![]() |
izmir'de oturup da maça gidecek arkadaşlar, bilet fiyatları hakkında bir bilgisi olan var mı?.. |
Insallah Serdar, Aydin, Kenan gibi genc oyuncular oynar. |
BUCA BEŞİKTAŞ'I BEKLİYOR!.. Pazartesi, 23 Ekim 2006 http://www.dakka90.com/site/images/s...ular/bjkgs.JPGFortis Türkiye Kupası'nda Çarşamba günü Beşiktaş'ı konuk edecek olan Bucaspor, 78 yıllık tarihinde ilk kez "üç büyükler"den birisiyle karşılaşacak olmanın heyecanını yaşıyor!.. Kulüp başkanı İsmet Çiftçi, "Beşiktaş'ı en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi!.. Lig B 2. Grup’ta sezona şampiyonluk hedefiyle giren, ancak şimdiye kadar istediği sonuçları elde edemeyen Bucaspor, Fortis Türkiye Kupası’nda ise Süper Lig ekibi Sakaryaspor’u 2-1 yenerek, gruplara yükselmeyi başardı. Fortis Türkiye Kupası (D) grubunda ilk maçını Atatürk Stadı’nda Beşiktaş ile yapacak İzmir ekibi, aynı zamanda tarihinde bir ilki yaşayacak. Üçüncü Lig’de şampiyon olduğu 1989-90 sezonundan beri İkinci Lig’de mücadele eden Bucaspor, "Üç Büyükler" olarak adlandırılan takımlardan birisiyle tarihinde ilk kez karşı karşıya gelmiş olacak. Kulüp başkanı İsmet Çiftçi, kupa mücadelesinde gruplara yükselerek, iyi bir iş başardıklarını belirtti. Beşiktaş gibi Türk futbolunun lokomotifi olan büyük bir kulüple sahada rakip olmaktan gurur duyduklarını kaydeden Çiftçi, "Beşiktaş’ı İzmir’de en iyi biçimde ağırlayacağız. Sahada da oyuncularımız ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaktır. Kadromuzda yetenekli oyuncularımız var. Sakaryaspor’u güzel bir futbolla elemiştik. Beşiktaş maçında da seyircilere iyi bir maç izlettireceğiz" dedi. Bucaspor’da yıllarca forma giyen, kaptanlık yapan ve şimdi de kulüp menajerliğini yürüten Sedat Gündoğdu da grupta tüm rakiplerinin Süper Lig ekibi olmasına dikkati çekerek, "İlk olarak Beşiktaş ile karşılaşacağız. Bu kulüp tarihinde bir ilk olacak. Bunun için sevinçliyiz. Kupada rakiplerimiz birbirinden güçlü, ama bizim de iyi bir ekibimiz var" diye konuştu. OYUNCULAR UMUTLU Bucaspor’un takım kaptanı eski bir Fenerbahçeli olan tecrübeli oyuncu Aygün Taşkıran, bu tür maçların atmosferini iyi bilen ve genç takım arkadaşlarına tecrübelerini aktaran Aygün, "Bucaspor yetenekli oyunculardan kurulu bir ekip. Beşiktaş ile oynamak heyecan verici. Genç ve yetenekli arkadaşlarımız bu maçta kendilerini Türkiye’ye gösterme fırsatı bulacak" diye konuştu. Geçen sezon oynadığı futbolla dikkatleri çeken, uzun boyu ve fiziğiyle "geleceğin Hakan Şükür’ü" diye anılan Ümit Milli oyuncu Mehmet Batdal da kariyeri açısından bu maçın önemli olduğuna inanıyor. Beşiktaş’a transferi geçen sezon gündeme gelen genç oyuncu, "Öncelikli olan elbette Bucaspor’un başarısıdır. Beşiktaş karşılaşması benim için de bir vitrin maçı, kendimi gösterme maçı olacak" dedi. OBÜS, UŞAKSPOR DA FENERBAHÇE’YE RAKİP OLMUŞTU Bucaspor’un teknik direktörü Hayri Obüs, 2004-2005 sezonunda Uşakspor’u çalıştırdığı dönemde Türkiye Kupası 2. tur maçında Fenerbahçe’ye rakip olmuştu. Fenerbahçe’nin 6-2 kazandığı bu müsabakada Uşakspor’un gollerinden birini atan Veli de şimdi Bucaspor’da forma giyen oyuncular arasında yer alıyor. |
Mehmet Battal hakkında bilgisi olan var mı? Hala ilgileniyormuyuz bu oyuncuyla? |
Alıntı:
|
bucasporda en çok izleyeceğim oyuncu mehmet batdal olacak uzun boylu hakan şükür gibi diyorlar ancak pek sanmıyorum ! |
neden ataturke aldılar ki bu maçı..alsancakta olsa deli olurdu |
0-1 alırız yine |
istediğin kadar güzel sebze mevze et kullan..aşçında iş yoksa güzel yemek olmaz..bi de patronun kötüyse aşçı istesede ii yemek yapamaz |
bucaspor macına yedeklere agırlık vermeliyiz..macı rahat alırz gibi goruyorum |
maçı veren kanal varmı |
ya arkadaslar yeri deil ama ben bu siteye hasta oldum yaaaa:D |
bu oynadığımız oyun beni korkutuyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
--------------------------------Runje---------------------------------- ----------------Koray------------------Gökhan Zan-------------------- Toraman-------------------------------------------------Üzülmez------ ---------------Serdar Özkan-------------------Fahri-------------------- -------Burak-------------------Ricardinho--------------Delgado--------- ---------------------------------Bobo--------------------------------- bence böyle dizilmeliler çünkü bu bir hazırlık maçı havasında geçecek ve buda bizim için çoq yararlı olur hem oyun düzenini otutturmak için hemde oyuncuların birbirlerini iiiye tanımaları için çoq güsel olurrr |
kesin kazanırız yaa |
1-0 olsun bizim |
zor maç olacak! 6-0 alırız...:D:D:D |
valla buca yı da yenmezsek ayıp derim.. ama bole kotu sıkıcı oyunda olmaz insallah.. |
bu maç ta kesinlikle delgado - ricardinho beraber oynamalı böyle maçlarda ikisi denenmeli. tam zamanı. yanılarına diğer futbolcular fark etmet ( bu maç için.) |
Şampiyonluğun güçlü adayı Beşiktaş, Lig B 2. Grup takımlarından Buca ile deplasmanda karşılaşıyor. Kartal, farklı galibiyet hedefliyor. *** Kupa farkı Bucaspor'a konuk olacak Beşiktaş, farklı kazanarak moral bulmak istiyor. Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında Bucaspor ile karşılaşıyor. Süper Lig'deki son maçta Ç. Rize'yi 1-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, saat 17.30'da deplasmanda oynayacağı kupa maçını da farklı kazanarak taraftarlarına ikinci kez bayram hediyesi vermek istiyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Ali Güneş, Kleberson ve Koray Avcı ile http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbirlikte, İbrahim Akın da kadroya alınmadı. Nobre de kulübede Fransız teknik adam, kaptan İbrahim Üzülmez'in yerine savunmada Mehmet Sedef'i oynatacak. Özellikle son üç karşılaşmada gol kısırlığı çeken siyah-beyazlı oyuncuların, Buca karşısında farka gitme hesapları yaptıkları öğrenildi. Tigana'nın takımın en çok koşan isimlerinden biri olan Nobre'yi bugün dinlendirmesi, golcü forvetini maçın gidişatına göre ikinci yarıda sahaya sürmesi bekleniyor. BUCASPOR Fatihİzzet İ.Halil Aygün Mehmet Batdal Veli Adnan Taner Gürsoy Hüseyin M.Özmen BEŞiKTAŞ Murat A.Tandoğan M.Sedef Serdar Ricardinho Gökhan Güleç Bobo Burak Fahri G.Zan Baki Hakem: Kuddusi Müftüoğlu Stat: İzmir Atatürk Hava durumu: Az bulutlu / 18 derece Fatih DOĞAN |
Yenecegiz tabii, aksini düşünmek bile istemiyorum. Asıl kaleci Muratı merak ediyorum, Delgado yu da özlemedim değil. |
unutmayin ki gecen sene inegöle yenilmistik:D :D :D |
Böyle Maçlar Zorlu Geçer Malumünüz. |
hafife almamak gerek,geçen sezon gördük bunun örneğini.. |
gecen sene bi mucize oldu ama bugünkü macı cok rahat kazanırız. |
Biraz hocaysa gençlere şans versin barii şu maçta.Serdarı ve aydını islemek istiyorum... |
Alıntı:
|
arklar topicte ve duyduğum başka yerlerde maçın yapılacağı stad olarak buca atatürk geçiyor, ben de kalktım ta buca'ya gittim, ne salağım ya...:D :D :D neyse şimdi aldım biletimi maç saatini bekliyorum, artık bu maçta şöyle rahat bir galibiyet bekliyorum...:rolleyes: |
--------------------------MURAT---------------------------------- TORAMAN-------------ZAN------------M.DOĞAN--------ÜZÜLMEZ--- ------------------------SERDAR KURTULUŞ------------------------- ------------A.TANDOĞAN---------------------FAHRİ---------------- --------------------------RİCARDİNHO----------------------------- ----------------NOBRE------------------BOBO--------------------- LigTv Tigana'nın muhtemel onbirini böyle verdi.Antremanda ilk takım böyle çıkmış. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|