![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Her iddiasına varım Tigana böyle çıkacak maça: ----------------------------Runje-------------------------------- ----------------Koray-----------------Baki----------------------- Toraman----------------------------------------------Üzülmez--- -------------------------Kleberson------------------------------- ------Burak-----------------------------------------M.Sedef----- -------------------Delgado---------Ricardinho-------------------- ---------------------------Nobre---------------------------------
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
| |||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşlar bugün cok büyük ikilemdeyim bugün ramazanın ilk günü olması nedeniyle teravi namazına gitmeyi düşünüyorum çünkü kendimi bildim bileli ilk günki teravi namazlarını kaçırmadım bir yandan beşiktaş maçı var ayrıca beşiktas bi de iyi oynarsa ona yanarım napıcagımı bilmiyorummmmmm | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |