![]() |
Alıntı:
düşük bi ihtimal ali tandoğan yerine m.doğan oynayabilir. |
Alıntı:
|
2-1 alırız |
bence ricardinho yu yedek oturtturur delgado oynar |
zorlanacağımızı sanmıyorum,zaten puan kaybına da tahammülümüz yok,seyirci de takımın arkasında sonuna kadar,inşallah bir terslik olmaz |
Böyle olsa daha bir oturaklı olmaz mı bu maç için? Runje S.Kurtuluş İ.Toraman---G.Zan---İ.Üzülmez Fahri <------A.Tandoğan---Mehmet------> Delgado Bobo---Nobre(Gökhan) (Buca maçındaki Bobo-Gökhan Güleç uyumunu gördükten sonra Nobre'yi Sakarya maçında da yanında oturtabilir.) |
Her yıl transfer şampiyonu olduğumuz için,yine bu vatandaşlar kendilerini göstermek için yırtınırlar diye düşünüyorum.Kalecileri ve Arjantinli oyuncuları kaliteli.Umarım sürpriz olmaz.Tek korkum tahammül sınırlarımızın iyice daralmış olması.Yine sil baştan yeni kadro ve teknik adam.Artık bu takım bunu kaldıracak durumda değil.Şansın hep yanımızda olması dileğiyle... |
Bence 2-3 atarız bunlara DeLGaDo - NoBRe den bekliyorum golleri.. |
bence ----------------runje------------------ tandogan-----zan----toraman------uzulmez-- ----------------serdar---------------------- -----burak-------ricardinho------mehmet[i.akın]--- ----------------delgado------------------------ ---------------nobre---------------------------- bu 11 LE CIKMALI bence |
3 gol atariz ins , goller Delgado, BoBo, Nobre den bekliyorum |
inşaallah vestel fenere koyar |
runje ali tandoğan-----ibo toraman-----gökhan zan-----ibo üzülmez serdar-----fahri delgado-------ricardinho-------mehmet sedef nobre |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bide ideal 11 imiz ve sistemimiz böyle olsa daha iyi bence, rico-delgado yanyana oynar bu dizilişte çünkü arkalarında koray ve kleberson var runje serdar k.-----ibo toraman-----gökhan zan-----ibo üzülmez koray-------kleberson burak-------ricardinho-------delgado nobre |
bu macta bende delgado ve rico dan cok sey bekliyorum umarım beraber oynarlar ve nobre bu macta gol atar ayrıca rahat bir mac gecer insallah sakaryayı bol golle gecme dilegi ile.. |
runje tandoğan zan toraman deli serdar fahri delgado rico bobo nobre |
Alıntı:
ama arada i.akın bobo ve tatanı da kullanmak lazım ozellikle kleb yerine tatan bile orda oynayabilir. dikkatinizi cekerse iyi mucadele veriyor ve cok top kapıp ofans yonude iyi oyuncu.. |
Alıntı:
doğru söylüyosun ali tandoğan ı da unutmamak lazım dediğin oyuncularıda kullanabilir mesela türkiye kupasında yada maçın ilerleyen dakikalarında yada form durumalarına göre ama tigana da şu ezik zico gibi inadından vazgeçsede biraz değişiklik yapsa iyi olur |
Bakinin cezalı olduğu bu haftada artık şu kadronun çıkması şart oldu ; --------------------------- runje -------------------------------- Ali Tandoğan----- İ. Toraman--------- Gökhan Zan----- İ.Üzülmez--- -------------------------- Fahri---- Serdar Kurtuluş ------------------------ ------------ Delgado --------- Ricardinho---------- İ.Akın---------- ---------------------------- Nobre ------------------------------- Bu takıma ilerleyen dakikalarda Bobo ve gerekirse gökhan güleç monte edilir |
Alıntı:
|
1-0 olsun bizim olsun allahın izniyle alırız die düsünüorm :) |
sakt ve cezalı oyuncuları, takımın kötü gidişine bahane olarak göstermekten hoşlanmam ama hakikaten artık fazla olmaya başladı bu şanssızlıklar, takım bir türlü ideal 11'i koruyamadı, hatta tigana'nın kafasındaki gerçek 11 hiç sahaya çıkmadı, koray, kleberson ve delgado'dan oluşacak bir orta saha çok iyi olacaktır... bu haftaki maçı nedense rahat kazanacağız diye bir his var içimde...:rolleyes: |
inşallah yencez sakaryayı |
arkadaşlar umarım gündüz maçı buca'daki gibi ugurlu gelir. biz her zaman tribündeki yerimizi alıcaz ama sahada da bu formanın hakkını vererek oynayan beşiktaşlı futbolcuları gormek istiyoruz. ruhlarıyla oynasınlar, ölümüne oynasınlar. yenilsek de baştacı. kaldı ki o şekilde oynarlarsa yenecek takım yok bizi dünyada. kralına rest çekeriz ;) |
Özlüyorum Msjlara bakıyorum ve görüyorumki herkes biraz tedirgin. Bazıları sakat ve cezalı oyuncularımız var diyor, bazıları 1-0 olsun bizim olsun diyor. Ve maalesef herkes haklı. Koskoca Beşiktaşımızı bu hale getiren iş bilmezler utanmalı bu durumdan. Hatırlıyorumda eskiden rakip kim olursa olsun maç başlardı ve bütün maç rakip yarı sahada geçerdi. Oynayanlar çok mu yetenekli veya yıldız futbolculardı? Hayır hepsi birer Kartaldı. Para için değil onurları için, onları destekleyen taraftarları için oynardı. Biz mi değiştik yoksa dünya mı bilmiyorum ama ben o günleri çok özlüyorum.. |
Alıntı:
Aynen Bencede.... Ama Ne Olursa Olsun Dedigin Gibi Aynen bendede Rahat Kazanıcaz Diye Bir His Var...! |
Evet adım gibi eminim gene zar zor bi gelibiyet olacak ama galibiyetten eminim çünkü baki yok:):) bakalım nasıl bi kadro çıkacak.. |
bu maci besiktas cok rahat alacagini saniyorum carsamba günkü moralle cikarlarsa... |
alıcaz bu maçı |
------------------------RUNJE----------------------- -A.TANDOĞAN-----İ.TORAMAN----G.ZAN----İ.ÜZÜLMEZ- --------------FAHRİ--------------S.KURTULUŞ------- ----DELGADO--------RİCARDİNHO-----------İ.AKIN--- -----------------------NOBRE----------------------- Böyle bi takım çıkarabilir bence. |
Alıntı:
|
ben yorum yaspmıyorum yine mac sonucu ile ilgili |
3-0 alırız,gol yememek lazım artık |
Runje İ.Toraman---M.Doğan---G.Zan---İ.Üzülmez Serdar (Fahri) <------A.Tandoğan---Mehmet------> Ricardinho Bobo---Nobre YEDEKLER: Murat, İbrahim Kaş, Fahri, Serdar Özkan, Delgado, İbrahim Akın, Gökhan Güleç SKOR: 3-1 (inş.) |
bu maci rahat aliriz... |
Alıntı:
|
zor bir mac |
ye-ne-cez |
4-0 alırız bu maçı... Delgado(1) Bobo(2) Nobre(1) |
Türkiye`de Saat: 23:24 . |