![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #282 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Hep Destek Hep Destek De Nereye Kadar Kardeşim Insanin Isyan Edesi Geliyo Bazen Yazik O Dolup Coşan Tribünlerdeki Cefakar Taraftara Sen Bilmem Kaç Milyon Dolar Transfer Yapacaksin Brezilya Milli Takimindan Rico Yu Alacaksin Ama Salak Bi Hoca Cikacak Herseyi Berbat Edecek Yazik Yaaa 6 Maç 3 Malubiyet Yakisiyomu Bu Beşiktaşa. Ya şu Adama Birileri Müdahale Etsin Yada çekip Gitsin Kardeşim (ali Gültikende Ne Iş Yapar Bu Takimda Pek Anlamista Değilim. 100 Tane Ali 1 Tane Sinan Engin Yapmaz) Saygilar Kadiköylu1903
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ... | ||
![]() |
![]() | #283 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İ.Akın hemen asist yaptı oynamalı diyorsun ama 5-6 haftadır İ.Akın kötü oynuyor ona bişey demiyorsun demişsin.Bir kere ben uzun süredir internet'e girmedim o yüzden siteye yorumum yok uzun süredir.Ayrıca İ.Akın oynatılmadan nasıl kötü oynayabilir.Adam en fazla 15 dk oynuyor ona tahammül edemiyorsun ama dünya yıldızı Ricardinho'nun 4 maçta tribünleri ayağa kaldıracak bir ara pası yok veya Nobre'nin daha golü yok.Onlarda oynamasın o zaman.Ben takıma yararı olacağını düşündüğüm adamları görmek istiyorum ilk 11'de.İ.Akın da bunların başında geliyor.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #284 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
------------------------------Runje--------------------------------- ------------------Zan-------------------Koray---------------------- Toraman------------------------------------------------Üzülmez---- -----------------------------Kleberson------------------------------ ---Burak----------------------------------------------------İ.Akın--- ------------------Delgado--------------Ricardinho------------------- ------------------------------Nobre----------------------------------
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #285 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #286 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Size PAF'ta Serdar Özkan ve Emre Özkan dışında adam yok dediğimde siz bana Rıza,Aydın,M.Sedef,Nail,Kenan... saymıştınız.6 gol bence gene iyi.GS Paf iddiaya varım en az attığı kadar kaçırmıştır.M.Ekşi ve adamları altyapıdan gitmezse işimiz zor.Beşiktaş altyapısı kürtlerle doldu.Serpil Hamdi Tüzün gelmeli başa tekrar.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #287 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşım biz zaten bu defansla bitmişiz.Baki'nin yaptırdığı penaltıyı gördün.Yani Beşiktaş'ta pres,alan daraltama gibi kavramları gol yememek için yaparsan hikaye olursun.Bu takım her maç gol yer.Bizim hücum oynayıp her maç garanti 3 gol atmamız lazım.Bunu da Ricardinho,Delgado,İ.Akın gibi kreatif oyuncularla yapabiliriz.Burak ve Kleberson'u da biraz daha defansif oynatabilirsin.Defansı da çakılı oynatırsan sorun olmaz.GS maçında M.Sedef oynadı da ne oldu?
![]() |
![]() | #288 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #289 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | futbol oyanayan arkadaşlar iyi bilir bu söyleyeceklerimi.bir adamı bir sezon yedek oturtursan ve biri saktlandıgı zaman oyuna alırsan adam o maçta dökülür hele birde yıldız adyıysa.i.akın bence sedefin yerinde oynamalı çünkü beşiktaşta dikine gidenbilen tek adam.tam bi solkanat oyuncusu ama ''rico-delgado'' birlikte oynatma kararı alırsa o zaman yedek olur tabi hatırlayın del bosque i.akına sans verdi ilk maçlar iyi deildi ama 2 maç sonra türkiyenin gözbebegi haline geldi herkes onu konusuyodu yani bugünün ardası gibi.ama teknik direktörlük degişinden sonra bi daha kadroya giremedi.siz i.akından oyuna girince ya gol atması ya da asist yapmasını istiysunuz bir adam 1 sene yedek kalırsa bunuda sadece bir maçta yapmasını istenirse herkes tarafından yuhalanır.yani sans verilmeli diyorum 2-3 hafta ondan sonra görün siz akını bu diyeceklerimi amatör futbol oyanayan arkadaşlar cok iyi bilir çünkü herşeyin basında psikolaji yatıyor | ||
![]() |
![]() | #290 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Evet hala aynı kanıdayım.Bobo çok iyi bir golcü.Ama dünyada hiçbir Forvete pas gelmeden gol atamaz.Bobo ile Nobre pas gelmediği için bilmiyorum dikkatinizi çekti mi?? pas almak için hep o.sahaya geldi veya kanatlara gitti.Biraz da o.saha elemanlarına bakalım lütfen.Ayrıca sürekli skor yorumculuğu yapmayalım.Skor iyi olunca Beşiktaş'tan iyisi yok ama kötü olunca Tigana gitsin o gitsin bu gitsin.Artık şu gitsin lafını bırakalım.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |