![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | şimdi mösyü tiganaya şunu sormak lazım. disiplinsiz oynamış benmi verecem disiplini. 1- gökdenizin karşısına bakiyi verirsen 2- marcelinhonun karşısına serdarı verirsen3- haftalardır ortada olmayan ve 11 çıkardığın ali güneşten kanat ortası beklersen4- maçı kurtarsın diye oynattıın ricardinhonun top ona top atamayan bakinin önünde oynatırsan5- maç boyunca sadece ve ama sadece top kaybeden bir klebersonu 90 dakika boyunca görmeyip veya görüpte kazım kanatın dediği gibi korktuğun için fahriyi oyuna almazsan bu takıma disiplin olsa ne olur olmasa ne olur. sen ne akla mantık son üç haftadır ligin en iyi futbol oynayan takımını değiştirirsin. toraman cezalı ise yerine koyarsın tandoğanı aynı düzen devam edersin. vallahi banada gelseler şu trabzona yenilmek için bir kadro çıkar deseler bende aynı kadrouyu çıkarırdım. zaten trabzonlu arkadaşlarla maç öncesi otururken kadroyu görünce 3-1 maçı alırsız dedim. bir tane fazla attık sadece. o da tesadüf. rezillik rezilllik rezillik | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Marcelinho gibi bi adamın önüne genç serdarı koyarsan,Baki mercimeğin karşısına Gökdeniz gibi bir adam çıkarsa orta alanda ricardinho-delgado-kleberson üçlüsü hiçbir şey yapmazsa ve büyük golcümüz(!) bobo da böyle oynarsa tabiki yenilgi kaçınılmaz olur....... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
şampionluk hayal deil kardeş futbol yenmekde var yenilmekte hani üst üste 4 yenilgi alsak nese biz şampion olucaz baki kötü oynuo ama güvenmekten başka çaremiz yoq
__________________ Bir gün herkes BEŞİKTAŞLI olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kimse benim takımım hakkında böyle konuşamaz.beğenmiyor olabilirsiniz fakat bu kelimeleri kullanmanıza izin vermem.bi bok olmaz dediğin klub BJK.herkes yazarken haddini bilecek kardeşim.böyle yazılar yazacaksanız ya birileri bu arkadaşları ikaz edecek yada ben bu foruma bir daha girmeyeceğim!
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | beli daha iyi oldu artık bakinin bu takımda işi olmadığını böyle biri maça serdar kurtuluş gibi tecrübesiz biriyle çıkılmayacağını anlamıştır. BU İBRAHİM AKIN NE ZAMAN OYNIYACAK:inanın klebersonun yerine fahri bakinin yerine ibrahim akın girse maçı yine alırdık
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya tamam yenilgiyi hakettik ama hakeme de değinmeden edemicem adamlar vakit geçirmek için neler yaptı ya insan 1 de vermez 2.de verir ya okadar bekle sonra santradan koş kaleciye sarı kart ver. ali güneşin eline çarptı hemen sarı kart hakeme uyuz oldum.....
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bakiyi oynatan üzülmesi kesen serdarı oynatan ali tandoganı oynatmayan nobreyi yedek oturtan teknik trektörün allah belasını versin.BAKİNİN YÜZÜNDEN KONYADAN 1 TANE YEDİK DÜNDE 2 TANE YEDİK ANTALYA MAÇINDA 3 TANE YEDİK BIRAKIN OYNASIN BAKİ..
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | runje tandoğan gökhan baki üzülmez koray kleberson burak delgado rico bobo(nobre nin idman eksiği varmış) şu kadroyla çıksaydık kesin alırdık maçı yani anlamıyorum trabzonlular orta sahada sol kanadımızda şov yaptı tigana izledi bu adamın yardımcıları menajerimiz ne iş yapar gökdenize nasıl önlem alınmaz | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |