![]() |
valla billa ne olcak halimiz YETER BE YETER.. Sabir edin dedik Yenildik Bükrese oyun güzelmiydi evet ama bu macta 2. yari baslar baslamaz sanki baska bir takim vardi böyle olmamali her hafta olmamamali....::(#+ |
kaç maçtır burak dökülüyo yine onu sürüyo sahaya ricardinho çıkıyor fahri giriyor ibrahim akın hala kenarda durum 3-3 olmuş ali tandoğanı çıkarıyor mustafa doğanı alıyor ben daha ne diyim tigana rezaleti devam ediyor |
la gardaşım ne bu yaa.mal bu adam la köşe yazarı denen ördekler dinamo maçında beğendi bizi bu salak da essahtan bi kadro gbi aynen çıkarmış nerdeyse la bu klebersonu alıyon hadi fener maçından başka nerde oynadı la buu ölecem yaa.korayı da almış serdarı da almışş bu ne panayır var orta sahada toplanın.... |
ne oılacak şimdi olacak sey belli yönetim dicek tigana son sansın sora bir hafta ii soraki haftalar kötü ne yapcaz bılmıom ya yeter bea yeter ne kadar sabir istiosanız verdik halen sabredıoz daha ne kadar hea... |
Alıntı:
|
bu futbolcuların da büyük bi çoğunluğu bu formayı giymeyi haketmiyo ! |
Alıntı:
|
o tiganayı bize getirenin runje yi bize getirenin herpsini allah belasını versin. |
bu kaleciyı alanı alnından öpeyın çok buyuk iilik yapmış bıze ki burda gunahlara boğuo bzizi gidin gidin gidin kaleci ve kürdancı gidin istemıoz sisi şimdi ban yecem yae susuom artık |
Ben bu Tiganaya hic birzaman savunmadim savunmamda allah belasini versin onun ve gitsin. Aramizda para toplayalim ve yollatiralim bu pis adami. Gittigi gün 1 paket kürdan bende ona hediye |
Türkiye`de Saat: 07:37 . |