![]() |
Bakİ Ve Runje Yeter Artik Dİyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
yazık ya vallaha yazık....ama ben beklemiyor değildim böyle futbol ve böyle neticeyi.Allah sonumuzu hayır etsin..Ve cümlenizin Kadir gecesi mübarek olsun |
bu oyuna bu skor baska ne olsun ne ekersen onu bicersin |
baki,runje yine klaslarını konuşturdular... |
baki ve runje gene bizi şaşırmadııı |
takım bugun ilk defa çok kötü oynadı bence baki,runje ve mehmet sedef resmen mahfettiler ayrıca taraftarımıza helal olsun hiç bir küfür olmadı izlediğim kadarıyla sadece runje ye ıslık eee o kadar da olacak... bence bu ders oldu ve baki ile runje'nin biran önce değştirlmesi yollanması gerektiğinin bir örneğidir bunu demirören de tiganada görüo devre arası kesin runjeyi yollarlar |
yaziklar olsun |
öncelkle taraftarımıza tebrkler helal olsun yarım tecrübesiz takımla bu kadar koray keberson delgado gibi takımın %30 u yok daha ne olacakki zaten yeni ve tecrübesiz oyuncu cok kızacak iki kişi kaleci ve ricardino kotü oynadılar |
yazıklar olsun ben burda kahroldum istanbuldaki taraftarı düşünemiyorum takımda ruh yok yaa yazık be bu taraftara allah belanızı versin |
runje,baki,mehmet s. in bu takımda işi yok. serdar k. daha çok çalışmalı kiralık gönderilmeli. tigana için birşey demiyorum ibrahim a. bu takımda ilk 11 oynamıyo ya allahından bulsun |
Türkiye`de Saat: 08:58 . |