![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #141 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet alınmış bir galibiyet var.....ama ilk yarıdaki futboldan,2.yarıda eser yok....sen 2-0 öndesin ve farkta atabilirsin ama neden geriye çekilip kontrataktan gol atma peşine düşüyorsun....oynadığın takım güçlü olur yaptığın taktik doğru,ama sen 17. sıradaki a.güne karşı 2. yarı aciz kalıyorsun tabiri caizse....ofsayt taktiği başımıza bela olacak benden söylemesi...runje bir pozisyonda öne çıkmasaydı,beceremediğimiz ofsayt taktiği sevdasına beraberlik golünü yiyecektik....bu takım kaliteli ama eksik olan bişeyler var arkadaşlar....neden ben a.gücü maçında bu kadar strese giriyorum,rahat rahat yayılıp maç izlemek varken.....haftaya erciyes maçındanda öyle yada böyle 3 puan çıkarmamız lazım....ama bu oyunla değil...ben kaliteli futbol görmek istiyorum ve bu biz taraftarların en doğal hakkı diye düşünüyorum.....
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
![]() |
|
![]() | #142 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Delgado ve Ricardinho top cambazları. Bu adamların verimli olması için, 'dağıttıktan' sonra arkalarını toparlayacak, yarış atı gibi ciğerleri olan ve 90 dakika değil, 180 dakikalık kondisyona sahip olan, kendi ceza sahası çizgisi ile orta saha çizgisi arasında bir dinamo gibi çalışabilecek kapasiteye sahip bir ön liberoya ihtiyaç vardır. Tigana'nın Ricardinho ve Delgado'yu birarada oynatamak istememesi bu sebeptendir. Dünkü maçtan sonra açıklamasında, maçın 2. yarısında elini kolunu sallayan A.Gücü futbolcusunun, orta sahada hiçbir güçlükle karşılaşmadan bizim defansımızla karşı karşıya kaldığını belirtti. Eğer bu 'süper' ön liberoyu bulamazsak, her maçımız rus ruleti olacaktır, bunu unutmayalım. | ||
![]() |
![]() | #143 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #144 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ya geçen sene tigana sergenle tümeri yanyana oynattı, demek ki delgadoyla ricardinho hayli hayli oynar yan yana! Ancak! Delgado, Sinan Engin'İn söylediği gibi kleberson'un oynadığı yerde denenebilir. Ricardinho da gerçek mevkiinde oynanabililir. Kimse kusura bakmasın ama Tigana'ya güvenim çok azaldı. Çok büyük yetenekler kazandırdı takıma, ancak.. değişik ve saçma bir inatı var gibi. Takımda çok büyük yıldızlar var ama çok büyük sistem yanlışları da var bence. | ||
![]() |
![]() | #146 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Umarım düşündüğüm gibi olmaz ama, bu Ricardinho-Delgado ikilisi ve onun getirdiği problem, takıma yarardan çok zarar verecek gibi. Görünen o ki, Tigana'nın kafasında bu ikilinin birarada oynayabileceği bir sistem yok. Ricardinho, maçlara yedek çıkarılmaya başladıkça motivasyonunu kaybedecektir. Onun kalibresindeki bir adam çok durmaz bu takımda. Benden söylemesi. Transferin mantığı nedir? Hele bu kadar çok para verilerek getirilen yabancı oyuncuların kenarda kalmaları transferin mantığına aykırı değil midir? Yurtdışından getirilen* oyuncu direkt ilk 11'de çıkmayacaksa ne anlamı vardır bu kadar para verilip getirilmesinin? * LigTV'deki Maraton programında Toroğlu'nun Tigana'ya sorduğu soru ve Tigana'nın cevabı, bu transferin perde arkası ile ilgili çok net ipuçları vermiştir. Tigana "Evet, tabii ki ben istedim Ricardinho'yu" diyememiştir, dememiştir. Bence yazık olmuş paracıklara. | ||
![]() |
![]() | #147 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 20. dakikada 2-0 olunca dedim ki uzun zamandır göremediğimiz farklı bir skor göreceğiz maç sonunda,ama nerdeee,yine golü yedik yine stres içinde bi son yarım saat izledik,böyle olmamalıydı,2-0 ı bulduktan sonra 3 ve 4. gol de gelmeliydi,penaltı bile girmedi,var bi şanssızlık,herşeye rağmen şampiyon olacak beşiktaş | ||
![]() |
![]() | #149 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kleberson agzinda kus tutsa sizlere yaranamaz. Dun yine en cok top calan adamdi, ama nafile. Zaten bir Baki ve Kleberson gunah kecisi oldular zaten, onlar takimdan cikinca hemen duzelecegiz, sampiyon olacagiz...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #150 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kleberson yerine başka biri olsa bundan daha kötü olmayacağımız kesin. İkili mücadelelerden kaçıyor, müdahaleleri hep yerden. Omuz omuza gittiğini hiç görmedim ben. Faul yaptığına da pek rastlamadım. Neymiş iyi oyun kuruyormuş. Bizde oyun kurucudan bol ne var. Fazlamız bile var Rico yedekte kalıyor. Koray olmayınca oynadığı bölge itibariyle en çok top çalan futbolcunun Kleberson olması da doğal.
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |