![]() |
UEFA CUP Dinamo Bükreş 2-1 Beşiktaş (yorumlr röprtjlar..vs ayrı topıc acmayın) http://www.sport365.ro/_files/Image/...dinamo_emblemahttp://www.turksportal.net/tsi/v2/im...eleme_logo.gif D.Bükreş - Beşiktaş 2 1 UEFA CUP (B) Grubu'ndaki ikinci maçımız hakkındaki yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz |
bükreşte sov yapcaz maçı alcazzz |
mutlaka puan cıkartmamız sart tıgana bunun bılıncındedır ona gore kadro cıkarır umarım ve ınsallah ıstedıgımızı alırız |
maçı kazanabilirsek-ki deplasmanda basit defans hataları yapmazsak bunu daha kolay başarabiliriz- gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlarız, c.brugge maçını kazanmamızla birlikte garantileriz ama galibiyet formda olan d.bükreş karşısında zor görünüyor, beraberlik de bizim için fena sonuç olmaz... |
kanal d mi verecek bu maçı |
kanal d'dir herhalde.. |
Puan almassak uefaya veda edeceğimiz maçtır,en az 1 puan almak zorundayız,rakibi doğru düzgün izleyemedik ama liglerinde ve avrupada çok formda oldukları aşikar.. |
bu maçı mutlaka kaybetmememiz lazım yoksa 2 de 0 olucak işimiz zor... |
mutlaka kazanmamız gerek ama kazanamıyorsan da yenilmeyeceksin,beşiktaşım bu gruptan çıkacak |
Maç Bizim Rahat Olun :) |
bu maçtan puan çıkarmalıyız sakatlarda iyileşirse çok iyi olacak |
dinamo evinde iyi oynıyan bi takım..inş. puan cıkarırız |
bu maçı alacaz başka yolu yok ULAN !!! |
yeneriz biz bunları,romanya takımınıda yenemiyorsak yuh olsun bize |
berabere kalırsak iyidir. ben ümitsizim. |
şu sakaryayıda yenersek kiewe DİNAMO gibi gidip DİNAMO gibi geliriz hayırlısıyla... |
Alıntı:
|
Bunlar Kiev'den cok üstün, simdiden onu söylim... |
işşimiz cok zor şansımız yerinde olursa ne ala |
aliriz |
üzelerek söylüyorum yenilecez |
mucizelere inaniyorum....insallah bi mucize olurda yeneriz.... |
işimiz çok zor umarm tigana bugn bişeleri görmüştür artık şu sistemini bi değiştirse..ama iş tiganayla bitmio tabi futbolcuların da kendine gelmesi lazım,belki sistem deişince daha rahat oynarlar.. |
Dinamo Bükreş son maçında Politehnica Iasi takımını 5-0 yenmiş.....adamlar bizim maça oldukça moralli ve formda olarak çıkacak....işimiz çok zor....ben de yenileceğimizi düşünüyorum..... |
Söylüyorum bu takım grubun en iyi takımı...ama kimse ne kdr iyi takım olduğundan haberdar değil Ne yazıkki fark yicez... |
vallah sakarya gibi bir takima karsi beraber oyniyorsak isimiz zor derim ama insallah takim kendini toparlar ve gökhan gülec gibi oyuncu oynamassa maci aliriz |
Eğer mucize diye birşey varsa berabere kalabilir. ve çok büyük bir şansa sahip olabilirsek, tabi yine mucize kabilinden.. bin de bir olasilikla yenebilirizi.. Onun dışında fark yeriz..! Fakat yine bir mucize olur da tigana denen tüccar o maça çıkmaz.. ya da başına birşey düşer sakatlanır filansa.. biz de antrenörsüz çıkarsak.. oyarız o herifleri.. saygılarımla.. |
çok karamsar değilim ama tigana ibrahim akını falan yine yedek bırakırsa defolsun gitsin.nobrenin yokluğunda forvetsiz ortasahan kopup giden adamlarla oynayalım.burak-ibrahim a.-ali t. yada nekadar sevmesemde bobo tek forvet. ------------runje---------------- ibrahim t.-gökhan z.-baki-ibrahim ü. ali t. - burak - fahri - delgado - ibrahim a. |
valla grubun en formda takımlarından biri bence..sakaryayı 10 kişi yenemedigimiz macta sergiledigimiz futbol ile kesinlikle galip gelemeyecegimiz bir maç bence beraberlik ile donersek cok cok iyi bir sonuc olur bizim için. |
umudun yok anca beraberlik:( pda cok az bi ihtimal. |
runje toraman zan koray deli tandoğan delgado serdar fahri rico bobo |
sistem manyagı tıgana yuzunden su gruptan cıkamayacagız ben ona yanarım |
bence hic kendimizi kandirmayalim bu futbolla bu macida farkli kaybederiz , Insallah ben yanilirim ama görünen köy kilavuz istemez bence hicmi hic sansimiz yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 puana razıyım.Hatta öpüp başıma koyarım! |
Karşımızda ne buca var,ne sakarya,ne erciyes.Görelim bakalım numaranı hoca,yap bu maçta bişeyler,öyle benim henrm,benim trezeguetm var demekle olmuyo bu i şler... |
maçı almamız gerek,en azından yenilmemek lazım |
Alıntı:
bu arada imzan da güzel olmuş adaş :D dediğin gibi :Dne yapalım zorlanıyoruz onun için :D |
Alıntı:
ilk defa sinirimden tamamen katılıyorum |
Türkiye`de Saat: 18:29 . |