![]() |
Fortis Türkiye Kupası Bucaspor 1-5 Beşiktaş (25Ekim Çarşamba) Bucaspor-Beşiktaş 1-5 mac hakkındakı yorumlarınızı buraya yapabılırsınız |
Maça gidiyoruz.Çarşı İZMİR dolduracak Buca Stadı'nı.Ama Buca taraftarı da ateşlidir.Gerçi orada da tanıdıklar var olay falan çıkmaz.İzmir de ve çevre illerde oturan Beşiktaşlıları bekliyoruz.5000 kişilik falan stad.O yüzden elinizi çabuk tutun. |
Forumda verilmisti Bucaspor Taraftarlari diye insallah küfür etmez taskinlik cikarmazlar kazandiklari sempatimi(zi) kaybetmezler... |
kazanırız artık o kadr da deil :) |
Alıntı:
|
bari en azından bu maçta serdar özkan, aydın karabulut, kenan özer ve ibrahim kaş gibi gençlere şans verilir. |
Alıntı:
|
yeneriz inşalah.ikinci bir inegöl faciası olmasın da. |
kesin alırız diyorum ama inegölüde unutmuyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya şu Mehmet e verdiği şansı başkalrına versede görsek.. mesela aydın çok daha iyi oynar gibime geliyor orda |
bucaspor taraftarını tanıyalım ayakkabı show :D |
yeneriz bence artı bu mehmete verdigi sansı bu dakikadan sonra faydalı olacagını düşünmüyorum aydına serdar özkanada ona verdigi sansı vermeli.. |
mac buca ataturk temi izmir ataturk temi ona gore gitcez??? |
Buca - Beşiktaş bilet fiyatları Fortis Türkiye Kupası'nda yapılacak Bucaspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları açıklandı. Bucaspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda 25 Ekim'de yapılacak karşılaşmanın bilet fiyatları, kapalı tribün için 20, açık ve kale arkası tribünler için 10 YTL olarak belirlendi. Atatürk Stadı'nda kapalı tribün bölümünün yarısı, açık tribün ile bir kale arkası tribün, siyah-beyazlı taraftarlara ayrıldı. 20.10.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA mac ataturk stadında |
bucaspor taraftari harbiden cok komik....ins güzel mac olur, fazla yorulmadan maci alirlar, cünkü ondan sonra cok önemli bir sakarya ve avrupa kupasi maci var, yani daha cok antreman gibi gecsin yorucu olmasin.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
serdar özkan ve aydın karabulut gibi iki süper genç yetenek var tigana gidiyo mehmet sedeflerle uğraşıyo. bu çocuklara da artık şans verilmesi lazım inşallah buca maçında görürüz |
insallah aliriz bu maci...eger maglup olacak olursak moraller iyice düser...ben bu günkü rize macindaki futbolu hic begenmedim...son dakikalarda kurtardik yine... |
serdar aydın oynasa arda felan .... olur |
Aydın'ı daha tam anlayamadım nasıl bir futbolcu olduğunu ama Serdar Özkan müthiş bir oyuncu.Bence şu anda bile rahat rahat oynayabilecek kabiliyette.Yani Serdar Kurtuluş,M.Sedef veya Fahri tırnağı olamaz Serdar Özkan'ın.Sadece biraz güçlenmesi gerek.Oyununu Fabregas'a benzetiyorum biraz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
umarım bu maçı da 85.dakikada attığımız bir golle kazanmayız... |
Alıntı:
|
mehmet sedef ile fahri'yi begenmiyorum..rize macında 5 kişi hucuma gidioruz adam gidio nrden sut atıo..sutta kaleyi tuttursa anycm..orda ikili paslasma ypıp kleyicyle birebir'e klması grkiodu.. |
böle maçlarda oynamayan topçularımızın formunuda görsek mesela mustafa dogan formundaysa oynasın bakinin yerine serdar özkan i.akın bu arada arkadaslar alt yapıdaki muhammed ne durumda bilginiz varmı bide genc bi forvet vardı altyapıda 81 gol atan m.city peşinde oldugu bilen varsa sölesin tüm beşiktaşllı kardeşlerimin bayramını en içten dileklerimle kutlarım |
walla inş yeneriz diyebiliyorm,çünkü geçen sene inegöle yenildk,fazla güvenmeyelm ama yürekten inanalm:D:D |
-------------------------Ramazan--------------------------------- ----------------M.Doğan----------İ.Kaş--------------------------- A.Güneş-------------------------------------------------Üzülmez-- -------------------Serdar Özkan-------Fahri----------------------- -------A.Tandoğan-----------Aydın--------------İ.Akın------------ ---------------------------Bobo----------------------------------- Böyle oynamalıyız.Gençlere şans vermeliyiz bu maçta.Tigana da 4-2-3-1'e resmen geçmeli artık bu maçta.4-3-1-2 ile olmuyor işte.Biraz esnek olmanın vakti geldi artık... |
bu maçı herhangi bir kanal veriyormu haberinizi varmı arkadaşlar |
kazanırz diyorum.. ama geçen sezon ki gibi bi inegöl faciası olmaz inşallaah..Küçümsememek lazım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tam carsamba günü ordayım otobüsten inip maca giderim büyük olasılık |
Alıntı:
|
--------------------------------Runje---------------------------------- ----------------Koray------------------Gökhan Zan-------------------- Toraman-------------------------------------------------Üzülmez------ ---------------Serdar Özkan-------------------Fahri-------------------- -------Burak-------------------Ricardinho--------------Delgado--------- ---------------------------------Bobo--------------------------------- bence böyle dizilmeliler çünkü bu bir hazırlık maçı havasında geçecek ve buda bizim için çoq yararlı olur hem oyun düzenini otutturmak için hemde oyuncuların birbirlerini iiiye tanımaları için çoq güsel olurrr |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:11 . |