![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | böyle top mu oynanır kardeşim.gs lilerde kazandık diye seviniyorlar.allah sizi de kahretmesin.nasıl futbol nasıl maç anlamadım ben.bu kadar kalitesiz,bu kadar heyecansız bir derbi mi olur. atak yapın da beceriksizlere bak bu pozisyonlar kaçar mıydı be diyelim.ne pozisyon ne organizasyon var.galatasaray bugun oynadığı futbolla amatör takımla başabaş anca mücadele eder.ama bizi yendiler.yani biz o kadar kötüyüz. -kaleci gitmeli -kleberson hadı kardesım santos a mı gidiyon nereye gıdıosan hiç bekleme devre arası git. -gökhan zan müzmin sakat defansın göbeğine çok iyi bir stoper lazım. -korayı ön liberoda kullanıp toramanı gerçek yerinde,stoperde kullanmak gerek.sağ beke ise transfer lazım. -bobo kıraya verilir.nobre tek forvet oynar.rico geride onun önünde ise delgado oynar.ya da bobo yerine bıtırıcı ve tecrubelı bırı alınır. ------ya da bunların hiçbirini yapmazsın.bu sene şampiyonluğu düşünmezsin.seneye birkaç değişiklikle şampiyon olursun.çünkü seneye bu kadro oturmuş olacak....
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Adam cikip orta sahada kendi pas yapacak degil ya? Kadro son derece dogruydu bana gore, ama bazi oyuncular cok beceriksizdi ve gununde degildi, buna hakem faktoru de eklenince oyun olarak haketmedigimiz bir yenilgi aldik. Ama soyleyeyim ki, herkes burada skor yazari olmus. Tigana Rico ve Delgado ile baslasa ve yenilsek herkes niye mucadeleci oyunculari oynatmiyor diye serzeniste bulunur, bence kadro tamamen dogruydu, tek yanlisi Bobo yerine Nobre'yi cikarmasiydi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
topla buluşma en az 35 top kaybı 30 topçalma- taş çatlasın 1 böyle bir ora sahayınan ronaldinhoyu getir ne forvet gol atabilir nede o defans gol yemeden rahat edemez. Biz bu fahiriyi çürütmek içinmi aldık. solada aydın denen bir yıldız adayı var. nedense görülmüyor. ya takım da kondisyon yok kardeşim. bizim takım 4-2-3-1 harici her şekilde maç kaybeder. bizim sistemimiz bundan başkasını kaldırmaz. yada 3-5-2 başaka türlü imkanı yok yok. aha takım bu olacak runye tandoğan(mustafa doğan) toraman zan üzülmez koray fahri burak delgado ricardinho(akın) nobre(bobo) 3-5-2 de böyle runje toraman zan baki(mustafa doğan) burak fahri(sedef) koray delgado ricardinho (aydın)(akın) nobre bobo bunun başka hiç bir yolu yok. bizimki kürdanı bırakıp biraz taktik çalışsa bunları çözmek için alim olmaya gerek yok. | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Transfer döneminde yönetimin tek hatası iyi bir ön libero almamak oldu.. Paraya kıyıp alabilselerdi Helguera veya edmilsonu (şimdi bunları alamzdık demeyin çünkü iki saaatte R.Carlosu getirebilirsen 2 ay uğraş bunları da getirirsin) Ama iş işten geçti.. O zaman elindeki kadrodan bul iyi bir ön libero.. Kleberson orada olmuyor tek başına.. Adam faul yapamıyo, kibar oyuncu.. Klebinde verimini artırmak için takım savunmasını da düzeltmek için iki önliberolu sistem şart.. ortasahayı kalabalık tutacaksın rakibi oynatmayacaksın, rakibe rahat pas yapacak alan bırakmayacaksın... Şimdi öneri.. oraya defansta bişey yapamayan KORAY'ı koyacaksınız.. Koray ön libero olarak oynadığı maçlarda yıldız oldu.. (Bknz:Fb ve GS maçı) Kadro aynen böyle olursa o zaman ne savunma ne de gol kısırlığı çekeriz.. ................Runje.................... A.Tandoğan(S.Kurtuluş)........G.ZAN.........İ.Tora man...........İ.Üzülmez. .................Kleberson.............Koray...... .................. ..............Burak.............Delgado........... Ricardinho........... ............................Nobre(G.Güleç) | |||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ayrıca delgado-rico birlikte oynasın derken, ortasahadan adam çıksın demedi kimse zaten. forvet bi eksiltilsin, öyle birlikte oynansın dendi. yoksa çift forvet arkada delgado-rico sonuçlarını hem antalya hem trabzon maçlarında gorduk. | |||
| |
| | #6 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bobo'nun kesinlikle agir olduguna katilmiyorum, ayrica Nobre atilan uzun toplara depar atip onlari saklayabilecek tek adam. Her zaman soyledim ve yine soyluyorum: Besiktas'in cok iyi bir forvete ihtiyaci var. Bobo ve Gokhan Gulec ilk 11 santrforu olacak duzeyde degiller, Nobre de tek basina gol yukunu cekemez, kesinlikle iyi bir forvet gelmeli, bana gore bir stoper ya da onliberodan daha buyuk ihtiyac eger sampiyon olmak istiyorsak.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
| |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, maçın hakemi Cüneyt Çakır’ı eleştirdi. Öner, Çakır’ın geçen sezonki 4-0’lık Fenerbahçe-Galatasaray maçının ezikliğiyle sahaya çıktığını savunarak, "Hakem geçen senenin töhmeti altında kalmıştır. Song ve Sabri 90 dakika nasıl sahada kaldı, şaşırıyorum" dedi. Yenildikleri için üzgün olduklarını ifade eden Öner, "Bize inanan, galibiyet bekleyen camiamızı üzdük, ama herkes bilmeli ki lige ağırlığımızı koyacağız. Bunu mazeretimiz olarak söylemiyorum. Herkes, gerçek Beşiktaş’ı görecek" diye konuştu. TEK SUÇLU ÇAKIR , TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!!!!!!!!!!!! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | koray kesinlikle ön libero olmalı yoksa işimiz zor. ayrıca serdar özkan a da şans verilmeli.... tigananın bu maçtaki tek yanlışı bobo yerine nobreyi çıkarması
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |