![]() |
ben hala indirmesini bekliorm :( |
Alıntı:
bu besteyi ilk olarak burda arkadaşlarla söyleyip videosunu youtube2a koyucam. daha sonra stadda soyluycez. bu arada youtube2a bi video denemesi attım. bu ilk videom. devamı gelicek. bakmak isterseniz. adres; YouTube - carsi klip |
sen haketmişsin zaten haketmeye calışmana gerek yok :) |
Alıntı:
besteler için soylediklerine teşekkür ederim. cok daha iyilerini yapıcaz. organizasyonlarda geliyo yawas yawas yeterki takım top oynasın biraz. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
baştacısın ;) |
Alıntı:
bu arada giresunlu kardeşimizin maç kaydını indirdim. gerçkten büyük bi dosya ama kalite süper. direk ligtvden cam gibi kayıt yapmış. allah razı olsun ondanda. giresunlu bjkliler kraldır, saolsunlar :D |
maçın gollerini indiren var mı ? görüntü nasıl acaba.... |
Alıntı:
görüntü cam. indir ;) bu arada delgado iyi koymuş, her maçta bekliyoruz |
Alıntı:
|
biraz daha sabır. ben indirdim gayet iyi. linkte bi bokluk yok yani ;) bu arada iyi geceler tekrar görüşmek üzere |
ok kardeşim sanada iyi geceler |
Alıntı:
|
Giresun 101 çok sağol valla gezmediğim kanal kalmadı golleri görmesem bu gece uyuyamazdım eline sağlık.... |
bende izledim çekim harika çok saol kardeşim |
golleri upload eden arkadasa teşekkürler yoldaydım izleyemedim maçı,birazdan da yorumları okurum,ne zamandır 5 atmıyorduk ama iyi oldu |
maçtan önce 6-0 alırız demiştim, 6 gol oldu ama 5+1=6 oldu :D |
http://www.youtube.com/watch?v=KEgPa4afkDg buyurun arkadaslar besiktasimizin gollerini youtube linke koydum |
Alıntı:
|
saol meral bende bunu beklıyorum.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
COK SAGOL TESEKKURLER |
Alıntı:
|
video icin saolun |
GÖrÜntİler İÇİn TeŞekkÜr |
Görüntüler için uğraşan değerli arkadaşlara çok teşekkürler görüntüler net ve süper tekrar teşekkürler. |
|
SAğolsın ellerinize sağlık arkadaşlar |
Maci demin bir kere daha izledim ve iki sey gozume carpti. Battal'in hava hakimiyeti veya golculugu pek gozukmedi, ama arkadaslarina 3-4 tane cok iyi pas atti, bu yasta boyle bir futbol anlayisi cok iyi, makul bir fiyat olabilirse alinmali. A.Tandogan bekte tam bir facia. Godle buyuk hatasi var, kendi adamini tutacagin Sedef'e dogru giden topu takip etti ve top onun tutmasi gereken adamin onunde kaldi ve gol oldu. Baska bir pozisyonda ikinci yarida adamini bombos birakti, caprazdan sut diregi siyirarak disariya gitti. Insallah bir daha bek oynamaz bu adam... |
Alıntı:
Ama Mehmet Batdal konusunda sana katılmıyorum.Onu canlı olarak çok izledim.B-2 maçlarında bile onu yeterli bulmuyorum.Beşiktaş'ın topçusu hiç olamaz.Dün de neyini beğendin o kadar anlamadım.Ona verilcek para ile çok daha önemli gençler var.Öneğin S.Kurtuluş'un kardeşi Fatih Serkan,Dardanel'deki Abdullah,Bursa'daki Sercan,Mehmet Yılmaz... |
O zaman sen haklisindir, ben sadece bu maca gore yorum yaptim, oyle astronomik bir rakam zaten etmez... |
Alıntı:
|
O kadar para veremeyiz, takas olarak Delgado'yu onersek?:D |
bu kadar büyütülmememi gereken bir galibiyet,bucaya 5 atmak öle ahım şahım değil,gel bunu ligde yap sen,o zaman eywallah diyeyim |
mac görüntüleri hangi sitede var?? |
Alıntı:
|
Maçın küçüğü büyüğü yok. beşiktaş ın bundan sonraki her maçına aynı ciddiyetle dört elle sarılıp 3,5 senedir yaşadığımız bütün olumsuzluklara sahada son vermesini bekliyoruz. |
banada maç görüntüleri lazımda arkadaşlar hangi siteden bulabiliriz acaba ? |
Alıntı:
Delgado'nun gollu nasil beyler :cool: |
bucaspor'u 2. lig takımı diye küçümseyip farklı galibiyete sevinmememiz gerektiğini söyleyenler, m.united, real madrid ve barcelona'nın bu tür takımlara karşı oynadıkları oyuna ve skorlara bakabilirlerse daha iyi olacak sanki...:rolleyes: |
Türkiye`de Saat: 13:18 . |