![]() |
Tigana'nın muhtemel onbiri böyleymiş: _______________________RUNJE______________________ ___ ________________TORAMAN______BAKİ_________________ ___ TANDOĞAN_____________________________________ÜZÜLM EZ ______________________SERDAR______________________ ___ _______________BURAK___________FAHRİ______________ ___ ______________________DELGADO_____________________ ___ ______________BOBO______________G.GÜLEÇ___________ ___ Tigana bu onbir ile çıksın işimiz zor.Hem de çok.:( |
Ne yalan sölim maçtan umutlu diilim onurun verdiği 11 de muhtemel 11 zaten serdarı orda oynatma konusunda nie hala ısrar edio onuda anlamadım ben bu tiganadan hiçbişi anlamıorum artık.... |
tigananın son maçı olabilir.adamlar içte dışta geleni geçeni yeniyo.en son 13 te 13 tü..allah yardımcımız olsun |
Alıntı:
Sonuna kadar katiliyorum ... Ben artik Ibrahim akini ilk 11 de görmek istiyorum... |
Alıntı:
|
baki var ben bu maçtan endişeliyim...ama ne olursa olsun kazanmak zorundayız ama ben runje ye güveniyorum gün geçtikçe performansının üstüne koyuyor artık havaya girdi gol de yemez takımdaki alışma dönemini de geride bıraktı şimdi izleyin siz runje yi.....tahmini skor1-2 maöı alırız birinci gol bobo dan 2 delgado dan ve maç bizim mutlu son... |
Ön libero fahri sağda, Sağ kanat adamı Tandoğan bekde, sağ bek adamı Serdar yine ön liberoda oynayacaksa tur da zor yönetimde zor Tiganada zor. Şu kadro açık ara lider olmalıydı.. |
çok zor maç ya tmm ya devam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:55 . |