![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Oyuncular hakkında tek tek yorum yapmaya gerek yok takım olarak sahada vardık tigana sonuna kadar maçı takip etti ilk defa ayağa kalktığını gördüm taraftar süperdi.. ve tabi sinan enginide unutmamak lazım o her gol kaçırışımızda ufff çekmesi öldürdü beni.. ![]() ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
| |
| | #2 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gol bağıra bağıra geliyorum dedi,ben hiç umutsuzluğa kapılmadım,gözüm hep skorboard daydı,dk.50 oldu,60 oldu,70 oldu,biliyordum gol atacağımızı,geç oldu biraz ama güzel oldu,2-0 büyük avantaj,tur garanti ama beşiktaş 2. maçta da gol atacaktır | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kleberson kendini toplasa iyi olur tamam şahane oynanmaz da ya insan bari pas hatasını azaltır ya. burak sağ kanatta topları istoplamak- yakalamak için adam bir tarafını sakatlıcaktı ya
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bakinin esas yeri olan stoperde başarılı olması, Burak ın sağ kanatta istenilen düzeyde olamaması, Kleberson un suya sabuna dokunmadan ve çok top kayıplı ön liberoluğu, Delgado nun silik oyunu, Ricardinho nun merhaba deyişi, Bobo nun istekli başalyıp penaltıyı kaçırdıktan sonra moralmen çökmesi, Gökhan güleç in aradığı gole kavuşması ve son 10 dakikada gelen iki gol ve tur için avantaj. İkinci maçta çantada keklik değil ama umutlu ve avantajlı olarak gidiyoruz Sofyaya | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | runje toraman-koray-baki-deli delgado-keleberson-mehmet sedef rico burak-nobre | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Cska Maçinda Da Gördük Ki Bu Bobo Bize çok Saç Baş Yolduracak.trabzon Maçinda Da Cska Maçinda Da 2 Tane Net Kafa Golünü Atamadi. Teknik Kapasitesi Gökhan Güleç'in Yarisi Kadar Bile Değil. Gökhan In Cska Maçindaki Attiği Gole Bakin. Ustalik Var, Beceri Var. Inşallah Tigana Bu önemli Hatayi Düzeltir Ve Yildizi Inşallah Yakinda Daha Da Parlayacak Olan Kendi Evladimiz Gökhan Güleç'i Ilk 11 De Oynatir. çünkü Bu çocuğun Futbolunda Ayri Bir Güzellik Var. Vuruşalri Düzgün,kivrak,genç Ve Başariya Aç. Haydi Gökhan Güleç Beşiktaş Ve Beşiktaşli Senden çok şey Bekliyor.allah'in Izniyle O Formayi Başarinla Kimseye Kaptirmayacaksin. öyle Değilmi Gökhan?
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Gökhan 10 Dakikada oynadı hemen karar verdiniz ,bobo akşam çok şanssızdı attığı şut girse uefa da gecenin golüydü...haftaya gökhan kötü oynasa bu sefer bobo oynasın diyeceksiniz , akşam delgado da kötüydü ama devamlı böyle oynayacak değil...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ARKADAŞIM SEN İYİ TAKİP ET İKİSİNİ DE . GÖKHAN GÜLEÇ'E HAKSIZLIK YAPILDIĞINI ANLARSIN.BOBO YA TANINAN ŞANS ONA TANINMADIĞI HALDE ADAM ÇIKIYOR OYUNA HİÇ KÜSMEDEN PERFORMANSINN HEPSİNİ FEDA EDİYOR. SADECE CSKA MAÇI İÇİN DEMİYORUM. GERÇEKTEN GÖKHAN GÜLEÇ TEKNİĞİ YÜKSEK BİR FUTBOLCU.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |