![]() |
Alıntı:
Benim Tercihim bir tecrübeli yerli antrenör(Denizli,Aybaba) ve Sinan Engin. Aha buraya yaziyorum devreye kadar Yönetim Tigana´yi göndernezse kendisi gider!! |
bu kadar borclu takimi almaya kimse yanasmaz haberiniz olsun tiganada kalacak yönetim de kalacak.bu yönetim klübü son sende bosuna borclandirmadi , |
dün aksam vallahi cok üzüldüm...bence kazanamazdikgücümüz yetmezdi..ama kleberson koray ve delgado olsaydi bu mac baska biterdi...nobre yine kafayla falan girdi ama birsey olmuyor gol atmiyor isteeee.........fahri ii cocuk ama fevri hareketleri var dikkat etmeli....runje utanmaz yaw cok ayip besiktas taraftarini dün cildirtdi..bakide, simid koray olsaydi bakinin aciklarini kapatiyor...gökhan zan ne yapsin, adam bir taraftan keane bakiyor, öbür taraftan berbatov geliyor....offf.....kötü bir geceydi, amaa simdi rize bizi bekliyor, hep destek tam destek!!!!!! |
Takımda ışık yok açıkçası Fener newcastle önünde umut verdi ama bizim halimiz ortada kendi sahamızda mağlubiyeti bi kenara bıraktım 0 futbol oynadı . Manisa yı geçmemiz çok zor ligde özellikle artık Tiganadan nefret ediyorum biliorsunuz bugüne kadar en çok desteklienlerden biriydim bende forumda |
çok kötüydü ya..tamam 3 eksiğimiz var ama böyle mi oynamalıydık |
Yonetimin su anda secimi dusunmekten baska bir sorunu yok gibi Hoca ise isin kolayini bulmus tercubesizler diyor bre adam sen degilmiyidin bunlar isteyen hani runje cok iyi bir kaleciydi dunku macin kaybedilmesinde en buyuk pay sahibi olan bir sahis hadi desekki hoca yeni geldi ama tigana nerdeyse 1 sezondur hocalik yapiyor ve hala oyuncu ve sistem deniyor zararin neresinden donersen kardir eger yonetim kalmak takimda sampiyon olmak istiyorsa hoca ve runje bir an once yol verilmeli Taraftarinda bir yere kadar sabri var bu sabri tasirmamali |
Bu mactan sonra kesin denilebilecektek sey var Bakiyi alana Runje Bedava |
sezon bsında o kadar para harcadık...seviyemizde en iyi oyuncuları almaya clıstık..ama hala tottenham la dogru duzgun mucadele edemioruz...bn kleberson'nun degerini anldım..o olmyınca ne forvete top atabilioruz nede dogru duzgun savunma yapamıoruz...dünkü futboldan hiç memnum degilim! |
fransız mallarını boykot edelim tiganayı gonderelim |
dün akşam ki maç çok kötüydü bence kazanabilirdik ama kaybettik... |
:) :) Alıntı:
güzelllll |
setImgWidth(); setImgWidth(); http://img245.imageshack.us/img245/905/s4020358wi5.jpgsetImgWidth(); sağ baştan: naci abi, sedat abi, civan, toprak(ben), kerem. |
ben cok net cıkmısım :D ulan trabzondan maç için geldik ama buyuk bjk futbolcuları bizi iyi odullendirdi.. |
Yenilginin tek tarifi budur: ---------------------Zan----------------Baki-------------------------- Fahri-----------------------Serdar-------------------------M.Sedef---- |
Herkes yenilen gollerden sonra her zamanki gibi Runje'yi suçlayıp önündeki defans bozuntularını yine unuttu.Unutun arkadaşlar.Daha çok puan kaybederiz biz bu savunma hattıyla.İlk golde Runje'nin suçlanacak neyi var bilemiyorum.O golde tek suçlu G.Zan.Kendini forvet sanan bu arkadaş Ghaly'i arkasında unutunca golü yedik.İkinci golde de bana göre esas suçlu G.Zan'dır.Yine kendini forvet sanıp ilerde olunca,Baki zavallım Berbatov'un karşısında rezil oldu.Yani bana göre yenilen iki golde de suçlu G.Zan'dır.Ama tabii 3 gol attığı için G.Zan'a daha uzun süre kimse laf edemez,hatalarını görmezden gelir.G.Zan iyi defans oyuncusu olarak hayatına devam eder yine.:rolleyes: |
Alıntı:
|
Beşiktaş vs Tottenham maçı taktiği: Runje İ. Toraman---G. Zan---Baki---İ. Üzülmez Serdar <------Fahri---M. Sedef------> Ricardinho Burak---Nobre |
bu maç bitti,artık önümüze bakmalıyız |
eee bazı arkadaşlar avatar değiştirmiş neden ??? hani nerde İnadına Tigana diyen zihniyet..yazık oluyor..beşiktaşımıza yazık oluyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
I Love You Tigana.. İnadına Tigana... Alayına Tigana.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dostcakalin |
İbrahim Toraman ve Gökhan Zan türkiyedeki en iyi savunma oyuncularıdır bence... |
Alıntı:
Harika çıkmışız walla :D Helal çekene:) (Ben Sedat Abi olan şahısım bu arada):D |
Alıntı:
|
Cift yabanci stoperi olan FB ve GS'nin hali de ortada, bizden fazla gol yemisler bu 10 haftada... |
Alıntı:
SABRİ---------------SONG----------------TOMAS-------------ORHAN F.BAHÇE : KERİM---------------LUGANO-------------EDU----------------Ü.ÖZAT BEŞİKTAŞ : TORAMAN-----------ZAN------------------BAKİ-------------ÜZÜLMEZ G.Saray defansında Sabri gibi defansı olmayan bir oyuncu oynadı çoğu maçta.F.Bahçe ise Kerim ve Ü.Özat gibi esas yeri o.saha olan iki bek ile oynadı.Biz bu takımların aksine savunmayı çakılı oynattık.Hatta kanatlardan daha az gol yiyelim diye bir ara sağ bek Toraman sol bek Baki oynadık.Ayrıca o.saha'yı M.Sedef,Fahri,Kleberson,S.Kurtuluş gibi savunmacılarla kurduk.Buna rağmen 9 gol yedik.Yediğimiz gollerin de komikliğine bakılırsa Ocak'ta bir defans şart...Artık bunu yadsıma lütfen... |
Alıntı:
Bizde stoper Toraman varsa onlarda da Orhan ve Umit Ozat var stoperden devsirme. Ayrica her mac Serdar, Sedef, Fahri oynamadi, cogu macta cift forvet+Burak+Kleberson+Delgado/Ricardinho+Uzulmez oynadik, ki bu defansif olarak baya zayif bir orta alan, hatta herkes cift onlibero diye bas bas bagriyordu. Bence defansta lider bir stoper de iyi olurdu, boylece Koray one gecer ve takim daha dengeli olur, ama sirf bir stoperler halolacak is degil bu. Ilk olarak kaliteli bir golcu almamiz lazim, cunku bunun eksikliligini hakikaten cok cekiyoruz. |
Alıntı:
|
başkan iki yıldız sözü vermişti devre arası biri defansa gelir diğeride forvete |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
-------------------------------RUNJE------------------------------- TORAMAN------------EDMILSON(Örn)----ZAN---------------ÜZÜLMEZ ---------------------KORAY------------KLEBERSON----------------- -------DELGADO--------------------------------------RICARDINHO-- -------------------NOBRE---------------GÖKHAN ÜNAL-------------- |
Alıntı:
|
Runje İ.Toraman---M.Doğan---G.Zan---İ.Üzülmez Kleberson---Koray Burak (Ali)---Ricardinho---Delgado (İ.Akın) Nobre (4-2-3-1) YEDEKLER: Murat, Baki, Ali Tandoğan, Fahri, İbrahim Akın, Bobo, Gökhan Güleç Mehmet Sedef, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan Not: Devre arasına kadar bu 11 ve sistemde ısrar edilmelidir. Tabi ki oyun anlayışında da değişiklik şart...Sezon başından beri burda yazıyoruz ama mösyö hala uyanamadı... |
Türkiye`de Saat: 06:37 . |