![]() |
Şans yok hakem saçma span karalar verip maçı yaktı..Bobo iyi deniliyor ama onca pozisyonu değerlendiremeyen o..Tigana ilk defa tek for vet arkasına 2 otun kuruculu sistemi denedi iyide oldu ama gitti korayı kanada serdarıda ortaya koydu(Bu adam da hiç mi kafa çalışmaz ki),gol attıktan sonra takım yoruldu herkes gördü ama kenar yönetim sadece 1 oyuncu aldı..Maç boyunca deli oldum..Yazık ya gerçekten yazık... |
arkadaslar sanıyorum 11 in iyi oldugunda hemfikiriz fakat futbolcuların yerlerinde sorun var sanıyorum niye surekli olarak ali tandoğan ın tasıdıgı toplar korayın bidirmeleri ve yaptıgı isabetsiz ortalarla bosa gitti bence tam tersi olmalı yani bence turkiyenin en iyi orta yapan futbolcularındandır ali tandogan... |
Alıntı:
|
Sonuç olarak yenildik. ama şahsen umutluyum. en azından bi aşama kaydedilmiş. 90 dakika uyuyarak maç seyretmekten sıkılmıştık. demekki bazı şeyler yapılabiliyor. .... |
bana ilk kez bu macta dogru 11 cıkardı diye tigana yı savunmasın..bence tigana dan sadece alt yapı antrenoru olur.kendi istegi ile aldırdıgı profesyonel futbolculara hala alt yapısı eksik,ben henry e top sildirdim gibi ve maclardan sonra futbolcuları suclayıcı beyanatlar veriyor..sonrada benim kariyerime,bakın beni guly e sorsunlar diye butun suclarından kurtulmaya calısıyor (yakında küçük dagları ben yarattım. benim adım besiktasdan da buyuk derse o adamı linç ederim haberiniz olsun..) |
ne kadar iyi oynasakta kendimizi böyle teselli etmemeliyiz.gol atamayınca maç kazanılmıyo işte,bu böyle nereye kadar,10 sene sonra,dinamoya yenildiğimiz mi akılda kalır,iyi oynadığımız mı??????? |
Hakem allah belanı versin ŞEREFSİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..... |
benim merak ettiğim ibrahim akının mukavelesinde futbolcu mu yoksa yardımcı antranör mü yazıyo? herhalde yardımcı antrönör falan yoksa tigana bu adamı niye hep yanında oturtsun? ya rakibi eziyosun hava yağışlı uzaktan atıcağın her şut çok tehlikeli olucak ama sen beşiktaşın gole en yakın adamını oynatmıyosun. ya tigana bizi satıyo , ya bu işi bilmiyo |
ben sölemştim arkadaşlar.bizim hiç bir zaman hakemden yna yüzümüz gülemz.katletti maçı yaaaa. |
Dün gece oynanan oyun iyidi. Ancak Bobo gibi tecrübesiz golcünün neler yapamadığını da gördük. Belkide devre arasında gerçek bir golcü alınması gerektiğini düşünüyorum. Dünkü 11`de Tigana`yı eleştireceğim nokta Serdar ile Koray´ın yerinin değişmesi gerektiğidi. Tigana ve bizim güvendiğimiz Burak da hayal kırıklığıydı. Bir de maçın spikerine bozuldum. Yediğimiz ilk golde sanki Runje adama gel geç demiş gibi bu golü yemememiliydi. Uğursuz kanalın uğursuz spikerleri... Kanal D`ye de karşıyım... |
Bükreş maçında hiç de fena değildik aslında.. Oyuncularımız elinden geleni yaptı.. ve bu iyiliğin ardında ise.. tigananın dediklerini dinlemeyerek, kendi hırs ve bildikleri ile oynadılar..fakat bir yere kadar..!!?? Tigana yine takıma müdahele etmeye başlayınca kaybettik.. Bu arada hemen belirteyim ki. bobo dan nefret etmeye başladım.. maç 1-1 iken kaleciyle karşı karşıya iki topu içeri atamadı bir pozisyonda da çarprazdan vurdu ve içerideki üç boş oyuncuya çıkarmadı topu.. bu bir ihanettir..! Tigana efendi yine başrolde idi.. Korayı sağda oynatmak, sol tarafı bomboş bırakmak.. bir futbol katlidir..! Adamlar da zaten hep soldan geldiler.. Hakeme diyecek tek şey.. şerefsizliğidir..! Buz gibi golümüzü vermedi.. ve halı sahada bile verilmeyecek bir penaltı vererek bizi yaktı.. Bu arada Gökhan Zan'a da çok yazık oldu. O ana kadar maçın kahramanıydı.. Serdar ile birlikte maçın en iyisiydi.. Ben en çok Gökhana üzüldüm doğrusu.. Son sözüm yine tiganaya.. Bu adam ülkemize futbolcu katletmek için mi geldi acaba..!!?? İbrahim Akın'ı yiyip bitirdi.. çocuğun futbol yaşamını yok etti.. şimdi de Buraka'ımıza kafayı taktı galiba.. Burakı sola alarak hem Buraka hem de Beşiktaşa ihanet etti.. Bu futbol katiline artık dayanamıyorum.. Tazminat filan ayaklarına bizi buna daha fazla mecbur edenler, yerin dibine batsınlar.. Bu adamın birgün daha kalmasını istemiyorum. Bu iş böyle giderse.. herifin kapısına dikileceğim..yönetimin yapamadığını yapıp ben kovacağım o futbol katilini..!! Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.. saygılarımla. |
ben takımımızı canı gönülden kutluyorum canla başla mücadele ettiler hakem ********ide maçı katletti temiz bir dayağa ihtiyacı var o adamın |
Bir de maçın spikerine bozuldum. Yediğimiz ilk golde sanki Runje adama gel geç demiş gibi bu golü yemememiliydi. Uğursuz kanalın uğursuz spikerleri... Kanal D`ye de karşıyım...[/quote] sana gercekten katılıyorum ilker yasin dallamasıda sunmaya calısıodu ya onceden ona da bi ayrı gıcık oluodum zaten ama kanal d gercekten ugursuz be... .bizim gol ve ilk yarıdaki attıgımız offside diye iptal edilen golü adam gibi gostermediler... |
Alıntı:
İptal edilen golümüz ofsayttı. Kurala göre kaleci kalesinde değil ise hücum eden takımın oyuncusunun ilerisinde 1 defans adamı bulunursa pozisyon ofsayt olur. Bu kurala göre bizim pozisyonu değrlendirirsek Bobo`ya top atıldığında Bobo´nun ilerisinde 1 Bükreş`li oyuncu vardı. Yani pozisyon ofsayt oluyor. Bu arada Kanal D ile ilgili yapmış olduğum yorumumu desteklediğin için teşekkür ederim. |
Arkadaşlar tigananın doğruyu bulduğu falan yok köşe yazarlarının gazıyla kadro kurdu antalya maçında mehmet sedef oynarsa şaşırmayın ...Bence yinede yanlış yaptı kanatlar işlemedi ali tandoğan bir kaç orta yaptı o kadar dun karşımızda sakaryadan bıle kötübir takım vardı bunu 15.dk anlıyabılırsın 90 dk 4 lu defans inadı yanlıştı rakibin defansı en zayıf halkası ,ibrahım akını veya gokhan guleci alsaydık farklı olabılrdık |
Alıntı:
|
runje in - kanal D out Alıntı:
|
kanal d den maçlar yayınlanmasın, LÜTFENNNN.....! star da aynı adamın nede olsa, star yayınlasın. |
ya allah askına bu kadar ugursuz kanal olmazyaaa :(:( emre tilev seninde... |
''Kırmızı görmesi gereken hakemdi'' "Kırmızı kartı görmesi gereken hakemdi" http://www.superspor.com/images/1/38..._tigana023.jpg Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Dinamo Bükreş karşısında iyi bir maç yaptıklarını, ancak sonuçtan üzgün olduğunu söyledi. Jean Tigana, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada çok gol pozisyonu yarattıklarını kaydederek, ''Ancak bu kadar çok pozisyon yaratmamıza karşın bunları değerlendiremedik. Sonuç beni üzdü'' dedi. Fransız teknik adam, karşılaşmayı yöneten Sloven hakem Darko Ceferin'e de büyük tepki gösterdi. İlk yarıda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golü anlayamadığını belirten Tigana, ''Bence utanç verici bir yönetim gösterdi. İkinci yarıda verilmesi gereken kartlar vardı, vermedi. Penaltıyı da konuşmuyorum burada. Bence bugün kırmızı kart görmesi gereken hakemdi. Yaşamımda ilk kez bir hakemi eleştiriyorum'' diye konuştu. Hakemin daha önce Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçını da yönettiğinin hatırlatılması ve orada da eleştirildiğinin söylenmesi üzerine Tigana, ''Geçmişte yaptıklarını bilmiyorum. Ama bugün iyi bir yönetim göstermediğini söyleyebilirim. Bugün yalnızca maçı değil kırmızı kartla iyi bir oyuncumu da yitirdim'' dedi. Tigana, alınan bu yenilgiden sonra gruptaki şanslarının ne olduğu sorusuna, ''Gruptaki şansımız artık bize bağlı değil. Diğer maçları bekleyeceğiz. Ama son 2 maçımızı da kazanacağız'' diye yanıtladı. Beşiktaş'ın bugün oyunun hakimi olduğunun belirtilmesi üzerine de Tigana, ''Kleberson ve Koray, uzun bir aradan sonra takıma katıldılar. Bugün de başarılı işler yaptılar'' diye konuştu. Öte yandan Dinamo Bükreş Teknik Direktörü Mircea Redniç de zor bir maç oynadıklarını belirterek, Beşiktaş'ın iyi mücadele ettiğini, ancak buna karşın sahadan galibiyetle ayrıldıklarını kaydetti. FUTBOLCULAR ÜZGÜN Dinamo Bükreş karşısında iyi mücadele etmelerine karşın son dakikalarda yenen penaltı golüyle sahadan yenilerek ayrılan siyah-beyazlı futbolcular, son derece üzgündü. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular üzgün bir biçimde soyunma odasının yolunu tuttular. Siyah-beyazlılar, bu gece özel bir uçakla İstanbul'a dönecekler |
Belki penaltıdan golü yemeyecektik ama ne olacaktı ki.. berabere kalacaktık.. Ne güzel top oynuyosun, rakipte tık yok bocalıyorlar, niye 1-1 'e razı bir oyun oynarsın ki? 1- Tigana artık uyanmalı ve beşiktaşın kadrosunun 2 önlibero (Kleb ve Koray), 2 forvet arkası (rico ve delgado) ile oynayabildiğini anlamalı... 2- Dün tigananın en büyük yanlışı korayı sağda burak'ı solda oynatmaması değil, Burağın solda, i.AKIN'ın sağda oynaması bence desteklenmesi gereken hareketler, zira Figo böyle büyük oyuncıu oldu, bizimkilerde dee var kabiliyet biraz oynasalar çok büyük adam olurlar.. 3-esas yanlış takım yorulmamışken taze kan ihtiyacını karşılamamak oldu, oyuncu değiştirilseydi ikinci golü yemezdik ve muhtemelen de alırdık maçı 4- Bobo kardeşin kulağını biraz çekmek gerekecek, egoist olması iyi değil.. 5- Anlamıyorum, biri özellikle Rico ya şut çekmeme şartı mı koydu adam o kadar pozisyon yakalıyo hiç şut atmıyo, Hagi gibi adam olacaksan ŞUT çekeceksin.. Bu zamana kadar yaptıkları hayal kırıklığı, bir maç kazandırmadı…. 6- Delgadonun Finishingi iyi değil, adam sonpası verirken veya şutu çekerken topu okşuyo, kardeşim bişey olmaz vur şuna tekmeyi… 7- Defans tam bir hayal kırıklığı, doğru dürüst atak yokken, gol pozisyonu veriyorlar, golü adeta hediye ediyorlar.. Demekki yerli oyuncuyla defans bu kadar olabiliyor.. Tamam penaltı penaltı değil ama adam ya kendini atmatıp şut çekseydi, yine gol yine gol.. Son dakikalarda böyle bi hata nasıl yapılır, kale önünde o pozisyon niye verilir anlayamıyorum… Öneriler…. 1- Devre arası çok iyi bi defans veya Önlibero alınmalı.. Tercihim ikiside olur.. 2- Top oynarken gol yeme korkusundan kurtulunmalı, korksanda yitecen zaten bari at 3- Böylelikle kanatları çalıştırmalı… 4- Kesinlikle ve kesinlikle Delgado, Rice, Kleb ve Koray oynamalı.. Gerisi hikaye.. Bir de Burak ve Bobo’nun kulağı çekilebilir… Renkdaşlarım hepinize sevgiler….. |
Alıntı:
|
ya ben zaten ilk golü yedikten sonra biliyordumki yenilceğimizi ben mösyönün hiç bi zman 1 0 dan 2 1 yada 3 1 yada fazlasını yaptığını görmedim hiç mağlupken galip olmadık.... |
çok geç kaldın tigana çooook.şu sistemi sene başında böyle yapsan şuan lider ve belkide grupta 4 puan almşı bile olabilirdik... |
tigana sistemi değiştirince bazı şeyleri umarm anlamıştır ve umarm aynı hataları bir daha tekrarlamaz..ben sezon başından beri takımı bu kadar ii görmemiştm desem fazla abartmam heralde:) |
inşallah......... |
Her sene olduğu gibi, bu senede 10 maç dayanabildi herkes. Ve hemen akabinde o mu gitsin bu mu kalsın...Sonuçta, menecerlerin cebi para görsün. Hatta ben bunların medya ve menejer bağlantılı bir tezgah olduğunu bile düşünmeye başladım. En basit şekilde ifade edilirse, 19'luk 2 gencin oynamaya çalıştığı yere, koray ve kleberson monte edildiğinde nasıl oynandı. Aslında söylemek istediğim, Tigana bence başından sonuna haklı. Futbolcuların altyapısı yetersiz ve adam öncelikle alan savunmasında "kim,nasıl yerini kaybetmez"den başladı eğitime, varın siz düşünün gerisini... Kimse zannetmesin,eğer Emre yada Nihat o genç yaşlarında gitmeselerdi, buralarda mahvolurlardı. Tigana denen adamın ne olduğu belli, kimleri yetiştirdiği belli.Bu takım süper olacak ama cidden bu zaman alacaktır. Hatırlayın GS ve Terim, neler neler yediler Şampiyonlar liginde ama sonra UEFA'da kopardılar ve fakat Terim'e herkes zaman tanıdı! Biz de tam buna başlıyoruz,ama 10. haftada adam gönderiyoruz. Del Bosque,Rıza hep birşeylere başladılar ama yarım bıraktırıldılar. Ben bu seneyi zaten pas geçtim,hersene başında yaptığım gibi... Ama bir rahat bırakılmıyor ki tamamını görelim olayın. Belki bu takım 1 sene içinde tam takım olur, seneye tozu dumana katar. Bunu göremiyoruz bir türlü. Lütfen o gitsin, bu gitsin gibi silahşör cümleler yerine aslında biz takımımızı nasıl desteklemeliyizi konuşalım. Bir takım atağa kalktığında nasıl ses yükselir. Takımdaki herhangi bir oyuncu iyi düşündü,kötü mü vurdu,tüm stad alkışlamalı.Cesaret vermeli. bunları konuşacağımıza o gitsin bu kalsınla dinamitin en büyüğünü biz kendi kendimize patlatıyoruz. |
Kadro guzeldi ama tigana yine killik yapip bu defada korayi sag bek yapti oranin adamini korayin yerine getirdi ama bu macta en buyuk suclular futbolcular onca pozisyonu degerlendiremediler yoksa karsidaki takim Turkiye ligindeki orta siralardaki takimdan farksizdi neyse seneye belki takim ilk 3 girerse o zaman gruplardan cikariz tigana hatada 2 mac agir geliyor diyordu az kaldi haftada 1 mac oynayack bakalim o zaman yenildikleri veya beraberlik olunca ne diyecek cok bilmis |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yönetim mi karışmış saçma sapan konuşmaya gerek yok Tigana yı biraz bile tanıdıysanız yönetimden falan emir alcak bir adam değil ki geçmişte de örnekleri var, dün maçda Tigana nın hiç bir hatası yokdu belki tek hatası sezon sonu bu takıma iyi bir forvet transfer etmemek olabilir çünkü iyice ciddi bir sorun haline gelmeye başladı bu golcü meselesi... |
böle oynasınlar herzaman yeter 40 yılda bi ii oynadık bu seferde şanssızlık kötü oynarıs şans olmaz hekeme zaten bişi sölemeye gerek yok rico ile delgado yan yana nasıl oynuomus kürdancı gördü |
arkadaşlar rico ve delgado nası oynadı gördü diyosunuz da onların yanyana oynamamasının nedeni Ricardinho nun alışma sürecinin uzun sürmesi ve Delgado nun yaşadığı sakatlıklar yoksa zaten Tigana da onları yanyana oynatmayı istiyor. Ama hazır olmayan oyuncuyu sırf isminden dolayı da oynatmak yanlış sonuçta antremanları izleyip takım kuruyo bu adam antremanda kim ne yaparsa görüyo böyle ayrıntıları da atlamayalım. Ayrıca Kleberson un dönüşünün futbolumuza nası yansıdığını anlatmaya gerek yok galba. Klebersonsuz hiç bi .ok yapamayız gerçekten de. |
belki de bu yenilgi tigananın sistemini değiştirmesinde yardımcı olur |
Alıntı:
|
Dinamo maçında yeni bir sistem Dinamo maçında yeni bir sistemle oynadık ama bence yinede tigana nın saçmaladığı yerler var.defans kurgusunda adam seçimi isabetliydi ama çizgi halinde oynamaya çalışılması felaketti 2 kere geldiler darmaduman olduk.koray sağ kanatta serdar önlibero daydı .burak girdikten sonra önce sol kanatta sora forvette oynadı.bence bunlar ve runje bu takımın eksikleri ama gidişat iyi sizin düşünceleriniz neler yeni sistemimiz ile ilgili |
sag kanatta ali.t oynar koray ın yeri blli |
vala arkadasım iki gün önce yerden yere vurdun takımı şimdi gidişat iyi diyosun. bu takım sezon basından beri böyle zaten. 90 dakikanın belli bölümlerinde çok iyi oynuyor pozisyona da giriyor ama tek sorun son vuruslarda iyi değiliz. bükres macında 25 sut atmısız adamlar sadece 6 sut atmıs. 6-7 tane net gol pozisyonu var takımımızın. bu oranları cogu maçta yakalıyoruz. son vurusllardaki eksikliğimizi giderirsek takım daha iyi olacak inş. |
Yaa ben boole bi hakem gormedım yaaa...O oenaltıyı nasıl verdi hala anlamıs deililm...Ustune bir de gokhana kırmızı...Adam resmen denize atlar gibi yere dusuyo...Boyle bişey yok kardeşim yaa...Ama inadına bundan sonraki maclarımızı kazanacagız...Kazanmaktan başka caremiz yokk...Bu futbolu oynasınlar yeterki...Dewamlılık ve kendine guven olursa yapamayacagımız bişy yokk... |
Ya DÜnkÜ MaÇi Nasil Kaybettİk ÜstÜnde 24 Saat GeÇtİ Hala AnlamiŞ DeĞİlİm |
Türkiye`de Saat: 07:50 . |