![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeş ümit karan oynarsa bu maçta ofsayt taktiği tutabilir çünkü ümit çok ofsayta düşüyor | ||
![]() |
|
![]() | #112 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya ofsayt taktiği savunmada sıkıştığında kullanacağın bir kozdur.Ama bizim takım her karşı hücumda o kadar çok ofsayt taktiği yapıyor ki.Trabzon maçında sanki hiçbir şey olmamış gibi CSKA maçında da devam ettiler aynı taktiğe.Defans o.saha'da duruyor neredeyse.Sanki CSKA 6-7 adamla saldırdı.En fazla 3 adamla geldiler zaten.Onları da birebir de tutamayıp alan savunması yapamıyorsan zaten sen defans adamı değilsin defans yapmayı bilmiyorsun demektir.Bu kadar ofsayt taktiği yapan bir defans benim için aciz bir defanstır.Ü.Karan evet gerçekten çok ofsayta kalıyor ama bu çok büyük bir risk olur.Sonuçta Ü.Karan topu alırsa,bizim defans arkasında kalırsa,sonunu düşünmek istemiyorum.Resmen dalga geçer bizle.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #113 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bakinin iyi bir stoper yedeği olacağınıda düşünmüyorum ben.Cska maçıonı ölçü alamayız adamlar hücum yapmamak için gelmiş yani bakiye iyiydi demek bile hata çünkü birşey görmedik.Eğer zan oynamayacaksa bakinin ansıl stoper olabileceğini görces inşallah yamulurum ama bizi yakabilir valla.
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #114 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya ümit hız bakımından üç tane hakan şükür yapar,sakatlıktan yenide çıksa çok hızlı bir adam.ümit'in oynaamsı ofsayt taktiğimizi bitirir,çok ofsayta düşen adamda olsa 1, yada 2 pozisyonda düşmese al sana gol.gs karşı ofsayt taktiği yapmak büyük bir hata olur,hatta cska maçındada çok çok büyük hataydı bana kalırsa güme gidiyorduk runje olmasa.Büyük takımlar ofsayt taktiği kullanmazlar ve kullanmamalılar,ancak geriye falan düşerlerse herşeyi riske atarlar.İnşallah tigana döner bu taktikten..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben de istemiyorum ofsyt taktiği alan savunması en önemlisi ama bu da bir gerçek ümit çok ofsayta düşüyorr eğer ümit oynayacaksa onu 18 içinde oynatmamak lazım kaleden ne kadar uzak olursa o kadar iyidir | ||
![]() |
![]() | #117 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Niye herkes bu ofsayt taktigine bu kadar takmis durumda onu anlayamiyorum. Sonucta evinde oynuyorsan, rakibe baski kurmak istiyorsan savunmani zaten mecburen ileride kuracaksin ve rakipte hizli adam varsa anca ofsayt taktigi ile durdurursun, cunku bizim savunmamiz cok agir. Birini sarkik oynatirsan daha da kotu olur senin icin, cunku ofsayt taktigi ile en azindan ataklarin cogunu kesebiliyorsun, sarkik oyuncuyla her top gecer ve tehlikeli olur, ben ofsayt taktigini dogru buluyorum ve Tigana'yi bu yuzden elestirenlerin bana baska bir cozum gostermesini oneriyorum. Ayrica bence Delgado'yu bir solda denemek lazim. Delgado teke tekte iyi(GS maci), iyi ortalar yapabiliyor(Denizli maci), baya hizli adam ve showa donuk futbolu cok seviyor, Ricardinho ise baya agir, tek top oynayan ve kaleyi karsisina aldiginda etkili olan bir futbolcu. Ayrica Delgado Basel'de bircok daha mucadeleci ve bircok macta Basel'de solda da oynamisti, bence sola Delgado'yu cekmek ve ortaya ico'yu getirmek bile bize fayda saglayacak, eger Tigana bu sistemde israr edecekse tabii!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #119 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kupa maçında hangi taktikle çıktıysak o taktik iyi olur..Atrıca Hakan Şükür Ofsayta iyi dikkat eder.. | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
Guest
| 1) Necati'nin sakatlanmış ve derbide oynamaması BJK için çok büyük bir avantaj. 2) Alternatif olarak oynatmaları için ellerinde kaliteli forvet olmaması yine BJK için bir avantaj. 3) GS'ye kıyasla BJK'nin daha teknik ve tecrübeli futbolcularının olması yine bir avantaj. Zira GS forvet ile çok başarılı olamayacağından orta saha ofanslarıyla birşeyler deniyecektir; ki Ricardinho, Kleberson, Delgado gibi isimler mevcut... 4) UEFA'da alınmış olan maçın ve iyi futbolun motivasyonu yine çok büyük bir avantajdır diye düşünüyorum. BJK maçı rahat rahat alır. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |