![]() |
Alıntı:
|
ricardinhonun iki macini seyrettim..bence bu adam forvetlerin arkasinda oynayinca oyuna agirligini koyamiyor...kanatta is yaparsa bilemem...serdar takimin kötü oyununa ragmen baya hosuma gitti..klebersonun eksikligi oynamadigi zaman belli oluyor...burak ise forvette tam etkili olamiyor..bence orta sahanin sagi tam onun yeri...savunmanin göbeginde ise bakinin yerine toraman oynamasi lazim... hakli bi maglubiyet..tottenham takimini kutlamak lazim |
Bu Yenilginin Bas mimari runje dir takim sanki mahalle takimi kim nerde oynuyor belli degil bu oyunla grupta sonuncu olurlarsa hic sasirmam bugunku tek guzellik tarftartardi tigana sucluyu hemen buldu ricardinho ve runje yavas kalmislar madem gordun neden mudahele etmedin bakim |
sinirden yazamaz hale geldimm yaaaa alamadıkk maçı abi moralim bozulduu ): maçta nobre iyidi... |
bence runjeje yapilanlar dogru degil...isliklamalar falan..sonucta bu adam besiktasin kalecisi..kalecinin ne kadar üzerine gidersen o kadar hata yapar(Fevzi)..kafasi rahat olmasi lazim |
bunun boyle olacagi belliydi ligde oynanan oyundan hic ilerisi icin umut veren yok burak bile kayboldu bugun soyle takima bir bakalim desen el attigin bolge elinde kaliyor evinde aslan asi 2 mac var burdan puan alamassan kimden alacaksin |
bu mactan sonra Delgado nun Ricardinhodan iyi ve daha aktiv oldugunu bikere daha gorduk.... |
biz böleken degil uefa yi INTERTOTO yu bile alamayiz |
bence ricardinho yanlis bi transfer...delgado neden oynamadi |
Alıntı:
|
delgado bu takımda banko oynar eğer rico böyle devam edecekse gitsin runje kesin gidecek ve stoper çok acil bakiden stoper olmaz.ama sağda serdar göbekte zan ve toraman ve solda deli daha iyi olur |
Alıntı:
|
rahatsizlasacak zamani iyi bulmus.. |
delgadoda iki maç üstüste oynayamadı ya |
Alıntı:
Beşiktaş, kritik Tottenham maçı öncesi şok bir haberle sarsıldı. Siyah-Beyazlılar'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado besin zehirlenmesi yüzünden kadrodan çıkartıldı.http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Arjantinli yıldız besin zehirlenmesine bağlı bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için Tottenham karşılaşmasının kadrosundan çıkartıldı. Tedaviye cevap vermedi Beşiktaş, kritik Tottenham maçı öncesi şok bir haberle sarsıldı. İki gündür ishal teşhisi nedeniyle idmanlara katılmayan Arjantinli yıldız Matias Delgado'nun şikayetinin devam etmesi üzerine bu oyuncunun bugünkü maç kadrosundan çıkartıldığı öğrenildi. Besin zehirlenmesi teşhisiyle iki gündür yoğun serum ve ilaç tedavilerine karşın durumunda gelişme olmayan yıldız oyuncu, sağlık ekibi ve teknik heyetin de ortak kararıyla maç kadrosundan çıkartıldı. ‘Çok şanssızım...’ Teknik direktör Tigana bu üzücü haberle sarsılırken, Brezilyalı yıldız Ricardinho'ya da 'hazır ol' emri verdi. Sakatlığı nedeniyle iki haftalık bir aranın ardından Gençlerbirliği karşısında sahaya çıkan Delgado'nun da bu maçta oynamayacak olmasından ötürü oldukça üzgün olduğu bildirildi. Arjantinli yıldız, böylesine önemli bir maçta arkadaşlarını yalnız bırakacağı için üzüldüğünü söyleyerek, 'Çok şanssızım. Umarım en kısa zamanda iyileşirim" diye konuştu. |
diyecek bi şey bulamıyorum kötü futbol kötü sonuç |
Alıntı:
|
valla bugün bobo degil van nistelroy..ibrahimovic veya etoo oyuna girsa bi verim veremezdi bence..hatta ücü birden girse bile bisey olmazdi(oha..daha neler) |
güzel bi futbol yoktu her zaman olduğu gibi marifetlerini sergileyemediler,1.gol de acıydı ama gol bulacağımız bi anda defansın ve runje nin işbirliğiyle yediğimiz 2. golü hazmedemiyorm,her şey bitmiş diil ama işimizi zorlaştırdk,taraftar muhteşemdi,rakip takımı da alkışlayarak büyük bi centilmenlik sergilediler,yine herkese örnek olmayı başardılar ama keşke takım da bu taraftara hakkını verseydi... |
Alıntı:
|
Bakİ Ve Runje Yeter Artik Dİyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
yazık ya vallaha yazık....ama ben beklemiyor değildim böyle futbol ve böyle neticeyi.Allah sonumuzu hayır etsin..Ve cümlenizin Kadir gecesi mübarek olsun |
bu oyuna bu skor baska ne olsun ne ekersen onu bicersin |
baki,runje yine klaslarını konuşturdular... |
baki ve runje gene bizi şaşırmadııı |
takım bugun ilk defa çok kötü oynadı bence baki,runje ve mehmet sedef resmen mahfettiler ayrıca taraftarımıza helal olsun hiç bir küfür olmadı izlediğim kadarıyla sadece runje ye ıslık eee o kadar da olacak... bence bu ders oldu ve baki ile runje'nin biran önce değştirlmesi yollanması gerektiğinin bir örneğidir bunu demirören de tiganada görüo devre arası kesin runjeyi yollarlar |
yaziklar olsun |
öncelkle taraftarımıza tebrkler helal olsun yarım tecrübesiz takımla bu kadar koray keberson delgado gibi takımın %30 u yok daha ne olacakki zaten yeni ve tecrübesiz oyuncu cok kızacak iki kişi kaleci ve ricardino kotü oynadılar |
yazıklar olsun ben burda kahroldum istanbuldaki taraftarı düşünemiyorum takımda ruh yok yaa yazık be bu taraftara allah belanızı versin |
runje,baki,mehmet s. in bu takımda işi yok. serdar k. daha çok çalışmalı kiralık gönderilmeli. tigana için birşey demiyorum ibrahim a. bu takımda ilk 11 oynamıyo ya allahından bulsun |
a,hassan pancu sergen tumer olsaydi sizce??? yyazik bu hocaya suna iananin busene hic bir buyuk ve ciddi maci ve derbileri alamaz bu acemi oyuncular |
olmaz bu taraftara bu sonuc yakısmaz ya,utanmadılar mı nasıl rahat uyuyabılecekler merak edıyorum... |
Bu kaleci hangi topu çıkaracak anlamadım geleni yedi 3 sut cektıler 2 sı gol oldu 1 golude ofsayta gitti onuda yedı sağolsun .. boyle rezıllık gormedım...takım s.o.s veriyo goren yok ...runyeyi tigana aldı diye ne kadar daha sabredeceğiz murat şahin oynasın daha iyi |
baki ve runjenin yanısıra bütün takım kötüydü,ama maçın hakkı da 2-0 değildi bence,doğrudürüst 2 pozisyonları var onlar da gol oldu,taraftar yine inanılmazdı,bu tarftarın hakkı bu oyun değil |
Yabancilarmi daha kötü yerlilermi anlamadim,bu takim hic birsey olmaz!! Yazik Taraftarlara yazik. |
abi hepsi kotu oynuyor ama kaleci takımın yarısı bunu kabul etmek lazım kaleci yemezse en kotu berabere kalır takım ,ama runje son 15 dk kala rakıp kalecıden daha ağar hareket etti taraftar ıslıkladıkca kafasını salladı sinirli sinirli bu adam ne yapmak istiyor anlamadım ama kesin olan birşey var bu kaleci ruh hastası ve takımın moralini bozuyor |
bir takım hic mı pozısyona gırmez net pozısyonumuz yok.ne farkımız kaldı gecen senekı kadrodan hep aynı hep aynı tıgana ekım geldı gecıyor bır ısık bır umut alamadım daha takımdan |
hayatimda izledigim en zayif BESIKTAS kadrosu bu takim sizce hangi derbi macini banko alir dersiniz bide sizce runje baki serdar m,sedef gibi direkt oynayan oyunculari ornek kayseri ye verseniz direkt oynarlarmi yazik cok ama cok kotu bir kadro kuruldu umarim iyi bir hoca gelir adam gibi TECRUBELI oyuncular alir |
tam senin düsündügün gibi runje, serdar, baki, mehmet sedef + fahri besiktasa yakismiyor hele bakinin yerine ben olsam hocam cikarmiyorsa kendim cikardim. ibrahim akin neden hala yedek, ali tandogan nerde ahh tigana vahh tigana.. |
ArkadaŞlar Gercek BeŞİtas İÇİn Ekİm Ayini Bekleyİn Dİyen Tİgana Deİlmİydİ Ekİm Bİttİ HÜsran Geldİİİ kelime editlenmiştirTİgana Ve Runje Bakİye BİŞey Demİyorumm Utanin Utanin O Tarfaftardan Utanin 90 Dk Boyunca Net Pozİsyon Yokkk Yaziklar Olsunn... |
Türkiye`de Saat: 06:35 . |