![]() |
üzelerek söylüyorum yenilecez |
mucizelere inaniyorum....insallah bi mucize olurda yeneriz.... |
işimiz çok zor umarm tigana bugn bişeleri görmüştür artık şu sistemini bi değiştirse..ama iş tiganayla bitmio tabi futbolcuların da kendine gelmesi lazım,belki sistem deişince daha rahat oynarlar.. |
Dinamo Bükreş son maçında Politehnica Iasi takımını 5-0 yenmiş.....adamlar bizim maça oldukça moralli ve formda olarak çıkacak....işimiz çok zor....ben de yenileceğimizi düşünüyorum..... |
Söylüyorum bu takım grubun en iyi takımı...ama kimse ne kdr iyi takım olduğundan haberdar değil Ne yazıkki fark yicez... |
vallah sakarya gibi bir takima karsi beraber oyniyorsak isimiz zor derim ama insallah takim kendini toparlar ve gökhan gülec gibi oyuncu oynamassa maci aliriz |
Eğer mucize diye birşey varsa berabere kalabilir. ve çok büyük bir şansa sahip olabilirsek, tabi yine mucize kabilinden.. bin de bir olasilikla yenebilirizi.. Onun dışında fark yeriz..! Fakat yine bir mucize olur da tigana denen tüccar o maça çıkmaz.. ya da başına birşey düşer sakatlanır filansa.. biz de antrenörsüz çıkarsak.. oyarız o herifleri.. saygılarımla.. |
çok karamsar değilim ama tigana ibrahim akını falan yine yedek bırakırsa defolsun gitsin.nobrenin yokluğunda forvetsiz ortasahan kopup giden adamlarla oynayalım.burak-ibrahim a.-ali t. yada nekadar sevmesemde bobo tek forvet. ------------runje---------------- ibrahim t.-gökhan z.-baki-ibrahim ü. ali t. - burak - fahri - delgado - ibrahim a. |
valla grubun en formda takımlarından biri bence..sakaryayı 10 kişi yenemedigimiz macta sergiledigimiz futbol ile kesinlikle galip gelemeyecegimiz bir maç bence beraberlik ile donersek cok cok iyi bir sonuc olur bizim için. |
umudun yok anca beraberlik:( pda cok az bi ihtimal. |
Türkiye`de Saat: 18:57 . |