![]() |
yenmemiz lazım başka yolu yok |
maç deplasmanda oynansaydı daha iyi olur du içerideki maçlarımızı c.brugge ve d.bükreş le yapsaydık daha iyi olurdu deplasmanlarda alacagımız 1 puan bile çok büyük önem taşıyacaktı. |
gruptan çıkmak istiyorsak bu maçı almalıyız |
Tottenham çok iyi takım gerçekten işimiz zor olacak ama bizim en büyük şansımız Tottenham'ı formsuz döneminde yakalamamız.Şu anda Premier Lig'e kötü bir başlangıç yaptılar.Bu yüzden İnönü'deki müthiş taraftarımızla biraz afallayabilirler.Umarım kazanırız.Eğer evimizdeki iki maçı Tottenham'ı ve Brugge'ü yenersek zaten çıkarız bu gruptan.Tek forvet oynamalıyız bu maçta. -----------------------------RUNJE----------------------------------- -----------------ZAN-----------------------TORAMAN----------------- A.GÜNEŞ--------------------------------------------------İ.ÜZÜLMEZ-- -----------------------------FAHRİ------------------------------------ -------BURAK------------------------------------------İ.AKIN---------- -------------------DELGADO---------RICARDINHO---------------------- -----------------------------NOBRE----------------------------------- Kleberson ve Koray sakat olmasaydı kesin oynatırdım... |
Tottenhamla evimizde alacağımız 3 puan bizim için büyük avantaj olur inşallah kazanırız ama bana zor geliyor en az 1 puan almamız lazım ben Leverkuseni yeneceğimize inanıyorum çünkü deplasmanda;) |
Alıntı:
---------------gökhan z.------------ibrahim t.------------------ ali t.--------------------------------------------------ibrahim ü. -----------------------fahri------delgado----------------------- serdar ö.-------------------burak---------------------ibrahim a. ---------------------------nobre------------------------------- yada burak----------------rico----------------ibo --------------------nobre---------------------- |
Hakikaten Zor Maç Bi Maç.allah Yardimcimiz Olsun.galibiyete şartlanirsa Takim Bu Maçi Aliriz. |
kazanacağımıza inanıyorum,inönüden çıkamazlar |
Tottenham bu sene cok iyi bi takim kurdu, zorlanacagiz ama maci alacagimiza inaniyorum...insallahda aliriz... |
7 gün kaldi sabirsizlaniyorum |
Türkiye`de Saat: 06:36 . |