![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #141 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben acıkcası cinconlardan cekiniyorum cunku bize cok ters geliorlar.. eger tigana da ts macının 11 i ile cıkacaksa bence cok zorlanırız. bana gore nobre delgadoyu forvet oynatsın rico yu arkalarına koysun. | ||
![]() |
|
![]() | #142 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | [quote=markus;124845]1.İbrahim Akının sol kanat oyuncusu olduğunu söylemedim. sol ve sağ kanatta boş alanlara hareketlenip hücumu zenginleştiriyor ve zaman zaman ortalar da yapıyor her ne kadar senin bahsettiğin anlamda olmasada ki bunu yapan başka oyuncu da yok şu an Beşiktaşta 2. Aşağıdaki 11de ne Ricardinho kesiliyor ne de Delgado üstelik İbrahim Akın da var. 3-4-1-2 -------------------Runje------------------- ------İ.Toraman----Koray-----Gökhan------ Ali Tan.---Kleberson----Delgado----İ.Üzülmez --------------------Rico------------------- -------------Nobre-------İbrahim Akın------[/quote ibrahim akın konusunda sana katılıyorum ve nobrenin yanında banko diyorum.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #143 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #144 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #145 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
3'lu defans hakikaten kolay birsey degildir, cok zaman isgal eder ve bunu oynamaya musait oyuncular olmasi lazim. Bizde Koray gibi libero ve Gokhan, Baki, Toraman gibi markajcilar var ama kanat adamimiz yok. Hatirlarsan Lucescu zamaninda Ibrahim Uzulmez formunun zirvesindeydi, o olmadiginda cok sikintilar cekmistik. Sag kanatta ise denemedigimiz adam kalmamisti, Okan Koc bile yetersizdi ve sonunda Kaan Dobra ile anca idare edebildik iste.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #147 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #149 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ----------------------Runje----------------- -------Toraman---------Zan--------Koray---- ------------Kleberson----------Fahri--------- Burak Yilmaz------------------------Ibrahim Akin -----------Delgado--------Ricardinho------ ---------------------Nobre---------------- Bence böyle bir taktik uygulamamiz gerekiyor... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |