![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #62 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
![]() |
![]() | #63 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | abi bu ne yaa.......herkes kafasından kadro kurmuş.....iyi tamam kurun ama tigana da herhalde bizim siteye girip hangi kadroyu kursam diye düşünmüyor herhalde......işleri biraz zamana yaysak daha iyidir.....zaten tigana'nın geleceği, cska ve özellikle gs maçına bağlı diye düşünüyorum......bu iki maç onun kader maçlarıdır diye düşünüyorum... | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler artık hiç korkmuom gse maçından o maç 2 1 bizim takmayın kafanıza altına gözüm kapalı imzamı atarım...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BENCE: Runje A.Tandoğan-----Koray-----G.Zan-----İ.Üzülmez Kleberson-----M.Sedef (Fahri) Burak-----Ricardinho-----Delgado Nobre YEDEKLER: Murat Şahin, Serdar Kurtuluş, Baki, Fahri, İ.Akın, Bobo, G.Güleç NOT: Bu maç 0-0 veya 1-1 berabere biter, iki teknik direktör de kaybetmek istemeyecektir. Arda'ya özel önlem almak gerekiyor bu sıralar çok formda. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |