![]() |
başlık güzel arkadaşlar bu takıma hani inanacaktık hani busene bişey beklemiyorduk hani senenye bekliyorduk herşeyi hani takım genç takımdı. medya dayattı iki maç iyi oynayınca bu takım şampiyon olur diye sizde yediniz. arkadaşlar takım yeni yeni oturacak bu seneyi unutun medyanın gazına gelmeyin biz busene şampiyonluk hedefi koymadık. medya sadece satış yapabilmek için çıkartıyor bunları. bjktv de karakartalforum programında alen abi çok güzel birşey söyledi "beşiktaşta ve türkiyede medyanın hükmedemediği tek yer beşiktaş türübünleri." diye bu oyuna gelmeyin medyanın gazı. tamam takım iyi oynamıyor. ama bu takım daha çok genç. serdar dediğin adam sağ diye alındı ama ilerde her bölgede oynayabilecek düzeye gelecek sadece sabır gösterelim |
en kötü zamanımızda bile ben takımdan bir kıpırtı bekliyorum,ne de olsa bizim adımız beşiktaş,büyük takımız |
kazandık kazandık kazanamadık yönetimde tiganada gitsin |
Alıntı:
|
Beşiktaş'ta Gökhan şoku!.. Beşiktaş'ın Romanya kafilesinin açıklanmasının ardından yapılan antrenmanda Gökhan Zan'ın sakatlığı yeniden nüksetti... Tigana'nın Dinamo Bükreş maçında savunmanın göbeğinde oynatmayı planladığı oyuncunun Sakaryaspor maçında ağrıları olmasına rağmen çıktığı ve kendisini aşırı zorladığı. Antrenmanda ise ağrılarının daha da şiddetlendiği öğrenildi... Başarılı savunmacının kulüp doktorları tarafından yapılan kontrolünün ardından Bükreş karşısında oynamamasına karar verildi... Tigana'nın Gökhan Zan'ın yerine Baki Mercimek'i göbeğe çekeceği belirtiliyor... Beşiktaş'ta Gökhan Zan'ın dışında Nobre ve Ali Güneş'in sakatlıkları bulunuyor... Omuzları çıktığı için bir süredir tedavi gören Koray ve Kleberson ise Romanya kafilesinde... Bu iki oyuncunun Bükreş'e karşı oynayıp oynamayacağına maçtan önce karar verilecek... MARATON.COM.TR işte beklenen an BAKİ geri döndü :D |
Gökhan zan'ın sakatlığı şok diye verilmez , İbrahim üzülmez'in sakatlığı şok haber diye verilir , çünki deli ibo profesyonel yaşar kolay kolay sakatlanmaz , ama gökhan zan hafta içinde 2 defa sakatlanır... |
maci nere veriyor bilen varmi?? |
Alıntı:
|
g.zan yıne mı sakat en formda adam sakatlanmış.bakı gerı mı donuyor yandık walla.... |
Abi G.Zan müzmin sakat.Ben bunu taa Temmuz'da söyledim.Herkes şanssızlık dedi.Adam her ay sakat ya.Böyle birine güvenilir mi?:mad: |
Tigana'nın muhtemel onbiri böyleymiş: _______________________RUNJE______________________ ___ ________________TORAMAN______BAKİ_________________ ___ TANDOĞAN_____________________________________ÜZÜLM EZ ______________________SERDAR______________________ ___ _______________BURAK___________FAHRİ______________ ___ ______________________DELGADO_____________________ ___ ______________BOBO______________G.GÜLEÇ___________ ___ Tigana bu onbir ile çıksın işimiz zor.Hem de çok.:( |
Ne yalan sölim maçtan umutlu diilim onurun verdiği 11 de muhtemel 11 zaten serdarı orda oynatma konusunda nie hala ısrar edio onuda anlamadım ben bu tiganadan hiçbişi anlamıorum artık.... |
tigananın son maçı olabilir.adamlar içte dışta geleni geçeni yeniyo.en son 13 te 13 tü..allah yardımcımız olsun |
Alıntı:
Sonuna kadar katiliyorum ... Ben artik Ibrahim akini ilk 11 de görmek istiyorum... |
Alıntı:
|
baki var ben bu maçtan endişeliyim...ama ne olursa olsun kazanmak zorundayız ama ben runje ye güveniyorum gün geçtikçe performansının üstüne koyuyor artık havaya girdi gol de yemez takımdaki alışma dönemini de geride bıraktı şimdi izleyin siz runje yi.....tahmini skor1-2 maöı alırız birinci gol bobo dan 2 delgado dan ve maç bizim mutlu son... |
Ön libero fahri sağda, Sağ kanat adamı Tandoğan bekde, sağ bek adamı Serdar yine ön liberoda oynayacaksa tur da zor yönetimde zor Tiganada zor. Şu kadro açık ara lider olmalıydı.. |
çok zor maç ya tmm ya devam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gökhan zan yoksa çok zorlanırız |
takım genelinde o bilinmeyen içten kavga barışla sonuçlanırsa eminimki bu kadro ile beşiktaşımızın yenemiyeceği takım yoktur. |
Alıntı:
|
tam ibrahim akınlık maç inşaallah oynatır. |
Arkadaşlar gerçekleri ya göremiyoruz yada görmek istemiyoruz. Bakınız bu kadro yapısı ile beşiktaşın bırakın avrupayı ligde tutunması çok zor. Ricardinho Nobre ve Delgado yu takımdan çıkarırsanız bir çok anadolu kulübünün kadrosu beşiktaşımıza nazaran daha geniş ve kuvvetli. 3 yılda 40 küsür futbolcu transferi olursa sonuçta budur. Be nedenle ben maçtan çok ümitli değilim hatta beşiktaşımdanda ümitsizim. Demirören ekibi aynı menejerlik oyunu oynar gibi takım kurdular bir dünya borç yarattılar ve şimdi tüm suçu futbolcular ve Tiganaya yıkmaya çalışıyorlar. Tiganayı göndermek çözüm değil evet kabul ama gözünü korkutmak kesin çözümdür. Yönetim bunu bile yapmaıyor veya yapamıyor. Ben şanslıyım Antalyada yaşıyorum o nedenle sezon başında gaza gelip kombine alma şansım yoktu alan arkadaşlar adına çok üzgünüm. Bu takım yapabileceği her şeyi yapıyor zaten bundan fazlası abesle iştigal başka birşey değil. |
Arkadaşlar artık bazı gerçekleri görelim bu kadroyla işimiz UEFA'da çok zor. İngiltere liginin son sıralarında olan Totennham bize İnönü'de top göstermedi. Gruptan çıksak ne olur çıkmasak ne olur. Biz kendi ligimizde bile gol pozisyonuna giremiyoruz. Gol kaçırdığımızı hatırlayan varmı? Bir kaç tane dışında. Bizim şu anda santraforumuz Eto olsa attığı gol 2'yi geçmezdi. Herkes bir İbrahim Akın tutturmuş gidiyor eğer işimiz İbrahim Akına kaldıysa vay halimize. Şu anda dua edelim şans yanımızda olsunda ara transfere kadar puan farkı açılmadan devreye girelim. Bu takıma en az 3 yeni adam gerekir takım olabilmesi için, yoksa böyle alçak sürünmeye devam ederiz. Allah hepimize sabır versin... |
Alıntı:
|
100 de 51 tiganain son maci CÜNKÜ YENEMICEZ ama insallah ALIRIZ |
bnde bu mac sonu ynlrsk tigana için gonderilme msjları vrilck...bn fahri ile bşlrsak ynilcmızı düşünüyorum .adamın bole bi maç tecrubesi yoq..buraq ve serdar da ne kdr olursa olsn..bu maçın adamlarını dill |
Şu maçı alırsak gerçekten süper olur..Allah yardımcımız olsun... |
maçı alırsak gerçekten süper olacaktekrar avantaj yakalamış olacaz..Allah yardımcımız olsun |
bu maçtan mutlaka puan cıkarmamız lazım yoksa gruptan cıkamıcaz ama bu futbolu oynarsak ısımız cok zor insallah iyi oynarız ve kazanırız yeter artık kötü gidişe son vermek lazım ANLADIM YALANMIŞ TÜM SEWGİLER EN TATLI SEWGİLER SENDEYMİŞ MEGERRR |
kesinlikle yenilmeyizde inşallah şöyle bi 2-0lık galibiyet alırız |
yine bir umutla bekliyoruz,yenecez diyoruz,bu nasıl bir aşktır allahım |
baki nin yerine mustafa dogan oynamali, adam cok tecrübeli biraz hantal ama önliberoda koray oynarsa belki onun kademesine girer.. En kötü sartlarda bile baki den iyidir baki oynadiginda, maci yüregim agzimda izlemisimdir hep.. defans´da mustafa dogan gökhan zan ibrahim toraman ve deli olmali.. önlibero da koray(fahri)+kleberson dostcakalin.. |
arkadaslar ben almanyada oturiyorum ve bende kanal d avrupa var ! o kanal d avrupa da göstermiyor maci ! internete var mi kanal D yi bakabilcem bi software yada site ?? VARSA BANA SÖYLEYIN MACI MUTLAKA BAKMAK ISTIYORUM ! |
%100 kaybedicez. hayal kurmaya gerek yok. tigana olduğu sürece böyle... |
Alıntı:
ya da maci mutlaka seyretmek istiyorsun anladigim kadari ile:-) maci mutlaka bakmak istiyorum cümlesini burdaki gurbetciler de cok kullaniyorlar.. önemli bisi degil ama hatirlatayim istedim.. |
maçı kazanamazsak kötü şeyler olacak daha da |
beyler işimiz zor adamlar 13 de 13 gidıolar bu onların uefadaki iilk maçı kaybetmek istemıceklerdir inş runje bizi yanıltmaz delgado topa adam gibi vururda kaleyi tutturur yoksa işimiz zor... |
Türkiye`de Saat: 06:07 . |