![]() |
kadrolar açıklanınca dedim rico ve delgado birlikte oynuyorlar çok iyi dedim amöa bu seferde tutmuş koray'ı sağ iç oynatıyor nedir bu Tigana dan çektiğimiz Koray ın yerinde Ali Tandoğan arkasında Serdar onun yerindede Koray oynasa daha iyi olurdu ama artık çok geç bu sonuçtan sonra gruptan çıkmamız mucize artık |
Alıntı:
|
takımı ilk defa bu kdar iyi gordm..ama bu sefrde sansızlıık wardı..bobo nun orda vrmedigi pas skoru tam tersine dondurdu..90 dkka boyunca sadece 1 oyuncu degistirdk..orda rico cıkr bnı die bgırıyodu..ibo a. girse hucumda cok etkılı olcktıq..buraq hiçbisey ypmadı..cok yzık oldu..uefa bitti gibi goryom |
bu hakemi iyice tekme tokat dövmek lagzim. Keske Buraki alcana I-Akini alsaydi oyuna ama süper bi ilk 11 ile cikti bjk sahaya vede güzel oynadik |
kleberson sakatlandı ya bu klebersonu bazı arkadaşlar ve yazarlar beğenmiyor tamam cok pas hatası yapıyor ama adam sakatlandı orta saha cöktü yerine daha dinç burak girdi toparlayamadı kleberson kim nederse desin bu orta sahayı toparlıyorrr cidden o olmadıgı zaman zorlanıyoruzzzz |
artık bı ust tur hayal oldu ama futbol guzeldı ıns. bu futbolun dewamı gelır barı lıgde bısıler yapalım |
oh bea iyi seyler duymaya başladık |
acayip pas hataları yaptı ve bence maça hazır değildi... |
Bu Ilk 11 bu ilk 11 gerçekten iyi oynadı ama ibrahim aıkn veya burakda katılabilir gökhan güleç yedekten girebilir 2. yarı hücum atar eğer bu 11 le antalya karşısına cıkarsak gerçekten cok rahat ve iyi alırız zaten antalya gol atamıyor sıkıntı yaşıyor rahat yeneriz ama bu 11 le oynarsak rahat yenerizz ben inanıyorum bu futbolla gruptanda cıkarızzz |
çok şansızdık yada son vuruşlarda beceriksizdik uefa şasımız bitti hem tiganayada hayırlı olsun haftada iki maçı kaldıramıyoruz diyordu uefa da iki maç daha oynarız sonra haftada bir maç bakalım ondan sonra ne mane bulacak |
Türkiye`de Saat: 20:49 . |