![]() |
Lütfen biri şu maç görünütlerini upload etsin 4 gözle bekliorz izleyemezsem uyuyamam walla bu gece... LÜTFEN.. |
Alıntı:
|
delgado girdigin andan itibaren artislik harketleriylede goz doldurdu...ydigimiz gol cok hiç ypılmyck bi hatadan oldu...takım rahat oynadı..10 kişi klmamızıa ragmen macı koparıp aldık |
Alıntı:
|
farki büyütmemek gerek...biz bu rakibi 7ada´mla bile yenmemiz gerekir. ben takimda bisiler düzeldigine inanmiorum....ama tabiki sevindim farka.. |
ilk yarı kacanlar gol olsaydı 10 olurdu bide bakinin 5-6 kişiyi ve kaleciyi gecip adamın cıkardıgı top var |
Alıntı:
|
5-1 yendiğimiz için memnunum.ama bucanında buyuk bir takım olmadığına hem fikiriz sanırım.baki kırmızı kart gormus.herseyde hayır var derler ya bence bunda coookkkk hayır var :):) bu hafta i.toraman stoperde a.tandoğan sağ backte iyi performans sergilerse sanırım bakiyi yedek tutmak zorunda kalıcak tigana . İnşallahta oyle olur :) |
Alıntı:
|
maçtaydım, 2. yarıdaki delgado resitalini babamla ayakta izledik, adama her top geldiğinde birşeyler yaptı, attığı her pas pozisyon yarattı, goldeki serbest vuruş olduğunda da gol olacağı topa gelmesinden belliydi zaten... |
Türkiye`de Saat: 02:22 . |