() |
![]() | #375 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=kleberson;121929] Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #376 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #377 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #378 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=çarşı_boys82;121935] sadece baki degil. delgado napti? rico napti? ali günes napti? serdar napti? Defans darmadagan. kactana uzun top gecti be, allah korudu vallaha. Defansin arkasina atilan toplar can yakiyor. simdiye kadar her macta öyleydi. defansin arkasina atilan toplara bi care bulmak lazim. bu toraman oynayincada oluyordu. | ||
![]() |
![]() | #380 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=almanKartal;121941] Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |