![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #291 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
|
![]() | #292 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Onur sana bi soru sorucam tiganayı bir teknik diröktör olarak analiz eder msn bana yani + ları eksileri beğenio musun gercekten takım üstünde yaptığı bariz hataları falan objektif olarak bi söler msn bana????
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #293 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | baki karaşimşek napsın be abi adamlar gol atamıyo ki ya kepaze gese ye bile gol atamadık ya bıraksın lar bu işi gitsinler pazarda hıyar satsınlar ayıptır günahtır ya saat 10'a kadar maçı bekliyoz 12 ye kadar izliyoz günahtır ya ertesi gün işe gidiyoz bıraksınlar kardeşim bu işi başka iş yapsın lar madem gol atmayı bilmiyosun bütün takıma defans yaptırcan kardeşim inanç yok adamlarda inanç ruhsuz herifler en başta kaleyi değiştirmeleri lazım adamın isminde hayır yok kardeşim nobre şerefsizini de göndersinler got fener bilerek nobreyi bize verdi anlamıyorum bu futbolcuları ya parayı alınca oynamıyolar ya doğru dilmi kardeşim bunlar parayı alınca oynamıyolar vermiceksin parayı gese gibi yapcan vermicen paralarını şeref yok adamlarda 3 maç aldılar biyerleri kalktı
__________________ DOMATES BİBER HERKESE GİDER ![]() | ||
![]() |
![]() | #294 | |||
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #295 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #296 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #297 | |||
Eksileri ise yukarıda da belirttiğim gibi oyun içinde çok tutucu.Örneğin oyunun sıkıştığı anlarda bile maça başladığı taktikle oynuyor.Asla bir defans veya orta saha alıp santrafor koymuyor.Bu rotasyonları yapması lazım.Daha sonra asla kendisinde bir hata bulmuyor ve oyuncularına yükleniyor.Bu oyuncular ile ilişkileri hakkında kötü.Sonra oyuncu değişikliklerini geç yapıyor.Oyuna zamanında müdahale edemiyor.Ve sonuncusu radikal kararlar alamıyor.(Ricardinho ile Delgado'nun birlikte oynayacağı bir sisteme geçmeyi risk olarak kabul ediyor örneğin.) Yani sonuç olarak Tigana'dan iyi bir scouter olur ama çok klas bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum.Ama buna rağmen Tigana'ya gitsin diyenlere katılmıyorum.Tigana'nın şu anda gitmesi Beşiktaş'ın bir sezonunun daha çöpe gitmesi demektir.
![]() |
![]() | #298 | |||
![]() |
![]() | #299 | |||
![]() |
![]() | #300 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sölediğin şeylerin bi çoğu doğru tespit güzel analizler ama sadece son sölediğine içten katılıyorum... Ben tigana gitsin demiorum şuan bu beşiktası komple kaosa sürükler sadece yönetim bişiler yapsın artık neblim acil bi sinan engini getirsinler mesela ali gültiken ne iş yapıo allah aşkına yaa tabi tiganada kendinden baskasını dinlemio ama bi çözüm buluncaksa bulunsun artık dengem bozuldu benim burda yaa... Tigana'nın şu anda gitmesi Beşiktaş'ın bir sezonunun daha çöpe gitmesi demektir. Güzel sana katılıorum.. ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |