![]() |
yha ben umutsuzum bu maçtan adamlar 13 te 13 yapmış çook iiler bizde kotuyuz ama umut edıyorumkı beşiktaşım bizi utandırırrr!!!! |
ya futbol hiç umut vermiyo ama ilk defa ters düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu takim grupta kimseyi yenemez zerre kadar degisim yok futbolu oynayan oyuncularda futboldan soguttu tigana |
Arkadaşlar biz en kötü halimizde Barcelona'yı,A.Bilbao'yu... yenmiş takımız.Moralimizi yüksek tutalım.Sonuçta kötü oynuyoruz ama şu anda 3.sıradayız ve önümüzdeki iki takımla aramızdaki fark yalnızca 3.Geçen senelerde bu haftalarda fark 10'u geçiyordu.O yüzden her inişin bir çıkışı vardır.Bu çıkış niye Bükreş maçında olmasın???:) |
bu futbolla hayal,bir ışık göremiyorum çıkışa geçmek için ,her hafta aynı futbol |
bizim yapabileceğimiz tek şey dua edip adak adamak gidebilen varsa romanyaya gidip destek vermek ben gerçekten çok değişik şeyler olucağını hissediyorum.bu durumda futbolcuları kamçılar inşaallah. chealsea maçı önceside aynısı olmuştu. ne rakip chealse ne beşiktaş eski beşiktaş |
tigana koskacı büyük bi camiada oldugunun farkında degil snrm..gol korkusundan atak ypamıoz..işteh ornek sakarya macı ustlik ınonudeyiz...dinamo macından pek umtli degilm |
Duygusallığı bir kenara bırakın... Bizim takım kendi sahasında ligimizin son sıralarında yer alan on kişi kalmış sakarya karşsında gol pozisyonu üretemiyor siz deplasmanda galibiyetten bahsediyorsunuz....Gol pozisyonunu bırakın takım koşmuyor,pres yapmıyor.Yere düşen yerden kalkmıyor. galibiyet hayal.....beraberlik bile zor.... |
Türkiye`de Saat: 05:45 . |