![]() |
12.Hafta Antalyaspor 4-4 Beşiktaş (5 Kasım Pazar) http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ntalyaspor.jpg http://www.haberazzi.com/haber_images/bjk_logo_b.gif Antalyaspor Beşiktaş 4-4 maç ile ilgili yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz |
ne olur bilinmez.. |
durum vahim:( |
ne diyelim ki,gönül istiyor güzel futbol,güzel günler,güzel goller,ama... |
tigana beşiktaşın başında olduğu sürece iyi futbol beklemeyin puan alırsak bilinki o formanın ağırlığından rakip tedirgin oluyo ama gel gör ki tigana köstek oluyo takıma. getirdiği runje baksın da kaleci görsün nasıl top dağıtıyo cordoba |
MaÇa Karamsar Bakmamak Elde DeĞİl. |
Antalya fena takım değil..çok kaliteli oyuncuları var ancak istikrarlı oyun sergileyemiyorlar ..Bir Antalyalı olarak umarım beşiktaş yener:) |
Skor tahmini yapmıcam. Umarım kazanırız... |
hüzün hüzün hüzün |
antalya daki kartallar.... arkadaşlar hangi tribüne gireceğiz?antalyalıyım ama beşiktaşın kazanmasını istiyorum.ölümüne kartal... |
durum vahim değil sadece güvenelim |
baki ve runjee bu adamlar oldukca ALLAH sonumuzu hayır ede............ |
martinezden çektik gol atamadık onun daha büyüğü çıktı cordobaya nasıl atcaz bilmiom.. :D:D:D:P |
ne çok antalyalı varmış forumda yaw,ben de antalyalıyım,her şeyi bi kenara bırakıp kzanırız inşallah bu maçı,liderle aradaki fark bişy değil sadece 3,en kötü zamanımızda bile böyleyiz,biraz toparlansak yeter |
yenersek kesin yine 1 farkla |
kesin bi skor tahminim yok, kesin olan birsey varki oda; bu takimdan Baki'nin ve Runje'nin yollanmasi lazim!. |
yeter artık harika bi futbol oynayıp yenelim.biraz bol gol istiyoruz.böyle eze eze yendigimiz maçları tekrardan görmek istiyorum |
Alıntı:
|
valla aartık hiçbir maçtan umudum yok inşallah yeneriz |
tigananın bükreşten sonraki en önemli maçı.eğer kaybedersek bükreşe yavaş yavaş para hazırlanacak.antalya maçıda kaybedilirse sanırım tazminat için bankaya gidilecek |
iyi söylüyosun da krdeşim son maçta cordobanın yediği frikik golünü görmedin herhalde normalde bizim kaleci sorunumuz yok sorun defansın tecrübesizliği runje iyi kalecidir....bu maçı bence alıcaz hiç korkmayın kadrodaki revizyon işe yarıyacak... |
Al İşte Şimdi ANltalya Gibi Bi Takıma Karşı... Kırk Bin Kere Düsünürüz Acaba Yenecezmi Acaba Yenilcezmi Yenilsek Nolur.. Kimlere ReziL OLuruz.. Hangi Takım Bizi Gecer... Ah Tigana Ah... Bizi Anadolu Takımlarının Taraftarı Gibi Yapmaaaaaaaa |
Alıntı:
valla tam onu dicektim anltalyaılar toplanmıs toplanmıs:) inş yeneriz ama durum vahim.. |
2-0 alırız ama zor maç olcak puana ihtiyacı var antalyanın |
tigananın son şansı,nasıl istiyorsa öyle oynatsın |
Alıntı:
babam sagolsun yanlis tribunden almis bileti, karsimda Tecavuzcu Coskun sövüp durdu Besiktasa ama maci 3-0 almistik ... gol atinca tam ayaga kalkcam babam tutuyordu beni hehe sevinme diye... |
sonucu belli olmayan bir maç..ama alırız inşallah... |
Insallah aliriz... ama mac cok kötü hava sartlarinda oynanacak galiba |
AYDIN KARABULUT-SERDAR ÖZKAN bu futbolcuları da oynat bari sayin hocam Tigana.. Vallahi bakiden ve serdar kurtulustan asagi degiller.. Nasilsa okul olduk Besiktas Jimnastik Okulu |
1-3 Olur Rahat Kazanmamiz Lazim |
cordoba şikeci ya (!) bize satar maçı :mad: :mad: :mad: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ÇÜNKÜ O BİR BEŞİKTAŞLI... |
Beyler maça gelecekler lütfen açıka kapalıya falan oturmayın.Olay falan çıkmaz sanıyorum lütfen hep birlikte portatife giriyoruz tamam mı?Zaten portatifin tamamını Bjklilere verceklermiş.Demin 07 gençlikten bir arkadaşı aradım.Maç günü satılacakmış biletler.Dolduralım o stadı. |
hala cordaba için şikeci diyolar ya aklım almıyor,asıl şikeci bütün sezon oturup gs maçında it gibi koşan,ve golden snr terbiyesizce cordobayı suçlayan,şimdi eziklerin yedeği ezik tümer.. |
benim artik hic umudum kalmadi bu tigana basimizda oldugu sürece Besiktas tan umudumu kestim bu senede bisey olmayacak yine hüsranlari oynuyoruz ve baskan beyin sözü vardi 100 yilinda ezikler sampiyon olamayacak diye ama bu gidiste olacak |
bu 11 le antalyayı rahat yeneriz |
yenecz inşallah.. |
yenicez,atıcaz şu şanssızlığı üzerimizden |
Türkiye`de Saat: 22:19 . |