![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Golu kesin yeriz. Bu yuzde yuz. Biz goller atmaliyiz orada. Insallah onlarda inamato oynar. Arda sakatmis bizim macta oynamasi zormus. Ama onemli olan kendimize bakmamiz lazim. Beraberlik isimize yaramaz. Geseninde isine yaramaz. Yan toplardan cok gol yiyoruz. Saibe yan toplardan cok gol atiyor. Beni korkutan o. Onlarin en onemli silahi Ilic ve Arda (sakatligi var insallah yetismez bizim maca). Benim tahminim galatasaray galibiete daha yakin bizden. Ama trabzon macinda yuzde yuz favoriyiz diyordum kaybettik. Insallah bu mactada yanilirim. Besiktas 4ever | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bakinin iyi bir stoper yedeği olacağınıda düşünmüyorum ben.Cska maçıonı ölçü alamayız adamlar hücum yapmamak için gelmiş yani bakiye iyiydi demek bile hata çünkü birşey görmedik.Eğer zan oynamayacaksa bakinin ansıl stoper olabileceğini görces inşallah yamulurum ama bizi yakabilir valla.
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yine 1 maçta uçmaya başladık yenilirsek bu sefer ne olacak bakalım forumda | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben de istemiyorum ofsyt taktiği alan savunması en önemlisi ama bu da bir gerçek ümit çok ofsayta düşüyorr eğer ümit oynayacaksa onu 18 içinde oynatmamak lazım kaleden ne kadar uzak olursa o kadar iyidir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |