![]() |
Ayrica birisi Buragin kulagini cekmeli. Bu yasta hakemlerle bu kadar hasir nesir olmasi ve kendisini her pozisyonda atmasi disinda bugun 4 sefer sut cekti daglara taslara, ustelik arkadaslari musait durumdayken. Boyle giderse bu yetenek de elimizden ucacak... |
oyun berbat 3 puan güzel |
|
Skorlar da ayni sekilde herseyi anlatiyor, ileride bu kadar kotu oynayip 3 gol atamazsaniz kisir skora mahkum olursunuz ve defans her zaman 0'i tutamaz, ki biz 10 macin sadece birinde 1'den fazla gol yemisiz, ama taraftar akli iste. Biri cikar Baki ve Runje'yi gunah kecisi ilan eder, herkes pesinden kosar... |
Alıntı:
daha 3. gole sevinmek nasip olmadı hiç... |
Alıntı:
Ne garip ki kimse Gokhan Gulec veya Bobo'ya laf etmiyor, herkesin hedefi Runje ve Baki. Bu kadar az gol yiyen takim icin garip degil mi bu? |
Alıntı:
|
tigana savunma futbolu oynatıyo bekleri ileri çıkartmıyo (zaten oynattıkları da ileri çıkacak oyuncular değil) doğal olarak az gol yiyip az atıyoruz. kanatları kullanamadığımız için az pozisyon buluyoruz, oyunu rakip yarı alana yığamadığımız için de nobreden tam anlamıyla yararlanamıyoruz. asıl sorun sistemde. |
Alıntı:
Hele Mehmette ve Gökhanda hala ısrar etmeninde ne anlamı var onuda mrk ediyorum Serdarı da ön libero oynatarak bırak gençleri kazanmayı kaybedicek Bu arada az gol yememizin tek nedeni şans...Her maç anadolu takımlarına karşı bizim girdiğimiz poziyonlardan çok daha fazlasını veriyoruz... Orta sahada Serdar ile Mehmet ne atağa katkıda bulunabiliyor ne defansa.. Özellikle Mehmet.. Dikkat edin çoğu zaman rakip takımın futbolcusuna hamle yapmaya bile tenezzül etmiyor Ama ben Baki ile Runjeyi genede suçlu bulmuyorum... Baki elinden geleni yapıyor.. Runje de daha iyiye gidicektir yeterki sinirine hakim olsun |
Alıntı:
yaa şaka bir yana cidden artık bol gollü galibiyetleri çok özledik hatta unuttuk ve bence de kolay kolay bol gollü bir galibiyet alamicaz..biz 1/0 oldun bizim olsun mantalitesindeyiz..ben 85. dakikada gelen golle alınan bir galibiyete çok ta sevinmedim açıkçası..ama 1-0 oldu bizim oldu 3 puanı aldık güzel olan tek şey bu.. |
kötü bir oyun sonucu kazanmayi bildik, ve besiktas turkcel super ligde, bir kac saat icinde olsa, ikincisiraya oturdu!!hahahaha.....ii oynadik diyemem ama kazanmak cok önemliydi...gelcek hafta kazanmamiz sart, cünkü fener vestelle oynuyor...hersey cok güzel olacak |
Alıntı:
|
herkes boboya laf ediyo neymiş kötüymüş adam suanda takımımızın en golcu oyuncusu KARDEŞİM BEN ANLAMAM FORVET DEDİNMİ GOL ATACAK NEYMİŞ KOSUYOMUS PRES YAPIOMUS HADİ ORADAN BU LAFIM NOBRE YE EGER SEN FORVETTE OYNUYOSAN GOL ATACAKSIN..3 paun güzel futbol kötü zar zor gene.. |
arkadaşlar ne olursa olsun önemli bir 3 puan aldık... ama kötü futbol dewam ediyor. umarım haftaya inönü de böle bi bjk izlemeyiz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
maçı izleyemedim ama yorumlara bakılırsa her zamanki kötü oynamışız yinede 3 puan almak güzel |
ben açıkçası bu skoro hiç sevinmedim ilerisi için umut vermioor diyebilirim.nezaman takım ruhu gelirse ozaman güven verirler önemli olan TAKIM RUHU BEYİNLERİNE GEÇİRMESİ LAZIM ARTIK |
bence kötü futbolun sorumlusu ricardinho..erciyes maci..tottenham maci ve rize maclarinda tek basina oynadi birakin gol falan bi gol pasi bile vermedi..hatta frikikler haric kaleye bile sut atmadi... rize macinda kaleci ve defans görevlerini hatasiz yaptilar...forvette nobre ve gökhan daha sonra boboda ellerinden geleni yaptilar...sagda burakda bisey yapmaya ugrasdi..sedef ve serdarin görevide riconun arkasini desteklemekte onlarda fena degildi..ama ricardinho hic bisey yapmadi... TRANSFER DÖNEMINDE ILLEDE STAR ALINSIN DIYEN ARKADASLARA KAPAK OLSUN.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
neyse klebi falan hepsi dönsünde, ruhumuz geri dönsün..ayrica güzel oynayin demek kola, adamlar sonucta hafta icide maca ciktilar....anlamiyorum yani, erciyesdede ii oynamadik bence son dakikada yedik, simdide son dakikada kazandik futbol kötü oldu...biraz sabredin...bukadar sakatlarla ikinci olmusuz ve hala dirdir ediyorsunuz...üüfff |
Alıntı:
|
nobre'ye laf yok. adam yüreğini ortaya koyuyor her maç. en kral bjkliden daha bjkli top oynuyor. diğerleri eğer biraz mücadele ediyorsa onu görüpte utandıklarındandır. zaten onun futboluna laf söyleyen futbolun f'sinden çakmıyordur. |
galibiyet gerçekten sevindirici bayram hediyesi verdiler oyuncularimiz herkese bayram hediyesi verdiler bu galibiyeti:) |
Nobre en iyi oyuncumuz... |
Alıntı:
|
yüreğiyle oynayan 3-4 futbolcumuzdan biride nobre |
Alıntı:
|
bugünkü galibiyet tigana'ya kızmıyacagımız anlamına gelmz...bugün berabere klsak emınm hepımz tigaa'yı suclrdık ben yınede sucluyorum..mehmet sedef ve fahri ile olmuyo iş alit. olmadıgı surece nobreye top glmz adam 80 dkka oyuna gırdı bole iş olmz...bobo'ya hrkez kızıo gordunuz işteh yine bizi kurtardı gokhan hiç bi işe yaramıyo..alit.ve bobo ilk 11 yrleşmeli |
takımda 3 tane as adamımız yok ve gençlelerle oynamak zorundayız kleberson-koray-delgado-rico olunca daha iyi olacağına inanıyorum |
bence sakat oyuncular takima geri döndugunde artik net bir ilk 11 kurulmali |
Tigana'nın basın toplantısı!! "Bugün iyi değildik, birçok şey eksikti. Pasların kalitesi kötüydü, hareketlenme ve ciddiyet kötüydü. Son dakikalarda topu rakibe verdik, bugünü unutmaya çalışacağız, çarşamba maçımız var ona hazırlanacağız. İkinci yarı ilk yarıya göre daha iyiydik ancak daha çok ayağa oynamamazı lazım. Takımda çok sakat oyuncumuz var, genç oyuncuları da yavaş yavaş takıma katmak istiyorum, gençleri katmazsam ben mi oynayacağım!" Bobo'yla neden başlamadınız sorusuna ise Tigana şu yanıtı verdi: "Bobo geçen sezonki gibi değil, bir çok idmanı kaçırdı bu nedenle onu mümkün olduğunca hazır olduğu sürece kullanıyorum. Bobo'yu 3 günde bir oynatamam 3 günde bir oynamaya hazır değil." Tigana sözlerini Runje ve genç oyuncular ile ilgili şunları söyleyerek sürdürdü: "Runje G.Birliği maçında da bizi kurtardı son dakikada, Runje'nin tek şansı Fransızca konuşuyor, onunla konuşmak için Sinan'a(tercümanı) ihtiyacım yok. Çok pas hatası yapıyoruz. Bu bugünden yarına değişecek birşey değil, aldığım gençler çok iyi çalışmış gençler değildi. Bu gençlere 2 ile 4 yıl arasında bir program uygulamak lazım. Bugün yalnızca 3 puana seviniyorum, 3 puanı aldık bıra |
bu futbolla bizi kandırmaya kalkmasınlar. belki galip gelmiş olabiliriz ama, kesinlikle bu futbol güven vermiyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mehmet ve Fahri'yle olmayacak, ama bunda Tigana'nin sucu ne? Takimin orta sahadaki 3 onemli oyuncusu sakat, cikip kendi oynayacak hali yok ya? Mecburiyetten oynuyoruz bu oyuncularla, 2-3 hafta katlanip sakatlarin iyilesmesinden beklemekten baska caremiz yok maalesef. |
Alıntı:
koray olsa defansta, delgado olsa kulübede oturacak (ya da ricardinho kulübede yani ikisinden biri oynayacak) belki aralarından bir tek formsuz kleberson ilk 11'de oynacaktı. demek ki bu oyuncular olsa da orta sahamızda Mehmet ve Fahri olacaktı. burda anti-futbolu oyunculara değil de tiganaya ve sistemine bağlarsan doğruyu bulursun. |
---------runje------- toraman---zan--baki---deli ibo ------------koray---------- delgado------kleberson------ ---------ricardinho-------- -----bobo------nobre sakatlar iyileşirse tigana bu şekilde oynatabilirr |
Alıntı:
-----runje--------- -kurtuluş--zan--toraman---deli- -------koray-kleb-- --delgado---------rico(akın)-- ---nobre---bobo(burak) |
Tigana'nın basın toplantısı Beşiktaş'ın Rizespor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana şunları söyledi: http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 "Bugün iyi değildik, birçok şey eksikti. Pasların kalitesi kötüydü, hareketlenme ve ciddiyet kötüydü. Son dakikalarda topu rakibe verdik, bugünü unutmaya çalışacağız, çarşamba maçımız var ona hazırlanacağız. İkinci yarı ilk yarıya göre daha iyiydik ancak daha çok ayağa oynamamazı lazım. Takımda çok sakat oyuncumuz var, genç oyuncuları da yavaş yavaş takıma katmak istiyorum, gençleri katmazsam ben mi oynayacağım!" Bobo'yla neden başlamadınız sorusuna ise Tigana şu yanıtı verdi: "Bobo geçen sezonki gibi değil, bir çok idmanı kaçırdı bu nedenle onu mümkün olduğunca hazır olduğu sürece kullanıyorum. Bobo'yu 3 günde bir oynatamam 3 günde bir oynamaya hazır değil." Tigana sözlerini Runje ve genç oyuncular ile ilgili şunları söyleyerek sürdürdü: "Runje G.Birliği maçında da bizi kurtardı son dakikada, Runje'nin tek şansı Fransızca konuşuyor, onunla konuşmak için Sinan'a(tercümanı) ihtiyacım yok. Çok pas hatası yapıyoruz. Bu bugünden yarına değişecek birşey değil, aldığım gençler çok iyi çalışmış gençler değildi. Bu gençlere 2 ile 4 yıl arasında bir program uygulamak lazım. Bugün yalnızca 3 puana seviniyorum, 3 puanı aldık bırakmayacağız bizde kalıcak." |
| Türkiye`de Saat: 12:55 . |