|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
31-07-2009, 20:49 | #1 | ||
It's Time Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 |
Bundesliga ekibi, Newcastle'da forma giyen golcü oyuncu ile dört senelik anlaşma imzaladıklarını açıkladı. Wolfsburg, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ta forma giyen Obafemi Martins'i, yaklaşık 10.5 milyon avro karşılığında transfer etti. Nijeryalı oyuncu, Almanya şampiyonuyla dört senelik kontrat imzaladı. Siyah beyazlı ekip ile iyi bir sezon geçiren Martins'in çabaları da Newcastle'ı Premier Lig'de tutmaya yetmemişti. Önümüzdeki sezondan itibaren Bundesliga'da görev yapacak oyuncu, Edin Dzeko ve Grafite ile takımın hücum gücünü oluşturacak. Bu transfer ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Wolfsburg teknik direktörü Armin Veh, "Tam aradığımız tipte bir oyuncu. Sadece çok hızlı olmakla kalmayan, ceza sahası içerisinde de oldukça etkili gözüken bir forvet. Grafite ve Dzeko ile çok iyi anlaşacaklarını düşünüyorum" "Bu transferden dolayı çok mutlu oldum. Bundesliga, Avrupa'nın en iyi liglerinden bir tanesi ve biz de önümüzdeki sezona da şampiyonluk parolasıyla çıkıyoruz" şeklinde konuştu. | ||
|
31-07-2009, 20:55 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | interdn ayrıLark hayatınn hatasını yaptı.. newcastLeda ruh gibiydi bakaLım wolfsburgda dzekoyaLa beraber neLer yapck, ben oLsam dzekoyu iyi paraya satar martinsLe grafiteyi oynatırdm.. | ||
31-07-2009, 21:23 | #3 | ||
forumun heavy metalcisi Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 | martins bence wolfsburg'ta eski günlerine döner..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
08-08-2009, 23:47 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | mumla mi arar???? yapma be kardesim adamlar elindeki kadroyu korudu ve 2-3 cok iyi futbolcu aldi. ziani marsilya martins newcastle mesela
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
09-08-2009, 00:22 | #8 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 | İyi golcü, faydası olucktır, teknik de var hızda . Wolsburg bence bu senenin en iddialı ekiplerinden yine . Transfer böyle yapılır işte .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |