![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu takım top mop oynamıyor kardeşim kimseyi kandırmasınlar. şans eseri galip geldi yine. rico'yu hiç anlamıyorum. helede. adam 2 metrede top oynuyor buna birinin koş demesi lazım artık şut çek demesi lazım. |
diycek bişi yok... |
ben oynanan futboldan hic mi hic memnun degilim... sansliyiz ki rizenin kötü gününe denk geldik ve son dakikalarda bir gol bulduk...böyle nereye kadar giderki...sampiyonluk hayal bize böyle giderse |
Arkadaşlar bence yeneriz veya kesin bu maç bizim diyecek pozüsyonda değiliz. Borç rakamlarının yüksekliği ve oyuncularımızın Turkcell Super Ligi kaldıracak düzeyde olmadıklarını biliyoruz eğer (bir kaç oyuncu hariç tabi) bunun aksini iddia eden varsa ya futbol bilgisinden veya beşiktaşlılığından şüphe ederim bu nedenle bence bu günlerde geçecek diyerek takımımıza her türlü sonuca rağmen destek vermemiz gerekmektedir en azından beşiktaşlılık duruşuna yakışan budur. |
tabi ki ne olursa olsun takimimizin arkasindayiz ama gecen iki sezonda neler oldu unutmadik...tekrari yasanmasin istiyoruz ve bu sezon sonunda gülmek istiyoruz |
Alıntı:
|
nobrenin etkili olabilmesi için oyunu rakip yarı alana yıkmak lazım bunun için de tek forvet oynayıp ortaalanı kalabalık tutmak lazım. zaten elimizde şimdiki sistem 4-3-1-2 oynayacak sağ iç ve sol iç oyuncuları da yok burak ve mehmet sedef bu bölgelerin oyuncuları değil. kleberson da zaten 3lünün ortasında oynayamıyo. yani ortasahamız bitik oluyor bu sistemde |
hava toplarında bu kadar etkili bir forvetimiz var ama takım doğru düzgün orta yapmıyor |
eyy tigana madem genlere güveniyon şans veriyon adam gibi ver serdar a savunmanın sağında sedefi solda.ortasahaya koyacan geçler gözünün önünde nasıl göremiyon anlamıyom.aydın karabulut,serdar özkan hangi bölge oyuncusu |
4-2-3-1 ...........................Runje.................. ...... i.toraman........G.Zan.......Baki...... i.üzülmez ...................Koray............Kleberson..... .... ......(Serdar Kur.(Fahri)).....(Serdar Özkan)... ......Burak............Delgado........ibrahim akın.. ....(Ali Tan.)..........(Rico)........................... ...........................Nobre.................. ......... |
Erciyes maçının bir kopyasıydı bugünkü oyun.Anlaşılan o ki Tigana her deplasman maçında bize Ya Sabır çektirecek! Bobo şuan 4 golle en golcü oldu ve oyuna girince takımın baskısı arttı.O halde formsuz bir G.Güleç'teki ısrar neden?Bir lafım da Burak'a: Öle 2-3 maç gol atıp iyi görünüp üstüne yatmak olmaz,Beşiktaş'tan niceleri böyle geldi ve hatırlanmamak üzere gitti.Bugün de son maçalrdaki gibi rezil oynadın.Sen seni bilsen seni,sen seni bilmezsen Anadolu'da bulursun enseni..! Kazanmamızın şart olduğu bir maçtı ve kazandık.Artık zirveye daha yakınız... |
Alıntı:
Ayrıca bugün bizi kurtaran adam Runje olduğu için avatar olarak onu seçtim.Bakalım Buca maçının kahramanı kim olacak??? |
Alıntı:
|
aslında ibot.'un yeri stoper ama tigana onu sagda oynatıo..orada ibot. biraz guvnsızlık verio calım atma kabileyiti cok az...orada alit. serbest oynasa maclar daha farklı olur |
Alıntı:
Ben zaten elestirme taraftari degilim, ben kimsenin kovulmasini da istemem. Sadece Baki ve Runje'ye gosterilen tepki neden onlar kadar kotu oynayan oyunculara gosterilmiyor onu merak ediyorum. Ayrica diger yazdiklarina da katiliyorum, defansin yas ortalamasi 25, orta sahanin yas ortalamasi 20, bu durumda cok cok iyi futbol beklemek hata olur, bence sergilenen mucadele ve istek cok pozitiftir. |
Alıntı:
maça göre klbersonun yerine rico veya delgado oynar benim kanımca.aynı anda ikiside denenebilir |
Hala insanlar nasil Toraman'i stoper yapar ya.:D Elestirilen Baki'den 10 kat fazla hata yapiyordu, hala stoper diyor insanlar. Bence sagbek mevkine cok iyi uydu, orada son derece basarili, defansla fazla oynamak buyuk hata. |
Alıntı:
|
Sagbek koydugun Ali Tandogan acaba hayatinda kac mac sagbek oynadi cevap verir misin? Tigana'yi elestiriyorsunuz ama futol oynamak oyle 3-5 futbolcuyu sahaya dizmek kadar kolay degil. Genclerbirligi ve Rize maclarinda Tandogan'in sagbekliligini gorduk zaten, arka direkte 2 GB'li oyuncuyu bombos birakti, dun Rize'de ceza sahasi icinde dripling yapmaya kalkti, Rize'li oyuncu son dakikada durup dururken karsi karsiya kaldi gol yiyorduk neredeyse. Tandogan'dan bek olmaz, Toraman'dan stoper olmaz, bu kadar basit! |
Alıntı:
|
Gallas, Abidal, Puyol, Oleguer, Heitinga ne zamandan beri orta saha oyunculari? |
eger mevkiisi sag bek degilse dedim birader...bizde mevkiisi sol bek olan ibrahim üzülmez var...bu oyuncuyu orta sahadada oynatirsin..gallas puyol heitinga stoper oyunculardir..mesela alman milli takiminda sag bek görevini schneider veya frings yapmistir.. orta saha futbolcusunu kanatta da oynatirsin ama..stoperi kanatlara cekemezsin..cünkü bence sag ve sol bekin görevi defansdan cok ileriye dönük oynamaktir..bizim kanatlar niye calismiyor cünkü sisteme göre sifira inme görevi sag ve sol bekindir...bu görevi ibo neysede toraman yapamiyor |
Alıntı:
|
tamam ali tandogan yterli degil ama sag ve sol bek görevlerini baki..toraman..mustafa dogan..gecen sezon cagdas yapamaz... defansin kanatlarina stoper koyarsan dörtlü defansin özelligi kalmaz... |
Alıntı:
O saydigin oyuncularim tamami stoper ve hepsi sagbek oynuyorlar ya da oynamislardir, hatta buna Zebina ve Chivu'yu da ekleyebilirsin. Su ana kadar orta sahadan oyuncu alip beke koyan teknik direktor fazla bilmiyorum, varsa soyle o zaman(mesela son Geremi vardi). |
Alıntı:
Bekin ilk olarak defansif ozellikleri olmasi lazim, en azindan defansi bilmesi lazim. Mesela Kerim, FB'de 7-8 mac sagbek oynadi dehset hatalar yapti ve hemen yerine mecburen Onder oynuyor simdi. Defans oyuncusun defans egitimi almis olmasi lazim, mesela Rize macinin son dakikasinda kendi ceza sahasinin icinde dripling yapayim derken topu ayagindan asti Tandogan ve Rize'li karsi karsi kaldi iste, bu tur hatalar yapmamasi lazim, ama yapiyor iste. Onunde Burak oynadigi surece ben sagbek olarak kesinlikle Toraman'i tercih ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tandogan'a gore daha iyi olur Ali Gunes tabii, ama Toraman'i kulubeye koyma gibi bir luksumuz yok bence. Mesele Toraman sol beke de gecebilir, yada onu oraya koyacagina Ali Gunes'i solbek koyarsin, cogu macta FB'de solbek de oynamisti, o zaman Uzulmez ileri cikar ve Sedef kulubeye gecer, bu bile faydali olur bizim icin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|