![]() |
9. hafta BEŞİKTAŞ-Gençlerbirliği (15 Ekim Pazar 20.00 ) http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=logologohttp://www.yeniboyut.somee.com/img/s...ncler_logo.jpg BEŞİKTAŞ G.BİRLİĞİ 15 Ekim Pazar 20:00 BJK İnönü Beşiktaş-Gençlerbirliği yorumlarınızı burdan yapabilirsiniz |
merakla beklioruz bakalım artık runje cıkmaz heralde.... |
o değilde yeni açık bide runjeyı trıbune cagırıyo bırakın yeni açık yapmayın protesto edın yaw su adamı bu macı alacaz hiç kuskum yok |
kazanırız ama kesin gene ahlar vahlar içinde... |
15 gün vaktimiz var sakatlarımız iğleşebilirse iyi bir oyun sahaya sürebiliriz |
kazanırız umarım.... |
Maç öncesi yorum yapmıyorum artık ....çünkü ne olacağını kestiremiyorum maalesef... |
Artık beşiktaşımızın maçlarına yorum yapmak; göle maya çalmak gibi birşey. 4 bilinmeyenli bir denklemi çözebilirsiniz ama beşiktaşı asla. |
bisey dememeye karar verdim |
bence tahmini skor 1-0 zar zor da olsa alırız tabi runje olmazsa... |
alırız bu maçı inşallah... |
bişy söylemek çok zor,inaşallah kazanırız |
1-0 veya 2-1 alabiliriz, en kötu ihtimal 1-1 sanki . |
bencede zor mac olacak ama alacagiz zor olsadaaaa |
Alıntı:
|
----------------?????-------------------- Ali T----ZAN-----------Toraman--Uzulmes -------------Fahri--Sedef---------------- -------Burak----Delgado---Ricardinho---- ----------------Nobre------------------ Atak bir futbol oynuyalim. Burak, Matias, Rico ve Nobre hucumda cok faydali olacaktir. Sedef ile Fahri orta sahada top calsin ve ataklara az cok katilsinlar. |
bu sene gençlerbirliği eski gücünde değil bu maçı alabiliriz gibi geliyor |
artık alsınlar yane canım bu maçıda ayıp oluyor artık |
g.birliği son iki yenilgisinmden sonra,geçen haftaki maçı kazanıp çıkışa geçti. çok da iyi oyanamıslar. draman ve ısaac coşmuş resmen. 2 haftaya kadar çok hazır çıkmamız lazım bu maça. g.birliği de bize çok ters geliyo ama kazanmaktan başka çare yok. bi beraberlikte bile olacakları düşünemiyorum.. inş. kazanırız. |
zor maç olur bize ters gelen bi tak1m ama yeneriz bence |
1 2 biter ... |
Çoğu arkadaş sonuç tahmini yapamaz olmuş, haklılar. Umuyorum kazanırız! |
bu arada bu konuda bi bilgi okudum. maçın tarihi : 14.10.2006 saat : 14:00 yanlış değilse ve maçın günü ve saati o zamana kadar değişmesse ögleyin maç oynicaz demektir. bu kadar erken maç mı olur anlamadım gitti. |
Kazanırız...... BELKİ ama |
karamsar olmamız çok doğal.kazanırız umarım. |
kazanacağiz kazanacağiz kazanacağiz... |
benim takıma ve teknik heyete güvencim tam gençlerbirliği maçından galip ayrılacağız ama şunuda unutmamak lazım gençlerbirliği maçlarımız hep kötü geçmiştir şuan için iyi futbol beklemiyorum kazanalım yeter şampiyon böyle olunuyor kötü oynadığındada puan kazanarak..... |
mutlaka kazanmalıyız yoksa takım daha kötüye gidecek az gollü geçer |
Taraftar zaten 2 kişilik oynuor... Kesin kazanır.. Runje bilerek yemezse tabi.. Başka türlü o goller nasıl yenir yaa.. |
Alıntı:
|
Ramazan İ.Toraman---G.Zan---Baki---İ.Üzülmez Fahri---M.Sedef Burak (Ali T.)---Ricardinho---Delgado Nobre |
Alıntı:
|
gene 10 yaş yaşlanacaz bu runje olduğu sürece |
özledik yine inönüyü,kazanıcaz baska yolu yok |
zor mac olacak ama kazaniriz gibime geliyor |
insallah kazaniriz!!! |
ölede bölede yeneceğiz ama hep gençler maçları zor ve bollu geçmiştir. youla her maç bize atıyodu. bizde 1 gol atamadı. ama bu sefer youla yok kim atacak onlarda golü merak ediyorum... |
4-0 alırız bea... |
gerçekç olmak gerekirse 2-0 yada 2-1 fln yeneriz heralde(tabi kaleye runje geçmezse) |
Alıntı:
------------------gökhan z.-----ibrahim t.---------------- ali t.--------------------------------------------ibrahim ü. ----------------------fahri------delgado------------------ ----------------------------rico-------------------------- burak------------------------------------------ibrahim a. ----------------------------nobre------------------------ bence defans-sağ ve sol kanat-forvet - önlibero koray(fahri) kesinlikle böyle şekillenmeli duruma göre delgado ön libero yanında duruma göre nobrenin yanında oynamalı |
| Türkiye`de Saat: 21:29 . |