![]() |
UEFA CUP Beşiktaş 0-2 Tottenham (19 Ekim Perşembe) http://www.haberazzi.com/haber_images/bjk_logo_b.gif http://www.premierleague.com/en/imag...tenham_180.gif BEŞİKTAŞ-TOTTENHOM UEFA Kupası 19 Ekim Perşembe 20:00 Nicolai Vollquartz(DAN) BJK İnönü UEFA CUP (B) Grubu'ndaki ilk maçımız hakkındaki yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz |
totenham çok iyi takım malum ingiliz zaten ama bizim takım havasında olursa kazanır die düşünüyorum...barçaladık |
Bu maçın İstanbulda olması bizim için büyük avantaj bu avantajımızı kullanarak maçtan 3 puanla ayrılmalıyız! |
Güçlü bir takım kaliteli dünyada isme sahip futbolcularıvar ama inönüde herkess hadini iyi biliyor taraftar neymiş gösterecez ingilizlere inşallah takımımızda inanır bu maçtan 3 puanla ayrılır öle olursa çok büyük bi avantajımız olur ki bence grubun en favori takımı inandıkmı gerisi kolay.. |
zor bir gruptayız ama çıkmayacagımızı gostermz bu maçı kazanmalıyzzz |
inşallah alacaz |
inşallah yeneceğiz |
3 puanla başlamak şart. sabırlı bir oyunla ingilizlerielleri boş göndermeliyiz. |
bu maçı alacaz ama önce gençleri yenelim kazasız belasız |
zor maç alırsak mükemmel olur bize böyle bir galibiyet şart |
yenmemiz lazım başka yolu yok |
maç deplasmanda oynansaydı daha iyi olur du içerideki maçlarımızı c.brugge ve d.bükreş le yapsaydık daha iyi olurdu deplasmanlarda alacagımız 1 puan bile çok büyük önem taşıyacaktı. |
gruptan çıkmak istiyorsak bu maçı almalıyız |
Tottenham çok iyi takım gerçekten işimiz zor olacak ama bizim en büyük şansımız Tottenham'ı formsuz döneminde yakalamamız.Şu anda Premier Lig'e kötü bir başlangıç yaptılar.Bu yüzden İnönü'deki müthiş taraftarımızla biraz afallayabilirler.Umarım kazanırız.Eğer evimizdeki iki maçı Tottenham'ı ve Brugge'ü yenersek zaten çıkarız bu gruptan.Tek forvet oynamalıyız bu maçta. -----------------------------RUNJE----------------------------------- -----------------ZAN-----------------------TORAMAN----------------- A.GÜNEŞ--------------------------------------------------İ.ÜZÜLMEZ-- -----------------------------FAHRİ------------------------------------ -------BURAK------------------------------------------İ.AKIN---------- -------------------DELGADO---------RICARDINHO---------------------- -----------------------------NOBRE----------------------------------- Kleberson ve Koray sakat olmasaydı kesin oynatırdım... |
Tottenhamla evimizde alacağımız 3 puan bizim için büyük avantaj olur inşallah kazanırız ama bana zor geliyor en az 1 puan almamız lazım ben Leverkuseni yeneceğimize inanıyorum çünkü deplasmanda;) |
Alıntı:
---------------gökhan z.------------ibrahim t.------------------ ali t.--------------------------------------------------ibrahim ü. -----------------------fahri------delgado----------------------- serdar ö.-------------------burak---------------------ibrahim a. ---------------------------nobre------------------------------- yada burak----------------rico----------------ibo --------------------nobre---------------------- |
Hakikaten Zor Maç Bi Maç.allah Yardimcimiz Olsun.galibiyete şartlanirsa Takim Bu Maçi Aliriz. |
kazanacağımıza inanıyorum,inönüden çıkamazlar |
Tottenham bu sene cok iyi bi takim kurdu, zorlanacagiz ama maci alacagimiza inaniyorum...insallahda aliriz... |
7 gün kaldi sabirsizlaniyorum |
Ah keşkem ah keşkem.. |
Kazanmamız gerekir inşallah öyle de olur.. Bence içeride dışarıda oynamak açısından fikstür olabileceğinin en iyisi.. iyi bi başlangıç yapmalıyız!! |
umarım zorlanmadan deviririz |
kazanırsak mükemmel bir başlangıç olur,oynayacağımız oyunla diğer rakiplerimize gözdağı vermeliyiz |
Bu maçın İstanbulda olması bizim için büyük avantaj bu avantajımızı kullanarak maçtan 3 puanla ayrılmalıyızve kesın kazanırız kim tutar bizi:D |
ingilizler atmosferden etkilenirler inönü cehenneminde tottenhamların feleği şaşacak futbolcular da gereken performansı sergilerse çok iyi kadroları olmasına rağmen yeneriz bunları |
Runje İ.Toraman---G.Zan---Baki---İ.Üzülmez B.Yılmaz---Fahri---Delgado---M.Sedef Ricardinho Nobre Not: ben olsam böyle yapardım ama tigana çift santrafor oynatır. orta alanda da bir sürü saçmalık yapar...hayırlısı |
Alıntı:
|
Icimdeki bir ses bu maci cok iyi oynayip alacagimizi soyluyor, insallah yanilmam. |
selam arkadaşlar konuyla alakası yok ama ben bi site yapıyorum ve BEŞİKTAŞ ımızın en güzel resimlerini koymak istiyorum...yardımcı olursanız sevinirim...resimleri bulabilecegim bi adres olabilir veya suphi_4812@mynet.com a mail olarak gönderirseniz sevinirim... |
inönüde kesin fark atıcaz neye uğradıklarını şaşıracaklar:D |
Alıntı:
|
insallah aliriz ama bence cok zor |
cok kötu oynadik ve malesef 2-0 yenildik.. |
bu forumda onur özgen diye bir bobocu arkadaş vardı hiç sesi çıkmıyor ne zamandır.çok merak ediyorum.bobo dan ilk olumlu hareketi ne zaman göreceğiz... |
kötü bir oyun ve haklı bir malübiyet :(:(:(:( en azından mücadele etseydin be kartalımmm |
totenham maçı sonucu bu maçta taraftarın desteği çok güzeldi biz bunu yaparsak başarıyada gideriz.gelelim maça defans ve kaleci çok kötüydü.rico adeta tigananın onu niye oynatmadığını göstermek için sahadaydı.beğendiğim tek yön ise serdar kurtuluş ve nobreydi serdar bu herzaman oynar. |
Alıntı:
|
Ben bıktım bu adam bıkmadı.Berbatovu bakiylşe durdurmaya çalışan,defansta bu kadar hata olmasına sebep olan,Toromanı sağda kullanıp hem toramanı hem sağ tarafı felç eden,sedefteki bu ısrara rağmen akına hiç şans tanımayan,runje gibi bir kaleciyi bu takımın başına getiren tiganaya.... Bide ricardinho varkı topçu değilmiş oda,gitsin rioya orda oynasın topunu |
takım berbattı beğendiğim kişiler serdar ve nobreydi ricoya inanamadım bu adam dünya kupasındaki admmı |
Türkiye`de Saat: 18:43 . |