![]() |
Lütfen biri şu maç görünütlerini upload etsin 4 gözle bekliorz izleyemezsem uyuyamam walla bu gece... LÜTFEN.. |
Alıntı:
|
delgado girdigin andan itibaren artislik harketleriylede goz doldurdu...ydigimiz gol cok hiç ypılmyck bi hatadan oldu...takım rahat oynadı..10 kişi klmamızıa ragmen macı koparıp aldık |
Alıntı:
|
farki büyütmemek gerek...biz bu rakibi 7ada´mla bile yenmemiz gerekir. ben takimda bisiler düzeldigine inanmiorum....ama tabiki sevindim farka.. |
ilk yarı kacanlar gol olsaydı 10 olurdu bide bakinin 5-6 kişiyi ve kaleciyi gecip adamın cıkardıgı top var |
Alıntı:
|
5-1 yendiğimiz için memnunum.ama bucanında buyuk bir takım olmadığına hem fikiriz sanırım.baki kırmızı kart gormus.herseyde hayır var derler ya bence bunda coookkkk hayır var :):) bu hafta i.toraman stoperde a.tandoğan sağ backte iyi performans sergilerse sanırım bakiyi yedek tutmak zorunda kalıcak tigana . İnşallahta oyle olur :) |
Alıntı:
|
maçtaydım, 2. yarıdaki delgado resitalini babamla ayakta izledik, adama her top geldiğinde birşeyler yaptı, attığı her pas pozisyon yarattı, goldeki serbest vuruş olduğunda da gol olacağı topa gelmesinden belliydi zaten... |
Alıntı:
|
5-1 kazanmamız beni de sevindirdi..en azından uzun bir süre sonra bucaspor gibi bir takıma da karşı olsa 5-1 kazandık...ilkdefa kırmızı kart yediğimize sevindim..çünkü cezası nedeni ile oynayamayacak olması beni mutlu etti..en azından bakisiz bir maç izliyor olacaz...söylenecek şey rakip kötüydü...yediğimiz golde hatamız büyükdü...Delgado süperdi..umarım zorlu maçlarda da resitalini izleriz...söyleyecek fazla birşey yok... |
Alıntı:
|
berkhan maçın görüntülerini senden bekliyoruz :) |
güzel bir maçtı delgado süperdi ayrıca tek bişey diyecem bakii abi lütfen artık ya düzgün adam gibi oyna yada bizi üzme bea şöyle bir maçta ne gereği vardı kırmızı kartın |
Beyler , buyrun Bucaspor-Besiktas 1-5 http://rapidshare.com/files/655043/Buca_1-5_Besiktas_TK_goller.mpg.html |
Alıntı:
6 dakikada mı görecek hazır olup olmadığını? bence sakarya maçında sağbekte ali tandoğan ortada ibrahim toraman oynamalı. |
böyle yani: Runje A.Tandoğan---G.Zan---İ.Toraman---İ.Üzülmez Serdar <------Fahri---Mehmet------> Ricardinho Bobo---Nobre |
Alıntı:
|
72 mb :D ben cnn den izliyim benim bağlantının kotası dolmak uzere :( |
Alıntı:
Delgadoooooooooooo |
saolasın ama 72 MB çok ya naptın sen??? |
Alıntı:
|
arkadaslar 5 dakika sonra NTV'de cikacak :) |
Alıntı:
|
evet ozeti vermediler :( |
Skor kimseyi aldatmasın takım gene aynı sadece rakip çok güçsüzdü... Takımda 3 tane zayıf halka var 1- Baki -çok iyi niyetli efendi bir adam ama çok ağır zamanlama ayarı hiç yok 2- Mehmet Sedef - İnanılmaz kötü insanlar nasıl bu adamı görmüyor şaşıyorum. belki genç fln diye kimse eleştirmiyo veya görmezden geliyor ama bana göre yeterince şans verildi yollanması gerekir bir an önce 3- Gökhan Güleç - Gol atması fln önemli değil. ne yaptığını bilmeyen oraya buraya koşan bi adam o kdr. Attığı gol bile bilmeden yapılmış bir hareket sonucu. Bizde yedek bile olamaz... Bugün hayatının maçını oynadı kimse aldanmasın... Mehmet Batdal hiçbişey oynayamadı ama iki tane pas attı klasını gösterdi... Kesinlikle alınması gerekir.... Hatta Gökhanla takas yapılsa tadından yenmez... Bide Delgado süper adam yaaa... İşte böyle adamlara kötü oynasada sabredilmeli... |
ne olursa olsun 5 gol attık takıma moral olmustur |
AH BUCA VAY BUCA, KARTAL KOYDU OLDU KOCA. 5 TANE DE ATILIR MI? İYİ TAKTİK TİGANA HOCA ;) Muahuahu :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence iyi taktik deil ama neyse :D |
Alıntı:
ee napalım kartalım hep boyle oynasın, serefsizim her maçına 5 beste yapmassam adam diilim euhue:p |
helal sana :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
bak bi bestem daha var. [ooooo beşiktaşım oleeey makamında] oooooo şanlı beşiktaşımmm, sensin canyoldaşıııııım, siyah - beyaz bu kaaan, kralına isyan, alayına isyan, ölümüne isyaaaaaaaaaaaaaaan ooooooOoOoOOo saldır beşiktaşımmm, ağrımasın başıııııım, aksa bile kaaan, kralına isyan, alayına isyan, ölümüne isyaaaaaaaaaaaaaaan :D bakalım bunu tribüne taşımayı düşünüyorum beyler. |
Alıntı:
su 75mb.lik dosyayı indirmeye çalışıyorum. ama 5 olması güzel kaldı ki 2.yarı 10kişiyken 3 gol atmışız. radyodan dinledigim kadarıyla da delgado ondan bekledigim gibi hareketli bi maç cıkarttı. boyle oynasınlar dedigim bu, herkes o formanın hakkını versin. beste sorun deil. 50 tane yazarız |
Alıntı:
|
Alıntı:
dipnot geçeyim cidden iyi beste yapıyorsun helal sana tbrkler... |
Türkiye`de Saat: 01:02 . |