![]() |
Runje bugün vasattı. Bir pozisyonda Cordoba-vari çıkışı, yaptığı hamlesi doğruydu ama ilk golde sıradan bir kaleci gibi davrandı yani Beşiktaş'ın kalecisinin maç kurtarması lazım kaliteli bir kaleci o pozisyonlarda öyle hemen yere yatmaz. Tottenham maçında da aynısını yapmıştı. Penaltıda söylenecek söz yok doğru yere de yattı ama çıkaramadı topu. |
runje beşiktaşın kalecisi değil |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Koskoca beşiktaş 90 dakikada sadece 1 oyuncud eğişikliği yaptuı ve buda zorunlu değişiklikti,yazık valla.. |
Tigana söylediklerinde haklı...son vuruşlardaki beceriksizliğimiz devam ediyor...şanssızlık değil de beceriksizlik bu birazda...evet hakem açısından utanç verici bir maçtı... |
bence elinden geleni yapti... |
hakem hakkında yorum yapmayı sevmezmiş daha ne yorum yapacaksınki baya bir yapmışın zaten. sana teknik drektörlük belgesi verenin ben şimdi! hayret ya bu sefer kadronun gençliğinden yakınmamış. senin gibi hocayı yanında oturttuğun i.akın şey etsin emi. |
ferro 1903 üstad alıntı yapamadığım için bu şekilde yazıyorum Bu takım ortalama 30 milyon dolara kuruldu. Hedef UEFA finali olarak açıklandı. Kadro yetersizliği tigananın dahliği! taraftara gösterilmedi ve her kes su gibi kombine kapıştı gelinen nokta o kadar acı ki şerefli mağlubiyetleri tekrar vizyona getiriyoruz. Ben şahsen Beşiktaşın bu kadar etkisiz bir rakibe kaybetmesini kabullenemiyorum ve diyorumkli Tigana yeni icatlar çıkarmadan derhal gitmeli. Benim için bardak bom boş. Rico paşa ile Delgado sadece top onlardaysa oynuyorlar maça objektif bak o zaman top onlarda değilken diğer futbolcuların iki kişilik efor sarfetmesi gerekiyor. hangi teknik direktör gelirse gelsin değişen bir şey olmaz tamam kabul ediyorum ama rico delgado haricindeki futbolcular bari kendi mevkiilerinde oynasınlar hem iki kişilik koşacaksın hemde yeni bir mevkiye alışmaya çalışacaksın. Açıkça söylüyorum bu maçtan memnun kalanlar beşiktaşa ihanet ederle biz kötü oynadık aksini asla kabul etmiyorum iyi oynasa idik skar 2-1 olmazdı. Artık benim karnım şerefli mağlubiyetlere tok... |
dedikleri dogru bence, hakem utanc verici, gol pozisyonlarinda beceriksiz... |
Türkiye`de Saat: 03:12 . |