![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir kere de mazeret bulma be Tigana.GS'da orta saha diye bir şey yoktu.Yol geçen hanı gibiydi ve bu takıma karşı doğru dürüst bir pozisyon bulamadık.Hakem hatalı olsa ne yazar olmasa ne yazar.Bu kadar kötü bir GS'ı yenemezsek yazık.Önce bizim takıma bak Tigana,hakeme sonra sıra gelir.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biz bu maçı hakeme rağmen söke söke kazanmalıydık.artık hakemleri konuşmayı bırakıp.futbol oymalıyız.artık maçları sıkıntı içinde seyretmekten bıktım.rahat maç seyretmek istiyorum.sayın yıldırım demirören artık bırak yeter..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beyler bi durun ne bu ya sanki bu durumda başka bi teknik adam gelse bundan daha iyi durumda olucaz.....Başta hepiniz muhteşem tigana diyordunuz ama şimdi herkes adama küfür ediyo.Biraz daha sabır edin güzel günler gelicek merak etmeyin | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet song ve sabriyi 2. sarıdan atmalıydı vede burak ın penaltısını vermedi srfsz
__________________ http://img143.imageshack.us/img143/60/dfhcfg6ga.png http://img155.imageshack.us/img155/9...eada032yu1.jpg Bİ İLHAN MANSIZ Bİ PASCAL NOUMA BÖLE GOLCÜ LAZIM BİZE UÇARIZ ŞAMPİYONLUĞA | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu yenilginin baş sorumlusu tigana ve onun manevi oğlu bakidir, adam her hafta oyunun skorunu etkiliyecek hata yapıyo hala adamı oynatmada ısrar ediyo takımın tek koşan adamlardan biri olan nobreyi oyundan alıyo sahada sadece yürüyen bobo yu oyunda oynatıyo ondan sonra bide utanmadan hakeme çatıyo tamam hakem belki burağa yaılan penaltıyı vermedi ama ilk başta kendinde ara hatayı sayın tigana | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iyi güzel ama baki'nin de yerine adam yoktu ki. transferde hata var, bakinin yerine başka kaliteli bir adam alması lazımdı. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben herzaman söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Bu takımın en ideal düzeni 3-5-2 dir. Elinde Koray gibi kaliteli bir libero var, İ.Üzülmez ve Ali Tandoğan gibi 3-5-2 sisteminin en ideal kanat oyuncuları var ve başka da kanatta oynayacak adamın yok, ayrıca 4lü savunmaya göre oluşturacağın ortasaha kombinasyonun yok, hala 4lü savunmada ısrar et ve başka sistemleri dene dur Mösyö Tigana! Anlayabilmiş değilim. Tigana bir röportajında takımın gerçek performansını ekim ayında sergileyeceğini söylemişti. Bahsettiği performans aslında kendi performansı hala takımı tanıyabilmiş değil. Ben de Tigananın inşallah en geç ekim ayında bu gerçekleri farketmesini umut ediyorum. Bu sisteme göre de oluşturduğum kadro aşağıdaki gibidir. 3-4-1-2 -------------------Runje------------------- ------İ.Toraman----Koray-----Gökhan------ ...........................................(Baki) Ali Tan.------Fahri------Delgado----İ.Üzülmez ..............(Kleberson) --------------------Rico------------------- -------------Nobre-------İbrahim Akın------ .....................................(G.Güleç) Kleberson böyle oynarsa gider ve Fahrinin yerine geçecek daha kaliteli bir önlibero gelir. Bobo da devre arasında kiraya verilir, yerine alınması gereken hızlı, dikine oynayan, son vuruşları iyi bir forvet de Nobrenin yeni partneri olur.
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |